Τρολλάρει ο Γιοχάναν. Η Χάρλει είναι.Andromachi έγραψε: 31 Μάιος 2024, 12:31λιζ γιαλαντζί!!!Yochanan έγραψε: 31 Μάιος 2024, 12:29Liz Truss, η μετέπειτα ΠΘ του Ηνωμένου Βασιλείου. She bounced back #girlpower
![]()
![]()
η αλλη τη γοογλαρα και τη βρίσκω θεαρα ναι !!!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ένοχος και για τις 34 κατηγορίες ο Τραμπ
Re: Ένοχος και για τις 34 κατηγορίες ο Τραμπ
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- NewModelArmy
Ο ενας προστατης των Χριστιανικων Οικογενιακων αξιων πηγαινει με πουτανες,οντας παντρεμενος ενω ο αλλος απο Μοσχα μερια δεν εχει καν οικογενεια,αλλα κανα δεκαρια εξωγαμα.
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Πασιφάη έγραψε: 31 Μάιος 2024, 12:33Τρολλάρει ο Γιοχάναν. Η Χάρλει είναι.Andromachi έγραψε: 31 Μάιος 2024, 12:31λιζ γιαλαντζί!!!Yochanan έγραψε: 31 Μάιος 2024, 12:29
Liz Truss, η μετέπειτα ΠΘ του Ηνωμένου Βασιλείου. She bounced back #girlpower
![]()
![]()
η αλλη τη γοογλαρα και τη βρίσκω θεαρα ναι !!!![]()
αποκλείεται!!!!!!!! χαχαχαχαχαχααα
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Allah έγραψε: 31 Μάιος 2024, 12:28Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι κακό έκανε, ενώ το κατηγορητήριο είναι δημόσια γνωστό και σαφέστατο.
Γνωστό μπορεί να είναι εγώ δεν το ήξερα. Πρέπει να με βρίσεις;
Να, ο NewModelArmy απλά πρότεινε τι μπορώ να κάνω.
NewModelArmy έγραψε: 31 Μάιος 2024, 12:293 σελιδες τοπικ ειναι.Στην πρωτη σελιδα απαντουνται ξεκαθαρα οι αποριες σου.
Το είδα εδώ. Ευχαριστώ
viewtopic.php?f=30&t=54895#p3520291
Εγώ βαριέμαι ακόμη περισσότερο.Ιδεολόγος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 12:30Πες μου εσύ γιατί πραγματικά δεν ξέρω. Μη με βρίσεις ότι βαριέμαι να ψάξω. Πραγματικά με καταναλώνει πολύ να ψάξω και να βγάλω άκρη. Λογικά θα είναι πολλά για να είναι 34 οι κατηγορίες.
Τέσπα, δεν τον καταδίκασαν επειδής πήγε με ταναπού αλλά διότι την πλήρωσε με τα λεφτά των δωρεών της προεκλογικής του καμπάνιας πράγμα που όπως φαίνεται απαγορεύεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 31 Μάιος 2024, 12:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το ίδγιο λαίμαι ρε.
Τέσπα, γίνεσαι λίγο περισσότερο περίεργος σταδιακά να ξες, τώρα ξέρεις και τον λόγο.
.
.
ΟΚ. Δεν μας χαλάει. Μακάρι να του κοστίσει και πολιτικά να μη βγει. Να βγει κάποιος άλλος που θα υποστηρίξει την Ελλά... ούπς!sys3x έγραψε: 31 Μάιος 2024, 12:44Εγώ βαριέμαι ακόμη περισσότερο.
Τέσπα, δεν τον καταδίκασαν επειδής πήγε με ταναπού αλλά διότι την πλήρωσε με τα λεφτά των δωρεών της προεκλογικής του καμπάνιας πράγμα που όπως φαίνεται απαγορεύεται.
- Καραμελίτσα
Δηλαδή αν ήθελες θα με νευρίαζες;Ιδεολόγος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 13:02ΟΚ. Δεν μας χαλάει. Μακάρι να του κοστίσει και πολιτικά να μη βγει. Να βγει κάποιος άλλος που θα υποστηρίξει την Ελλά... ούπς!sys3x έγραψε: 31 Μάιος 2024, 12:44Εγώ βαριέμαι ακόμη περισσότερο.Ιδεολόγος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 12:30
Πες μου εσύ γιατί πραγματικά δεν ξέρω. Μη με βρίσεις ότι βαριέμαι να ψάξω. Πραγματικά με καταναλώνει πολύ να ψάξω και να βγάλω άκρη. Λογικά θα είναι πολλά για να είναι 34 οι κατηγορίες.
Τέσπα, δεν τον καταδίκασαν επειδής πήγε με ταναπού αλλά διότι την πλήρωσε με τα λεφτά των δωρεών της προεκλογικής του καμπάνιας πράγμα που όπως φαίνεται απαγορεύεται.Συγνώμη δεν ήθελα να σε νευριάσω.
.
.
Φίλιπ, δε μας λές, αυτή η "εκκαθάριση", δε θα επηρεάσει καθόλου την ισχύ της Σούπερ Δύναμης? Γιατί όταν πρόκειται για τη Ρωσία, σκούζετε οτι η εκκαθάριση Σοϊγκού και συνεργατών θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τη Ρωσία. Εδώ είναι απλά Παρασκευή, έτσι?Philip Mortimer έγραψε: 31 Μάιος 2024, 01:28 Και για τις 34 κατηγορίες καταδικάστηκε ομόφωνα από τους ενόρκους ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Η δίκη αφορούσε σε κρυφές πληρωμές χρημάτων στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς. Στις 11 Ιουλίου πρόκειται να ανακοινωθούν οι ποινές για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.
https://www.google.com/amp/s/www.ethnos ... kathgories
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Βρε γατόσπορε με πρόλαβες, αυτό ήθελα ν' ανεβάσω!Yochanan έγραψε: 31 Μάιος 2024, 12:29Liz Truss, η μετέπειτα ΠΘ του Ηνωμένου Βασιλείου. She bounced back #girlpowerAndromachi έγραψε: 31 Μάιος 2024, 12:24η Λίζ ποια ειναι?Πασιφάη έγραψε: 31 Μάιος 2024, 12:22
Καλός μαλάκας και ο Χιού. Είχε δίπλα του το θεόμουνο τη Λιζ και έκανε ταρζανιές. Κοκκινόκωλοι αγάπη μου, περιμένεις χαϊρι;![]()
![]()
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μη ρε, θα κάψει φλάντζα. Βάζε του μόνο τις ερωτήσεις από το τεστ IQ που σε πάνε μέχρι 30Kauldron έγραψε: 31 Μάιος 2024, 13:47Φίλιπ, δε μας λές, αυτή η "εκκαθάριση", δε θα επηρεάσει καθόλου την ισχύ της Σούπερ Δύναμης? Γιατί όταν πρόκειται για τη Ρωσία, σκούζετε οτι η εκκαθάριση Σοϊγκού και συνεργατών θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τη Ρωσία. Εδώ είναι απλά Παρασκευή, έτσι?Philip Mortimer έγραψε: 31 Μάιος 2024, 01:28 Και για τις 34 κατηγορίες καταδικάστηκε ομόφωνα από τους ενόρκους ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Η δίκη αφορούσε σε κρυφές πληρωμές χρημάτων στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς. Στις 11 Ιουλίου πρόκειται να ανακοινωθούν οι ποινές για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.
- Οργισμένος
ο απατεωνας και με τη βουλα τραμπ πρεπει να χωθει σε μπουντρουμι. Ποσες χαρες ακομα, θα του κανουν του πιθηκου;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Philip Mortimer
Θα πέσει το GDP των ΗΠΑ κάτω από της Ιταλίας όπως έχει γίνει με την αγαπημένη του Τραμπ "υπερδύναμη" Ρωσία; Για πότε το βλέπεις εσύ;Kauldron έγραψε: 31 Μάιος 2024, 13:47Φίλιπ, δε μας λές, αυτή η "εκκαθάριση", δε θα επηρεάσει καθόλου την ισχύ της Σούπερ Δύναμης? Γιατί όταν πρόκειται για τη Ρωσία, σκούζετε οτι η εκκαθάριση Σοϊγκού και συνεργατών θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τη Ρωσία. Εδώ είναι απλά Παρασκευή, έτσι?Philip Mortimer έγραψε: 31 Μάιος 2024, 01:28 Και για τις 34 κατηγορίες καταδικάστηκε ομόφωνα από τους ενόρκους ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Η δίκη αφορούσε σε κρυφές πληρωμές χρημάτων στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς. Στις 11 Ιουλίου πρόκειται να ανακοινωθούν οι ποινές για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.
Δίκιο είχες.Green Dragon έγραψε: 31 Μάιος 2024, 14:19Μη ρε, θα κάψει φλάντζα. Βάζε του μόνο τις ερωτήσεις από το τεστ IQ που σε πάνε μέχρι 30Kauldron έγραψε: 31 Μάιος 2024, 13:47Φίλιπ, δε μας λές, αυτή η "εκκαθάριση", δε θα επηρεάσει καθόλου την ισχύ της Σούπερ Δύναμης? Γιατί όταν πρόκειται για τη Ρωσία, σκούζετε οτι η εκκαθάριση Σοϊγκού και συνεργατών θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τη Ρωσία. Εδώ είναι απλά Παρασκευή, έτσι?Philip Mortimer έγραψε: 31 Μάιος 2024, 01:28 Και για τις 34 κατηγορίες καταδικάστηκε ομόφωνα από τους ενόρκους ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Η δίκη αφορούσε σε κρυφές πληρωμές χρημάτων στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς. Στις 11 Ιουλίου πρόκειται να ανακοινωθούν οι ποινές για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.
https://www.google.com/amp/s/www.ethnos ... kathgories![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 133 Απαντήσεις
- 3043 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-