!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βιασε και βασανισε 33χρονη αλλα τον αφησαν ελευθερο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Ιδεολόγος

Re: Βιασε και βασανισε 33χρονη αλλα τον αφησαν ελευθερο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος »

nowhere έγραψε: 02 Ιουν 2024, 18:45
Ιδεολόγος έγραψε: 02 Ιουν 2024, 18:35 Εντάξει μια και με ρωτάς ως ομάδα αφού βάζεις πληθυντικό, το λάθος για μένα είναι αυτό ακριβώς . Ότι το θέτεις ως εμείς κι εσείς.
που το είδες το εμείς και εσείς και την επιλογή ομάδας?υπάρχει μόνο ένα "ότι το αναφέρουμε ή ότι το συσχετίζουμε "κάτι που είναι λογικό μια και απαντάω σε κάτι σαν "ωπα ρε μαλάκες γιατί το γράψατε αυτό"
ΟΚ ρε συ αλλά δεν είσαι εσύ αυτό που αναφέρω. Είναι άλλοι και σου έδωσα παραδείγματα. Δεν έχεις γράψει κάτι κατακριτέο. Ούτε είσαι ο φασίστας και ο ρατσιστής και τέτοιες παπαριές που εύκολα γράφονται. Ξέρεις.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Otto Weininger έγραψε: 02 Ιουν 2024, 18:49 μη ξεχάσεις να τον ψηφίσεις και για κατάργηση των γάμων των gay
με ενδιαφέρουν πιο πρακτικά πράγματα.η μαυραγορίτες,τα καρτελ,η σαπίλα,η βία
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Ιδεολόγος έγραψε: 02 Ιουν 2024, 18:44 Α και σόρυ για το πρήξιμο αλλά το
Δεν τον χρέωσε κανείς κάτι επειδη είναι παλαιστίνιος.τον έπιασαν με μαχαίρι,η κοπέλα τον αναγνώρισε,ναι και ήταν παλαιστίνιος
δεν ισχύει ρε φίλε. Εγώ αυτό είδα και γι αυτό σχολίασα έτσι

viewtopic.php?f=29&t=54923#p3522136

Τι διάλο τόσο λάθος καταλαβαίνω ότι δεν ήταν η κακοποίηση της κοπέλας το πόιντ; Σίγουρα δεν τον χρέωσε για το ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ και απλά το ανέφερε έτσι;
Το δικό μου πόιντ πάντως ήταν η απόκρυψη της εθνικότητος του δράστη.Αυτοί που έκαναν την απόκρυψη,δηλαδή οι δημοσιογράφοι, ξέρουν γιατί την έκαναν.Και δεν έγινε μόνο τώρα,γίνεται πολλές φορές.
Και κάτι άλλο : εάν το πόιντ κάποιων άλλων ήταν η κακοποίηση της κοπέλας που είναι οι φεμινίστριες και οι λοιποί σύλλογοι του metoo για να διαμαρτυρηθούν;που είναι οι εκκλήσεις κατά της πατριαρχίας και οι απαιτήσεις για αλλαγή του ποινικού κώδικα και καθιέρωση κακουργήματος γυναικοκτονίας;γιατί όλοι αυτοί εξαφανίσθηκαν;

Oι κυρίες αυτές πήγαν για μπάνιο;
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

πατησιωτης έγραψε: 02 Ιουν 2024, 18:55
Δεν τον χρέωσε κανείς κάτι επειδη είναι παλαιστίνιος.τον έπιασαν με μαχαίρι,η κοπέλα τον αναγνώρισε,ναι και ήταν παλαιστίνιος

Τι διάλο τόσο λάθος καταλαβαίνω ότι δεν ήταν η κακοποίηση της κοπέλας το πόιντ; Σίγουρα δεν τον χρέωσε για το ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ και απλά το ανέφερε έτσι;
Το δικό μου πόιντ πάντως ήταν η απόκρυψη της εθνικότητος του δράστη.Αυτοί που έκαναν την απόκρυψη,δηλαδή οι δημοσιογράφοι, ξέρουν γιατί την έκαναν.Και δεν έγινε μόνο τώρα,γίνεται πολλές φορές.
Και κάτι άλλο : εάν το πόιντ κάποιων άλλων ήταν η κακοποίηση της κοπέλας που είναι οι φεμινίστριες και οι λοιποί σύλλογοι του metoo για να διαμαρτυρηθούν;που είναι οι εκκλήσεις κατά της πατριαρχίας και οι απαιτήσεις για αλλαγή του ποινικού κώδικα και καθιέρωση κακουργήματος γυναικοκτονίας;γιατί όλοι αυτοί εξαφανίσθηκαν;

Να σημειωσω οτι θα πρεπει να μας λενε και την ΘΡΗΣΚΕΙΑ του δραστη. Μην τυχει και ειναι κανας Παλαιστινιος χριστιανος και τρεχουμε
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
πατησιωτης

Ιδεολόγος έγραψε: 02 Ιουν 2024, 13:49
nowhere έγραψε: 02 Ιουν 2024, 12:01 αυτά απαγορεύονται και σαν σκέψεις.τις μπλοκάρει το αριστερό αντιβάιρους

Ξανακαταθέτω πάντως ότι όταν έκαναν κάτι με τις ταυτότητες και το θρήσκευμα και μου έλεγε ο "σύντροφος", "Έτσι μπράβο! Καλά να πάθουν τα καριόλια (οι χριστιανο-δεξιοί κλπ) και ήταν ενθουσιασμένος φιατί νόμιζε ότι νικάει,
εγώ είχα μεγάλη απογοήτευση και δήλωνα ότι θα κατέβω με τους χριστιανούς να φωνάζω για το 666. Γιατί δεν είναι καμία νίκη δική μου. Δώρο έκανε το σύστημα τη φάση αυτή (στους "προοδευτικούς") ενώ στην πραγματικότητα ήταν νταβατζιλίκι κατά πεποιθήσεων λαϊκών ανθρώπων όπως είμαι κι εγώ και άρα πιο πολλά κοινά έχω με αυτούς παρά με τους ηγέτες.
To γεγονός που περιγράφεις - το θέμα των ταυτοτήτων - ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα του πολέμου πολιτισμών στην Ελλάδα.Μέχρι τότε η πολιτική διαπάλη νοείτο ως διαπάλη βασικά για οικονομικά θέματα και η συζήτηση ήταν για το μέγεθος και τις αρμοδιότητες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.Ίσως επειδή ήταν σημείο στροφής να σε ξένισε,επειδή ήταν για πρώτη φορά.
Από τότε φυσικά η κατάσταση έχει προχωρήσει αλλά όχι τόσο όσο στο εξωτερικό : εκεί πλέον η διάσταση αριστεράς - δεξιάς δεν έχει σχέση με την αντίθεση κεφαλαίου - εργασίας αλλά με τις αντιθέσεις μεταναστών και ντόπιων,θρησκειών και πολιτισμών,σεξουαλιών ιδιαιτεροτήτων και φύλων,υπάρχει δε άτυπη ιεραρχία από τα διάφορα μηντιακά λόμπυ για το ποιά είναι η προτεραιότητα τονισμού αυτών των χαρακτηριστικών σε κάθε ποινικό έγκλημα ανάλογα με την ατζέντα του καθενός.
Ιδεολόγος

Στρακαστρουκας έγραψε: 02 Ιουν 2024, 18:57
πατησιωτης έγραψε: 02 Ιουν 2024, 18:55

Να σημειωσω οτι θα πρεπει να μας λενε και την ΘΡΗΣΚΕΙΑ του δραστη. Μην τυχει και ειναι κανας Παλαιστινιος χριστιανος και τρεχουμε
Όχι είναι εύλογο θα έλεγα αυτό όπως το θέτει συγκεκριμένα, Το θέμα είναι ότι θα κράξουν το όραμά σου και τα πιστεύω βάζοντας μπροστά αυτά τα ψευτοκινήματα που θα τα χαρακτηρίσουν και αριστερά. Ενώ είναι κάργα αστικά και προωθημένα από μηχανιοσμούς που ξέρουμε. Το κακό είναι πέντε δέκα ξυπνοπούλια "σύντροφοι" που θα πιστέψουν αυτά τα κέντρα εξουσίας που προωθούν αυτές τις μαλακίες και θα νιώθουν ότι ανήκουν σε αυτές τις μαλακίες και τις υπερασπίζονται.

Γι αυτό πάντα στέκομαι στο ότι οι άλλοι χρόνια τώρα από ρατσιμό λένε ότι λένε και στα παπάρια τους η ηθική ή η ευνομία και το δίκιο. Τουλάχιστον πριν 15 χρόνια εκφραζόντουσαν πιο άμεσα και ειλικρινά - αν έβλεπες τι λέγανε εδώ. Τώρα έχουν πάτημα γιατί όλο και κάτι θα γράψει ο Μαδουραίος και θα είναι μαλακία στάση. Αλλά κι αυτός θα μου πεις θέλει να προκαλέσει την παλιότερη δική τους στάση και γίνεται μύλος.και δεν τους απαντάμε ποτέ (από εγωισμό; Επειδή δεν τους αξίζει;) ότι αυτά που μας προσάπτουν είναι πράγματα που τους συμφέρει να τα πιστεύουν για μας για να χουν να κοντράρονται σαν να είναι η κάψα της ζωής τους.
Ιδεολόγος

πατησιωτης έγραψε: 02 Ιουν 2024, 19:06
nowhere έγραψε: 02 Ιουν 2024, 12:01 αυτά απαγορεύονται και σαν σκέψεις.τις μπλοκάρει το αριστερό αντιβάιρους

Ξανακαταθέτω πάντως ότι όταν έκαναν κάτι με τις ταυτότητες και το θρήσκευμα και μου έλεγε ο "σύντροφος", "Έτσι μπράβο! Καλά να πάθουν τα καριόλια (οι χριστιανο-δεξιοί κλπ) και ήταν ενθουσιασμένος φιατί νόμιζε ότι νικάει,
εγώ είχα μεγάλη απογοήτευση και δήλωνα ότι θα κατέβω με τους χριστιανούς να φωνάζω για το 666. Γιατί δεν είναι καμία νίκη δική μου. Δώρο έκανε το σύστημα τη φάση αυτή (στους "προοδευτικούς") ενώ στην πραγματικότητα ήταν νταβατζιλίκι κατά πεποιθήσεων λαϊκών ανθρώπων όπως είμαι κι εγώ και άρα πιο πολλά κοινά έχω με αυτούς παρά με τους ηγέτες.
To γεγονός που περιγράφεις - το θέμα των ταυτοτήτων - ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα του πολέμου πολιτισμών στην Ελλάδα.Μέχρι τότε η πολιτική διαπάλη νοείτο ως διαπάλη βασικά για οικονομικά θέματα και η συζήτηση ήταν για το μέγεθος και τις αρμοδιότητες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.Ίσως επειδή ήταν σημείο στροφής να σε ξένισε,επειδή ήταν για πρώτη φορά.
Από τότε φυσικά η κατάσταση έχει προχωρήσει αλλά όχι τόσο όσο στο εξωτερικό : εκεί πλέον η διάσταση αριστεράς - δεξιάς δεν έχει σχέση με την αντίθεση κεφαλαίου - εργασίας αλλά με τις αντιθέσεις μεταναστών και ντόπιων,θρησκειών και πολιτισμών,σεξουαλιών ιδιαιτεροτήτων και φύλων,υπάρχει δε άτυπη ιεραρχία από τα διάφορα μηντιακά λόμπυ για το ποιά είναι η προτεραιότητα τονισμού αυτών των χαρακτηριστικών σε κάθε ποινικό έγκλημα ανάλογα με την ατζέντα του καθενός.

Το θέμα είναι φάνηκε το πόσο λίγοι στο μυαλό ήταν οι αριστεροί. Εσάς δεν σας χάλασε. Είτε νεοδημοκράτες ή καλύτερα άσε τα κόμματα. Είτε φιλέ και νεοφιλέ είτε συντηρητικοί θεούσοι βασιλοχουνταίοι είτε οτιδήποτε που πρότασε τα στήθη του ενάντια στο αριστερό και το επαναστατικό γιατί απλά υπεραμύνεται του κεφαλαίου, μια χαρά θα προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε τάξη. και δεν υπάρχει παλιά και νέα. Μία εξουσία είναι όλα και ένα το συμφέρον. Ο καπιτασλισμός. Εμείς είχαμε την κόντρα με το ΚΚΕ και τα ιδεολογήματα ήταν έρμαιο στους πιο δυνατούς. και οι ανάρχες έβαζαν κοινωνικά ζητήματα και πολύ΄σωστά ζητήματα και Ρηγαδοχίππηδες έβαζαν ζητήματα. όταν είχες όμως το ΚΚΕ να λέει έξω οι αδερφές πως να στήσεις ΕΝΟΤΗΤΑ. ήρθε το ίδιο το σύστημα και σου λέει να ε´δω είμαστε ακολούθα. και γίνομαι κι εγώ συντηρητικός εκεί και το γυρνάω σε ελεγχόμενη μετανάστευση ρε παιδιά! Οι Αλβανοί γιατί μποούκαραν; ΟΚ είμαστε αντοιρατσιστές ενώ οι άλλοι τους βρίζουν. Αλλά δεν είναι ύποπτο που αποφάσισαν (το σύστημα) να τους φέρουν;
Και το ΚΚΕ κατέβαζε οικοδόμους από τη σκαλωσιά γιατί ήταν Κυριακή και το 35ωρο αφού. Ζήτημα όμως ότι δουλεύουν με ένα τάλιρο μόνο δεν έβαλαν. Δεν ήταν χτύπημα στον κλάδο; ή δεν ήταν ύποπτο ότι αυτοί που τους βρίζουν (οι ταγμένοι στο σύστημα) τους παίρνουν για δουλειές; Τελικά ήταν ρουφιάνικη και προδοτική η στάση των Αλβανών εργατών ή όχι;

Βλέπεις κάνω άλλη ταξινόμηση.
πατησιωτης

Ιδεολόγος έγραψε: 02 Ιουν 2024, 19:29
πατησιωτης έγραψε: 02 Ιουν 2024, 19:06

Το θέμα είναι φάνηκε το πόσο λίγοι στο μυαλό ήταν οι αριστεροί. Εσάς δεν σας χάλασε. Είτε νεοδημοκράτες ή καλύτερα άσε τα κόμματα. Είτε φιλέ και νεοφιλέ είτε συντηρητικοί θεούσοι βασιλοχουνταίοι είτε οτιδήποτε που πρότασε τα στήθη του ενάντια στο αριστερό και το επαναστατικό γιατί απλά υπεραμύνεται του κεφαλαίου, μια χαρά θα προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε τάξη. και δεν υπάρχει παλιά και νέα. Μία εξουσία είναι όλα και ένα το συμφέρον. Ο καπιτασλισμός. Εμείς είχαμε την κόντρα με το ΚΚΕ και τα ιδεολογήματα ήταν έρμαιο στους πιο δυνατούς. και οι ανάρχες έβαζαν κοινωνικά ζητήματα και πολύ΄σωστά ζητήματα και Ρηγαδοχίππηδες έβαζαν ζητήματα. όταν είχες όμως το ΚΚΕ να λέει έξω οι αδερφές πως να στήσεις ΕΝΟΤΗΤΑ. ήρθε το ίδιο το σύστημα και σου λέει να ε´δω είμαστε ακολούθα. και γίνομαι κι εγώ συντηρητικός εκεί και το γυρνάω σε ελεγχόμενη μετανάστευση ρε παιδιά! Οι Αλβανοί γιατί μποούκαραν; ΟΚ είμαστε αντοιρατσιστές ενώ οι άλλοι τους βρίζουν. Αλλά δεν είναι ύποπτο που αποφάσισαν (το σύστημα) να τους φέρουν;
Και το ΚΚΕ κατέβαζε οικοδόμους από τη σκαλωσιά γιατί ήταν Κυριακή και το 35ωρο αφού. Ζήτημα όμως ότι δουλεύουν με ένα τάλιρο μόνο δεν έβαλαν. Δεν ήταν χτύπημα στον κλάδο; ή δεν ήταν ύποπτο ότι αυτοί που τους βρίζουν (οι ταγμένοι στο σύστημα) τους παίρνουν για δουλειές; Τελικά ήταν ρουφιάνικη και προδοτική η στάση των Αλβανών εργατών ή όχι;

Βλέπεις κάνω άλλη ταξινόμηση.

Βάζεις πολλά θέματα.Κατ αρχήν ο καθένας έχει την ατζέντα του.Το ποστ αυτό άρχισε με δύο δημοσιεύσεις του Μαδουραίου που βάζει οτιδήποτε αντικυβερνητικό αλλά η ατζέντα του καθενός είναι διαφορετική.
Στην πρώτη δημοσίευση που είναι από το newsit δεν αναφέρεται η εθνικότητα του δράστη.Έχει τον λόγο του σε αυτό το newsit.Στη δεύτερη που είναι ένα τουήτ από τον Βουλαρίνο που κάνει κριτική στην κυβέρνηση από τα δεξιά τονίζεται ότι είναι Παλαιστίνιος.Δεν είναι τυχαίο.Τον ένα τον συμφέρει πολιτικά να μη ξέρει ο κόσμος ότι ο δράστης ήταν Παλαιστίνιος,τον δεύτερο τον συμφέρει να το ξέρει.Έχουμε φθάσει στο σημείο τα ποινικά αδικήματα να έχουν πολιτική σημασία.
Πάμε στα υπόλοιπα."Εμείς" αν εννοείς όσους δεν είναι αριστεροί δεν έχουμε κάνει και πολλά πράγματα τα τελευταία 50 χρόνια. :D Η δεξιά στην Ελλάδα είναι ιδιαιτέρως αναποτελεσματική πολιτικά.Επιβιώνει λόγω παγκοσμίων εξελίξεων.Ρωτάς γιατί ήλθαν οι Αλβανοί;η απλή απάντηση είναι για να φάνε. :D Ο αλβανικός σοσιαλισμός κατέρρευσε σε συνθήκες εξαθλίωσης και το 1991 η διαφορά βιοτικού επιπέδου Ελλάδος - Αλβανίας ήταν 20 : 1.Τα ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα με τα οποία το καθεστώς κρατούσε τον κόσμο μαντρωμένο κατέρρευσαν και το ελληνικό κράτος ή θα τους πυροβολούσε για να μη μπουν μέσα ή θα τους άφηνε.Εν τω μεταξύ στην Αλβανία ζούσε και ελληνική μειονότητα.Θα τους πυροβολούσαν και αυτούς;
Τώρα καταλαβαίνεις ότι κάποιος που έχει ζήσει όλη τη ζωή του στην Αλβανία στη φτώχεια και τη στέρηση και του λένε οι εκεί κομμουνιστές ότι στον καπιταλισμό είναι πιο φτωχοί αλλά ανακαλύπτει ότι στην Ελλάδα υπάρχει κοινωνία αφθονίας εν σχέσει με αυτό που είχε ζήσει ο ίδιος δεν πιστεύει τίποτε πια απ όσα λένε οι κομμουνιστές.Αυτή ήταν η κατάσταση των Αλβανών.Ούτε βέβαια η ελληνική αριστερά (ΚΚΕ και άλλοι) μπορούσαν να πουν κάτι μπροστά σε αυτή την κατάσταση όταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια περί αλβανικού σοσιαλισμού.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”