!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιόν είπες Σπύρο ρε;
Re: Ποιόν είπες Σπύρο ρε;
με συγχωρείς, αλλά ετσι και αλλιως δεν θα το θυμασαι σε λιγο.

πώς έπεσαν οι δυνατοί, εν τω μέσω του πολέμου
Β' Βασιλειών
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
α το εχασα αυτό το δίκαιο ερώτημα, ευχαριστώ γιόχη. Μπορει να βλεπω την εσωτερική ποιότητα του ανθρώπου παντως, εκει που εσείς βλπετε ενα ουγκανο επιπέδου επιστολές και νανογιλέκα, εγω να βλεπω εναν ανθρωπο που θα γινει αντιπρόεδρος με το σοβαρό κομμα της πατρίδας καποτε.
τροφή για σκεψη

Κάνεις.Niki έγραψε: 03 Ιουν 2024, 20:18Δεν ξέρω μπορεί να κάνω λάθος.Ερμής έγραψε: 03 Ιουν 2024, 20:15Μάλλον είπε ψέμματα είτε εν γνώση είτε εν άγνοια.Niki έγραψε: 03 Ιουν 2024, 20:11
Τότε ο συγγενής του είπε ψέματα σε κανάλι στην τηλεόραση;
Όμως ήτανε και ο άλλος του αδελφός εκεί αλλά δεν τον διέψευσε.
Ο Λεωνίδας με μια μεγάλα στήθη παρατράγουδο.
Ο συγγενής παρατράγουδο και αυτός.
Ο Αλέξανδρος τα είχε με την Πεπη, όχι ο Λεωνίδας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
θέλω να φανταστείς ότι κάπου κάποιος ανέβασε το βίντεο και έλεγε Σπύρο τον λένε δείτε το πριν το κατεβάσουν.
Πράγματι το βίντεο ήτανε φυσικά πολύ ξεθωριασμένο αλλά ο συγγενής μπροστά στον αδελφό του Άδωνη και με το παρατράγουδο μαζί μίλησαν για τον Άδωνη και είπε ότι ναι κανονικά βαφτισμένος είναι Σπυρος.
Εγώ μόνο ένα αδελφό ήξερα τον Λεωνίδα.
Έτσι μου έμεινε ότι μάλλον ήτανε αυτός.
Αφού όμως το λές εσύ που τους ξέρεις καλά έτσι θα είναι.
Τότε το είπε μπροστά στον Αλέξανδρο.
Αυτό όμως που κάτι τέτοια βίντεο κατεβαίνουν τόσο γρήγορα και προφταίνουν λίγοι να τα δούνε πάλι δεν μπορώ να το καταλάβω.
Πρέπει να έχεις πολλούς να ασχολούνται με το προφίλ σου στο διαδίκτυο για να γίνονται όλα τόσο αστραπιαία.
Ειναι δυνατόν νίκη να συζητάς αν εχει βαπτιστει ανθρωπος το '73 με δύο ονόματα, και το ενα να ειναι Αδωνις; Τέτοιο βυσμα να ηταν ο νονός; Καλα θα μου πείς τοτε ειχαμε χουντα, ηταν χαλαρά αυτα, αλλά δεν νομιζω, αλλο τωρα που αν θελουμε βαζουμε και τον Γκουφι δίπλα στην παναγία, αλλαξαν τα πράγματα.
Πάντως για να ειμαστε δίκαιοι, τον Άδωνιν® να λεει οτι αυτό ειναι βαπτιστικό του δεν τον εχουμε ακουσει/διαβάσει ποτέ, αλλο οι χειροκροτητές, δεν μετρανε.
- Frappezitis
3/06/2024
Σπυρος, αυτός ο αγνωστος.

«Σφαγή» είχαμε τα ξημερώματα στην εκπομπή της Μαρίας Αναστασοπούλου στον ΑΝΤ1, μεταξύ του υπουργού υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ελληνικής Λύσης, Κώστα Χήτα.
Η συζήτηση εκτροχιάστηκε, όταν ο υπουργός υγείας κατηγόρησε τον εκπρόσωπο της ΕΛ για «λαϊκισμό»!
Εκεί επήλθε το χάος. Ο Κώστας Χήτας άρχισε να βομβαρδίζει τον υπουργό με παλαιότερες του δηλώσεις και ανάλογους χαρακτηρισμούς όπως «λαϊκιστής, κολοτούμπας, Κομανέτσι της πολιτικής, πολιτικός απατεώνας» κλπ.
https://x.com/Lina1985LP/status/1797524323982528558
Αυτό όμως που κυριολεκτικά εξόργισε τον Άδωνι Γεωργιάδη, δεν ήταν οι ανωτέρω χαρακτηρισμοί. Αλλά η «έμπνευση» Χήτα να τον αποκαλέσει… Σπύρο!
https://www.olympia.gr/1591947/viral/sp ... -agnostos/
Κυρ Σπύρο βάλε μου και από τα καλά τα βιβλία να διαβάσουν τα παιδιά απόψε να χαρούνε θα το κάψουμε απόψε.
Ρίχνω πολύ γέλιο με αυτά που διαβάζω στο διαδίκτυο με τον Κυρ Σπύρο.

Δεν γινότανε κοπέλια πέρασε ώρα πολλή.
Σπύροοοοοοοοο.
Σπύροοοοοοοοο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση