!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βράζει η ΝΔ.
Re: Βράζει η ΝΔ.
Δεν είναι τίποτα, θα τη φυσήξουν και θα κρυώσει.
ΥΓ: Οσονούπω έρχεται κι η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, θα τη φάτε όλη την τουλούμπα νουδαίοι, νυν και πρώην.
ΥΓ: Οσονούπω έρχεται κι η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, θα τη φάτε όλη την τουλούμπα νουδαίοι, νυν και πρώην.
Δε βγαίνει ούτε 28% έτσι, ούτε καν 5%. Οι περισσότεροι είναι απλά ηλίθιοι.Praetoriae έγραψε: 11 Ιουν 2024, 12:21 Από τον κύκλο μου όσοι απέμειναν να ψηφίζουν ΝΔ είναι ή παλιά κομματοσκυλα ή βολεμενα τομάρια ή μεγαλοπιασμένοι
Πολλές φορές έχω ευχηθεί τα κομματόσκυλα (οποιουδήποτε κόμματος) που διαβάζω σ'αυτό το φόρουμ να έχουν κάποιο άμεσο και σημαντικό οικονομικό όφελος από το κόμμα που στηρίζουν. Να είναι στην μισθοδοσία του, να κατεβαίνουν υποψήφιοι, να παίρνουν χαριστικά δουλειές από το κόμμα κτλ. Και αυτό επειδή προτιμώ να διαβάζω λαμόγια παρά ηλίθιους. Αλλά δε νομίζω ότι είναι έτσι. Όχι για την πλειονότητα, τέλος πάντων.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ποιοι καθηγητές πανεπιστημίου μωρέ;Niki έγραψε: 11 Ιουν 2024, 11:52 Ναι το θεωρώ μεγάλη υπόθεση ένας καθηγητής Πανεπιστημίου να αφιερώνει τον ελεύθερο του χρόνο για να πει τις δικές του προτάσεις σε μια συνέλευση.
Ακόμα μεγαλύτερη υπόθεση είναι που μολονότι γίνετε ψηφοφορία , προτάσεων εκλέγεται η πρόταση του και τίποτα δεν υλοποιείτε συνεχίζει μαχητικά να έρχεται ο έρμος για δεύτερη χρονιά να τα ξαναλέει και πάλι τα ίδια να έρχεται και τρίτη και πάλι τα ίδια και πιθανόν ακόμα να πηγαίνει και να τα λέει.
Μεγάλη υπόθεση να έχεις προτάσεις που δίνουν λύσεις και να ξοδεύεις τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχεις για την οικογένεια σου για το όραμα σου και να μην τα παρατάς.
Αυτό είναι η ελπίδα το μέλλον το αύριο.
Εκεί στην μέση του βαρελιού εκεί είναι το καλό πράγμα.
Στις συνεδριάσεις της νδ;
Οράματα βλεπεις;
Εγώ που ξέρω κάποια πράγματα πάντως για κάτι κομματικοποιημένους πρυτάνεις, μεγαλύτερα σιχάματα μπορεί κανείς να βρει μόνο στον δικαστικό κλάδο. Άτομα που έχουν γραμμένο στα παπάρια τους το Πανεπιστήμιο και ενδιαφέρονται μόνο για το πώς θα εγκαινιάσουν κάνα έργο (κι ας είναι ακόμα στα μπετά) και πώς θα ανελιχθούν κομματικά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κατέβασε την φωτιά μη ξεχειλίσει το καζάνι.Niki έγραψε: 11 Ιουν 2024, 08:56Spoiler
Δεν ξέρω αν ο ανασχηματισμός και τα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας θα εκτονώσουν πρόσκαιρα κάποιες κρυφές διαδικασίες μέσα στην ΝΔ που έχουν ήδη ξεκινήσει.
Συνήθως όλοι γράφουν οι δελφίνοι.
Εγώ δεν συμφωνώ με αυτήν την λέξη , εγώ θα γράψω πολιτικοί άξιοι που πιστεύουν στην ΝΔ άρχισαν να συζητάνε για την επόμενη μέρα.
Την μέρα που η παρέα του Σπύρου Γεωργιάδη (τρελαίνομαι να τον γράφω Σπύρο) με τον Μητσοτάκη θα πάνε στην άκρη για να αναλάβουν ικανότεροι.
Πραγματικά ο κόσμος με την αποχή του έδειξε ότι επέστρεψε πίσω στις μνημονιακές εκλογές.
Τότε που όλοι απαξιώνανε τους πολιτικούς και κάποιοι ντρεπόντουσαν που διετέλεσαν στον πολιτικό στίβο.
Υπάρχουν όμως άξια μέλη δεν θα γράψω στελέχη στην ΝΔ που μπορούμε να τους εμπιστευτούμε;
Στελέχη σαν τον Μιλτιάδη Έβερτ παράδειγμα ή τον Σούρλα , η τον Δένδια , η τον πατέρα Μητσοτάκη;
Δεν ξέρω θα το δούμε στην πορεία.
Θα γίνουν αυτά που πρέπει το ξήλωμα της δικαιοσύνης και το στήσιμο της από την αρχή με πλήρη ελευθερία;
Το ξήλωμα των εφοριακών και το στήσιμο ξανά ενός αδιάφθορου σώματος;
Την πραγματική οργάνωση της άμυνας της χώρας και την δημιουργία μόνιμου εθνικού υπερκομματικού συμβουλίου με συμμετοχή πάντα του εκάστοτε πρωθυπουργού του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και του εκπροσώπου των Βορειοηπειρωτών;
Θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην οργάνωση της ανάπτυξης της χώρας;
Θα βάλουνε ένα πρόγραμμα καταπολέμησης της υπογεννητικότητας;
Θα μπορέσουν να δώσουνε λύσεις στο μεταναστευτικό;
Θα μπορέσουν να μειώσουν την εγκληματικότητα;
Δεν ξέρω αλλά πάντα πίστευα ότι μέσα στην ΝΔ υπάρχουν οι πιο έξυπνοι , ικανοί και καταρτισμένοι επιστήμονες απλά η γόνοι των οικογενειών δεν τους αφήνουν αξιοκρατικά να φανούν.
Ελπίζω αυτές οι διεργασίες να βγούνε σε καλό για την χώρα πάνω από όλα, και να μην γίνουν επιφανειακές αλλαγές με υποδείξεις των οποιοδήποτε επικοινωνιολόγων για λόγους απλά επικοινωνίας με σκοπό να ξεγελάσουν και πάλι τον κόσμο ξοδεύοντας άλλα τέσσερα χρόνια από τα νιάτα της χώρας και απογοητεύοντας ακόμα μια φορά τους Έλληνες.
Όλα τα πιο πάνω είναι από διάφορες συνελεύσεις του 2017, 2018, 2019 που παρακολούθησα στην ΝΔ.
Από ανθρώπους της ΝΔ ικανούς , άξιους που έχουν όραμα αλλά είναι παραγκωνισμένοι.
Άρα γνωρίζουν όλοι τι πρέπει να κάνουν.
Κάποια από τα πιο πάνω ήτανε και προεκλογικές υποσχέσεις.
Βάλε μας τώρα και την πηγή σου αφού δεν το κατέχεις να γράψεις τέτοιο κείμενο.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Πχοιοι νουδαίοι ρε φτσάο κι εσύ, έχουνε γαμήσει ένα ολόκληρο έθνος οι άχρηστοι, όλους μας παίρνει η μπάλα γαμώ τη τζατζικίλα μου μέσα.Ναύτης έγραψε: 11 Ιουν 2024, 13:04 Δεν είναι τίποτα, θα τη φυσήξουν και θα κρυώσει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Έτσι ακριβώς.micmic έγραψε: 11 Ιουν 2024, 13:18 Εγώ που ξέρω κάποια πράγματα πάντως για κάτι κομματικοποιημένους πρυτάνεις, μεγαλύτερα σιχάματα μπορεί κανείς να βρει μόνο στον δικαστικό κλάδο. Άτομα που έχουν γραμμένο στα παπάρια τους το Πανεπιστήμιο και ενδιαφέρονται μόνο για το πώς θα εγκαινιάσουν κάνα έργο (κι ας είναι ακόμα στα μπετά) και πώς θα ανελιχθούν κομματικά.
.
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μπα. Αυτό πάντα φαινόταν συνομωσιολογία από αυτές που ακούμε 50 χρόνια και δεν γίνονται ποτέ αλλά ακόμα και αν υποθέσουμε ότι έπαιζε, τώρα κάηκε.Ναύτης έγραψε: 11 Ιουν 2024, 13:04 Δεν είναι τίποτα, θα τη φυσήξουν και θα κρυώσει.
Επίσης έτσι ακριβώς.micmic έγραψε: 11 Ιουν 2024, 13:04Δε βγαίνει ούτε 28% έτσι, ούτε καν 5%. Οι περισσότεροι είναι απλά ηλίθιοι.Praetoriae έγραψε: 11 Ιουν 2024, 12:21 Από τον κύκλο μου όσοι απέμειναν να ψηφίζουν ΝΔ είναι ή παλιά κομματοσκυλα ή βολεμενα τομάρια ή μεγαλοπιασμένοι
Πολλές φορές έχω ευχηθεί τα κομματόσκυλα (οποιουδήποτε κόμματος) που διαβάζω σ'αυτό το φόρουμ να έχουν κάποιο άμεσο και σημαντικό οικονομικό όφελος από το κόμμα που στηρίζουν. Να είναι στην μισθοδοσία του, να κατεβαίνουν υποψήφιοι, να παίρνουν χαριστικά δουλειές από το κόμμα κτλ. Και αυτό επειδή προτιμώ να διαβάζω λαμόγια παρά ηλίθιους. Αλλά δε νομίζω ότι είναι έτσι. Όχι για την πλειονότητα, τέλος πάντων.
.
.
Εσύ βλέπεις πάτο στο βαρέλι, είσαι πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ αισιόδοξος.Green Dragon έγραψε: 11 Ιουν 2024, 13:42Μπα. Αυτό πάντα φαινόταν συνομωσιολογία από αυτές που ακούμε 50 χρόνια και δεν γίνονται ποτέ αλλά ακόμα και αν υποθέσουμε ότι έπαιζε, τώρα κάηκε.Ναύτης έγραψε: 11 Ιουν 2024, 13:04 Δεν είναι τίποτα, θα τη φυσήξουν και θα κρυώσει.
.
.
"φτσάο";sys3x έγραψε: 11 Ιουν 2024, 13:41Πχοιοι νουδαίοι ρε φτσάο κι εσύ, έχουνε γαμήσει ένα ολόκληρο έθνος οι άχρηστοι, όλους μας παίρνει η μπάλα γαμώ τη τζατζικίλα μου μέσα.Ναύτης έγραψε: 11 Ιουν 2024, 13:04 Δεν είναι τίποτα, θα τη φυσήξουν και θα κρυώσει.
Έγραψα την άποψη μου , όλες οι γνώμες δεκτές.
Άνθρωποι είστε ο καθένας σας έχει το δικό του σκεπτικό δεν μπορώ να κάνω πολλά.
Έγραψα την άποψη μου με τα βιώματα που έχω εγώ.
Εσείς γράψατε την άποψη σας με τα βιώματα που έχετε εσείς.
Το πιο αισιόδοξο σενάριο για μένα είναι να έκανε στροφή ο Μητσοτάκης άμεσα και να εφάρμοζε όλα όσα έλεγε και ο ίδιος.
Αυτό θα ήτανε το καλύτερο γιατί και μια μέρα πιο νωρίς να ξεκινούσε είναι πολύ σημαντικό πόσο μάλλον να περιμένεις προεδρικές εκλογές και πτώση εκλογές νέα πρόσωπα χάσιμο χρόνου.
Τί πήγε στραβά από το ξεκίνημα του μέχρι τώρα μόνο ό ίδιος το ξέρει.
Άνθρωποι είστε ο καθένας σας έχει το δικό του σκεπτικό δεν μπορώ να κάνω πολλά.
Έγραψα την άποψη μου με τα βιώματα που έχω εγώ.
Εσείς γράψατε την άποψη σας με τα βιώματα που έχετε εσείς.
Το πιο αισιόδοξο σενάριο για μένα είναι να έκανε στροφή ο Μητσοτάκης άμεσα και να εφάρμοζε όλα όσα έλεγε και ο ίδιος.
Αυτό θα ήτανε το καλύτερο γιατί και μια μέρα πιο νωρίς να ξεκινούσε είναι πολύ σημαντικό πόσο μάλλον να περιμένεις προεδρικές εκλογές και πτώση εκλογές νέα πρόσωπα χάσιμο χρόνου.
Τί πήγε στραβά από το ξεκίνημα του μέχρι τώρα μόνο ό ίδιος το ξέρει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 11 Ιουν 2024, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Green Dragon έγραψε: 11 Ιουν 2024, 13:42Μπα. Αυτό πάντα φαινόταν συνομωσιολογία από αυτές που ακούμε 50 χρόνια και δεν γίνονται ποτέ αλλά ακόμα και αν υποθέσουμε ότι έπαιζε, τώρα κάηκε.Ναύτης έγραψε: 11 Ιουν 2024, 13:04 Δεν είναι τίποτα, θα τη φυσήξουν και θα κρυώσει.
Ένας ΝΔ που μιλάει για την δικαιοσύνη.
Το πλήρωσε αλλά μίλησε.
Το πλήρωσε αλλά μίλησε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
- Τοξοβόλος_UK
Δεν καταλαβαίνω πως βρήκε αυτό το κακό τον κούλη.
Αφου ο Γκρινμπεργκ στοιχημάτιζε για 33%.
Αφου ο Γκρινμπεργκ στοιχημάτιζε για 33%.