την έπαιξες καθόλου?Μαδουραίος έγραψε: 13 Ιουν 2024, 13:14 Παντως καπου ειδα το Μπειγουοτς που ειναι τιγκα στον σεξισμο και στην εργαλοποιηση του γυναικειου σωματος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φέρτε πίσω τον Benny Hill
Re: Φέρτε πίσω τον Benny Hill
- Sid Vicious
H Hazel O Connor λέει το αντίθετοBlackdog έγραψε: 13 Ιουν 2024, 14:01 Θα ηταν δικαιο να αναφερουμε οτι αν και γυρναγαν στο πλατω του μπενι χιλ σοου αμετρητες γυναικες με εσωρουχα και ζαρτιερες ανα τα χρονια, δεν ακουστηκε ποτε κατι για σεξουαλικη επιθεση απο τον ιδιο οσο ζουσε αλλα ουτε και τοσο καιρο που εχει πεθανει.
https://www.mirror.co.uk/3am/celebrity- ... s-11385595
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
με πιανεις αδιαβαστο, δεν το εχω δει.Sid Vicious έγραψε: 13 Ιουν 2024, 15:07H Hazel O Connor λέει το αντίθετοBlackdog έγραψε: 13 Ιουν 2024, 14:01 Θα ηταν δικαιο να αναφερουμε οτι αν και γυρναγαν στο πλατω του μπενι χιλ σοου αμετρητες γυναικες με εσωρουχα και ζαρτιερες ανα τα χρονια, δεν ακουστηκε ποτε κατι για σεξουαλικη επιθεση απο τον ιδιο οσο ζουσε αλλα ουτε και τοσο καιρο που εχει πεθανει.
https://www.mirror.co.uk/3am/celebrity- ... s-11385595
Και εδω που τα λεμε, καλο ειναι να διασταυρωσουμε αν το εκανε και αλλου ετσι για να ειμαστε σιγουροι.
Έλα να μου κάνεις παρέα μόλις τελείωσα το Adventures of Superman του 1957 και ξεκίνησα το Batman του 1966Leporello έγραψε: 13 Ιουν 2024, 13:40 Και γιατί να δούμε πάλι τον Benny Hill (που άλλωστε πέθανε); Εγώ θέλω τα επεισόδια του Star Trek το original με τον Captain Kirk. Μη σου πώ και την Λάσυ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
αυτό που σήμερα ονομάζουν σεξισμό δεν είναι μια καινούρια έννοια η οποία ανακαλύφτηκε επειδή ξυπνήσανε κάποιοι τάχα, ο Μπενιο Χιλ το χρησιμοποιούσε για να βγάζει γέλιο, δηλαδή η συμπεριφορά αυτή θεωρούνταν άξεστη και τότε. Αρα λάθος τον κατηγορούνε.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Μαδουραίος
Εννοείταιnowhere έγραψε: 13 Ιουν 2024, 15:06την έπαιξες καθόλου?Μαδουραίος έγραψε: 13 Ιουν 2024, 13:14 Παντως καπου ειδα το Μπειγουοτς που ειναι τιγκα στον σεξισμο και στην εργαλοποιηση του γυναικειου σωματος
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Αν οι γονείς της της είχαν δώσει Χριστιανικό όνομα δεν θα ήταν τόσο μπαζοφοβικιά.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 781 Προβολές
-