Βαρετή σορι.Airman68 έγραψε: 26 Ιουν 2024, 23:59Έλα ρε, .μην ξηγιεσαι έτσι...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το σημείο G και η γυναικεία εκσπερμάτιση (squirting)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Fata_Morgana
Re: Το σημείο G και η γυναικεία εκσπερμάτιση (squirting)
- Fata_Morgana
Σαν τη διείσδυση δεν έχει.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 12:57Εδώ που τα λέμε και η χρονική διείσδυση έχει κάποια ανεκτά όρια. Από ένα σημείο και μετά γίνεται τρόπον τινά κουραστική. Καλή η ενσυναίσθηση αλλά το πολύ το κυρελέησον, το βαριούνται τόσο οι παπάδες όσο και οι παπαδιές.omg kai 3 lol έγραψε: 27 Ιουν 2024, 12:27 μια παλια πρωην παραγγελνε/εφτιαχνε φρουτοσαλατα με αβοκαντο για να δωσει εξτρα γευση στα θρεπτικα συστατικα
τελος παντων όλα αυτά είναι αχρηστες πληροφοριες
το μονο που εχει σημασια στο πατριαρχικο ορθοδοξο σεξ είναι η χρονικη διεισδυση του αντρος, ολα τα υπολοιπα ειναι αδιαφορα![]()
Δεν διαφωνώ. Σαφώς και η μυρωδιά του φρέσκου ιδρώτα σε ένα καθαρό σαπουνισμένο κορμί, είναι πιο ελκυστική από οποιοδήποτε άλλο μυρωδικό. Αλλά καλό μου παιδί, το θέμα δεν αφορά μόνον στις μασχάλες.vantono έγραψε: 27 Ιουν 2024, 13:16Η μυρωδιά του φρέσκου-νωπου ιδρώτα είναι αυτό που λες ότι αρέσει (και αρέσει γιατί είναι τίγκα στις ορμόνες-φερομόνες). Βαρβατιλες κτλ, είναι ο στεγνωμενος μπιχλοϊδρωτας που δεν αρέσει σε κανέναν.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 12:49Παρέκαμψες και το βασικό στοιχείο της μυρωδιάς. Κάποιοι/ες γουστάρουν τη μυρωδιά παστής ρέγγας ή βαρβατίλας της στάνης. Και θα επαναλάβω ότι έχουν άμεση σχέση οι αισθήσεις της γεύσης και της οσμής.vantono έγραψε: 27 Ιουν 2024, 12:31
Αλατιζζμενη καραμέλα φάση? Να μας λείπει.
Κάποιος να ποινικοποιήσει την αλατισμενη καραμέλα ως γεύση.
Το ότι εσύ τις έμπλεξες τις γεύσεις των εκκρίσεων ή φυσικής μυρωδιάς με τα συντηρητικά που έχει κάθε τσιχλόφουσκα με γεύση φράουλα, καρπούζι με φέτα, λοιπά, είναι καθαρά δικό σου θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σιγά το δύσκολο.Fata_Morgana έγραψε: 27 Ιουν 2024, 13:26Σαν τη διείσδυση δεν έχει.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 12:57Εδώ που τα λέμε και η χρονική διείσδυση έχει κάποια ανεκτά όρια. Από ένα σημείο και μετά γίνεται τρόπον τινά κουραστική. Καλή η ενσυναίσθηση αλλά το πολύ το κυρελέησον, το βαριούνται τόσο οι παπάδες όσο και οι παπαδιές.omg kai 3 lol έγραψε: 27 Ιουν 2024, 12:27 μια παλια πρωην παραγγελνε/εφτιαχνε φρουτοσαλατα με αβοκαντο για να δωσει εξτρα γευση στα θρεπτικα συστατικα
τελος παντων όλα αυτά είναι αχρηστες πληροφοριες
το μονο που εχει σημασια στο πατριαρχικο ορθοδοξο σεξ είναι η χρονικη διεισδυση του αντρος, ολα τα υπολοιπα ειναι αδιαφορα![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
την δοκιμασες και ως πρωτεινικο συμπληρωμα ντανε μου γιαυτο το λες?vantono έγραψε: 27 Ιουν 2024, 12:31Αλατιζζμενη καραμέλα φάση? Να μας λείπει.
Κάποιος να ποινικοποιήσει την αλατισμενη καραμέλα ως γεύση.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Για να μην αναφερθώ και στη χολυγουντιανού τύπου παπαριά του συγχρονισμένου οργασμού.
Οκ, συμβαίνει σε κάποιες φάσεις και είναι όντως κάτι ευχάριστο αλλά είναι επίσης ευχάριστο το να έχεις πλήρη συνείδηση εαυτού όταν απολαμβάνεις τον οργασμό του/της συντρόφου.
Ψιλά γράμματα, ξέρω.
Οκ, συμβαίνει σε κάποιες φάσεις και είναι όντως κάτι ευχάριστο αλλά είναι επίσης ευχάριστο το να έχεις πλήρη συνείδηση εαυτού όταν απολαμβάνεις τον οργασμό του/της συντρόφου.
Ψιλά γράμματα, ξέρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Εννοώ όταν τη δέχεσαι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ακριβώς, σε φυστικοβουτυρο μαλισταEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Ιουν 2024, 13:30την δοκιμασες και ως πρωτεινικο συμπληρωμα ντανε μου γιαυτο το λες?vantono έγραψε: 27 Ιουν 2024, 12:31Αλατιζζμενη καραμέλα φάση? Να μας λείπει.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άλλη ερώτηση;![]()
Κάποιος να ποινικοποιήσει την αλατισμενη καραμέλα ως γεύση.![]()
Μα πως με ξερεις!
Επαναλαμβάνω, σιγά το δύσκολο. Το ζητούμενο είναι η ογκώδης διείσδυση με ανοιχτά μάτια. Αν ο πολιορκητής ή πολιορκούμενος σκέφτεται άλλον ή άλλη, άντε γεια και στους δυο.Fata_Morgana έγραψε: 27 Ιουν 2024, 13:40Εννοώ όταν τη δέχεσαιτώρα αν είναι δύσκολο ή όχι υποθετω εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Σωτήρια μέθοδος ως συντροφική και τέρμα κόσμια σεξιστική διαχείριση αλλά μέχρι εκεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
εθνοζαιοι και προχωκαγκουρες μοιραζομαστε πολλα κοινα ντανε μου (τον ελαχιστο κοινο παρανομαστη αλλα και παλι)vantono έγραψε: 27 Ιουν 2024, 13:46Ακριβώς, σε φυστικοβουτυρο μαλισταEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Ιουν 2024, 13:30την δοκιμασες και ως πρωτεινικο συμπληρωμα ντανε μου γιαυτο το λες?vantono έγραψε: 27 Ιουν 2024, 12:31
Αλατιζζμενη καραμέλα φάση? Να μας λείπει.
Κάποιος να ποινικοποιήσει την αλατισμενη καραμέλα ως γεύση.![]()
Μα πως με ξερεις!![]()
δεν διαβαζεις την γατουλα?
υ.γ. τα χαιρετισματα μου στον πεθερο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Υπάρχουν μελέτες που λένε οτι οι Ρωσίδες ειναι οι γυναίκες με τα περισσότερα squirting παγκοσμίως. Μπορει να ειναι και το κλίμα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Όλα τα πσάργια τύπε, στο καπάκι με σπαράγγια και μπόλικους καφέδες, να βρεθείς στην εντατική.
Η γατούλα γουστάρει και το ντόγκυ στάιλ, γλυκά μου. Αλλά σε εναλλαγή με το ιεραποστολικό όπεν άις κόντακτ.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Ιουν 2024, 13:50εθνοζαιοι και προχωκαγκουρες μοιραζομαστε πολλα κοινα ντανε μου (τον ελαχιστο κοινο παρανομαστη αλλα και παλι)vantono έγραψε: 27 Ιουν 2024, 13:46Ακριβώς, σε φυστικοβουτυρο μαλισταEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Ιουν 2024, 13:30
την δοκιμασες και ως πρωτεινικο συμπληρωμα ντανε μου γιαυτο το λες?![]()
Μα πως με ξερεις!![]()
![]()
δεν διαβαζεις την γατουλα?![]()
Και μια τελευταία συμβουλή από την αγάμητη γραία του πχώρου. Μόνον όταν δεις τον εαυτό σου ως υποκείμενο, μπορείς να τον διαθέσεις χαλαρά και ως αντικείμενο, χωρίς να πάθεις ψυχολογικό ταράκουλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
ολοι οι γευσιγνωστες εδω μαζευτηκατε? 
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
αλιμονο καλο μουΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 14:00Η γατούλα γουστάρει και το ντόγκυ στάιλ, γλυκά μου. Αλλά σε εναλλαγή με το ιεραποστολικό όπεν άις κόντακτ.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Ιουν 2024, 13:50εθνοζαιοι και προχωκαγκουρες μοιραζομαστε πολλα κοινα ντανε μου (τον ελαχιστο κοινο παρανομαστη αλλα και παλι)![]()
δεν διαβαζεις την γατουλα?![]()
Και μια τελευταία συμβουλή από την αγάμητη γραία του πχώρου. Μόνον όταν δεις τον εαυτό σου ως υποκείμενο, μπορείς να τον διαθέσεις χαλαρά και ως αντικείμενο, χωρίς να πάθεις ψυχολογικό ταράκουλο.![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 1024 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας