Ήταν πολύ κομπλέ είναι η αλήθεια. Δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό ηταν το μοντέλο από το τελευταίο που είχα πάρει (το flagship της γενιάς του πάντως, είχα δώσει κάνα 500), αλλά ερχόταν εργοστασιακά με windows 10 mobile και δούλευε γαμάτα. Σίγουρα το λειτουργικό ήταν καλύτερο από το αντίστοιχο android της εποχής.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Android vs Iphone
Re: Android vs Iphone
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
- Fata_Morgana
Είχα windows phone. Όντως πολύ καλό απλά από ένα σημείο και μετά δεν ήταν καθόλου λειτουργικό.
ωραίος, εγω το ειχα παρει το 2006 νομιζω και δουλευει ακόμα, ισραηλινοι ηταν, μια αλλη εταιρία ειχε φτιαξει την τεχνολογία, τους περίμενα να το βγαλουν 3-4 χρόνια θυμαμαι.
Spoiler

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 16 Ιουν 2024, 20:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και το δικό σου celluon είναι, εκτός άμα είμαι στραβός. Μια χάρα hardware πάντως, το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές ενώ είμαι έξω για να κάνω emergency δουλειά στο terminal του κινητού.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
ναι αλλα η τεχνολογία ηταν της Canesta, δεν το θυμομουνα βεβαια στο wiki το ειδα. Καλα το δικο σου ειναι και 10+ χρονια μετά, εμενα σε σκουρα επιφανεια δεν ειναι για πολλά, και οκ, πλακα εχει αλλα ποτε δεν περασε το επίπεδο του γκατζετ στην πρακτικότητα, αλλα ηταν ωραια τεχνολογία πράγματι.klg έγραψε: 16 Ιουν 2024, 20:14 Και το δικό σου celluon είναι, εκτός άμα είμαι στραβός. Μια χάρα hardware πάντως, το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές ενώ είμαι έξω για να κάνω emergency δουλειά στο terminal του κινητού.
Είχα το 520 και το 925, όντως πολύ καλύτερα από το Android της εποχής, αλλά άργησαν να μπουν στην αγορά και όταν μπήκαν πήγαν να το παίξουν Apple και το λειτουργικό αποκλειστικά για δεν δικές τους συσκευές + ότι κάνανε μαλακίες με το store και κανείς δεν έβγαζε apps για τα windows phone.klg έγραψε: 16 Ιουν 2024, 19:35Ήταν πολύ κομπλέ είναι η αλήθεια. Δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό ηταν το μοντέλο από το τελευταίο που είχα πάρει (το flagship της γενιάς του πάντως, είχα δώσει κάνα 500), αλλά ερχόταν εργοστασιακά με windows 10 mobile και δούλευε γαμάτα. Σίγουρα το λειτουργικό ήταν καλύτερο από το αντίστοιχο android της εποχής.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μου είχαν δώσει ένα από την δουλειά.
Είναι πλήρως λειτουργικό και το φυλάω κειμήλιο στο ντουλάπι.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση