Σοβαρεψου, το ποδόσφαιρο δεν είναι μπασκετακιΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:09εγώ θα πω ότι το πρόβλημα ήταν ότι έφυγε ο καπετάνιος και ύστερα πρόεδροι αναλάμβαναν διάφοροι υπάλληλοιΕρμής έγραψε: 21 Μάιος 2024, 12:10 Το προβλημα ήταν οτι έφυγε η οικογενεια.
Η αλαφουζιάρα όποτε βλέπει οτι η ομάδα πάει να κάνει κάτι, τη διαλύει εντελώς ανερυθριαστα σα να εκτελεί σχέδιο.
σήμερα η πιο ρεαλιστική και συνάμα καλύτερη προοπτική για την ομάδα, είναι να βρεθεί μια ομάδα επενδυτών με μπροστάρη τον dpg ο οποίος να αναλάβει και πρόεδρος της παε
αν γίνει αυτό, σε 5-6 χρόνια ο παναθηναϊκός χτυπάει γιουρόπα και σε καμιά 10ριά φέρνει στην Ελλάδα το πρώτο τσουλου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άρης-ΠΑΟ, τελικός κυπελλου
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Re: Άρης-ΠΑΟ, τελικός κυπελλου
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
την τρέλα και το πάθος του dpg δεν την έχει κανένας άλλος πρόεδρος. ο άνθρωπος έχει όραμα και θέληση. άμα το θελήσει, μπορεί να κάνει την παε ισάξια της καε. α ρε να αναλάμβανε ο dpg, δε θα βλέπατε πρωτάθλημα ούτε με κυάλι. όπως στο μπάσκετGoBack έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:13Βαλε θερμομετροΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:09εγώ θα πω ότι το πρόβλημα ήταν ότι έφυγε ο καπετάνιος και ύστερα πρόεδροι αναλάμβαναν διάφοροι υπάλληλοιΕρμής έγραψε: 21 Μάιος 2024, 12:10 Το προβλημα ήταν οτι έφυγε η οικογενεια.
Η αλαφουζιάρα όποτε βλέπει οτι η ομάδα πάει να κάνει κάτι, τη διαλύει εντελώς ανερυθριαστα σα να εκτελεί σχέδιο.
σήμερα η πιο ρεαλιστική και συνάμα καλύτερη προοπτική για την ομάδα, είναι να βρεθεί μια ομάδα επενδυτών με μπροστάρη τον dpg ο οποίος να αναλάβει και πρόεδρος της παε
αν γίνει αυτό, σε 5-6 χρόνια ο παναθηναϊκός χτυπάει γιουρόπα και σε καμιά 10ριά φέρνει στην Ελλάδα το πρώτο τσουλου
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
γι'αυτό μίλησα για ομάδα επενδυτών και όχι για έναν μοναδικό μεγαλομέτοχοCitroenakias έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:15Σοβαρεψου, το ποδόσφαιρο δεν είναι μπασκετακιΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:09εγώ θα πω ότι το πρόβλημα ήταν ότι έφυγε ο καπετάνιος και ύστερα πρόεδροι αναλάμβαναν διάφοροι υπάλληλοιΕρμής έγραψε: 21 Μάιος 2024, 12:10 Το προβλημα ήταν οτι έφυγε η οικογενεια.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Θα σε απογοητεύσω αλλά μετά τον Αλαφούζο θα έρθει το χάος. Αυτοί που βλέπετε είναι οι τελευταίοι λεφτάδες επενδυτές στις 4 ομάδες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο φθηνει και η φετινή πάρα πολύ καλή χρονιά των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα είναι η τελευταία αναλαμπή.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:09εγώ θα πω ότι το πρόβλημα ήταν ότι έφυγε ο καπετάνιος και ύστερα πρόεδροι αναλάμβαναν διάφοροι υπάλληλοιΕρμής έγραψε: 21 Μάιος 2024, 12:10 Το προβλημα ήταν οτι έφυγε η οικογενεια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δηλαδή άμα φύγει ο αλαφούζος θα σταματήσουμε να παίρνουμε πρωτάθλημα;zteo έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:19Θα σε απογοητεύσω αλλά μετά τον Αλαφούζο θα έρθει το χάος. Αυτοί που βλέπετε είναι οι τελευταίοι λεφτάδες επενδυτές στις 4 ομάδες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο φθηνει και η φετινή πάρα πολύ καλή χρονιά των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα είναι η τελευταία αναλαμπή.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:09εγώ θα πω ότι το πρόβλημα ήταν ότι έφυγε ο καπετάνιος και ύστερα πρόεδροι αναλάμβαναν διάφοροι υπάλληλοιΕρμής έγραψε: 21 Μάιος 2024, 12:10 Το προβλημα ήταν οτι έφυγε η οικογενεια.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Λίνο Βεντούρα
Αλαφουζάρα στην Ηρακλαραzteo έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:19Θα σε απογοητεύσω αλλά μετά τον Αλαφούζο θα έρθει το χάος. Αυτοί που βλέπετε είναι οι τελευταίοι λεφτάδες επενδυτές στις 4 ομάδες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο φθηνει και η φετινή πάρα πολύ καλή χρονιά των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα είναι η τελευταία αναλαμπή.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:09εγώ θα πω ότι το πρόβλημα ήταν ότι έφυγε ο καπετάνιος και ύστερα πρόεδροι αναλάμβαναν διάφοροι υπάλληλοιΕρμής έγραψε: 21 Μάιος 2024, 12:10 Το προβλημα ήταν οτι έφυγε η οικογενεια.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ο ίδιος ο dgp δήλωσε ότι έμεινε επειδή δεν μπορεσε να σας ξεφορτωθεί. Είπε επίσης πως φέτος τα έσκασε μπας και γίνεται πιο ελκυστικοι και βρει αγοραστή.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:15την τρέλα και το πάθος του dpg δεν την έχει κανένας άλλος πρόεδρος. ο άνθρωπος έχει όραμα και θέληση. άμα το θελήσει, μπορεί να κάνει την παε ισάξια της καε. α ρε να αναλάμβανε ο dpg, δε θα βλέπατε πρωτάθλημα ούτε με κυάλι. όπως στο μπάσκετGoBack έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:13Βαλε θερμομετροΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:09
εγώ θα πω ότι το πρόβλημα ήταν ότι έφυγε ο καπετάνιος και ύστερα πρόεδροι αναλάμβαναν διάφοροι υπάλληλοι
Γενικά , από όταν ανελαβε, μικρυνατε πολύ. Πρόσεχετε τι ευχεστε
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ειχα φτιαξει καινουργιο στομαχι τοτε με το pao aliveΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:15την τρέλα και το πάθος του dpg δεν την έχει κανένας άλλος πρόεδρος. ο άνθρωπος έχει όραμα και θέληση. άμα το θελήσει, μπορεί να κάνει την παε ισάξια της καε. α ρε να αναλάμβανε ο dpg, δε θα βλέπατε πρωτάθλημα ούτε με κυάλι. όπως στο μπάσκετGoBack έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:13Βαλε θερμομετροΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:09
εγώ θα πω ότι το πρόβλημα ήταν ότι έφυγε ο καπετάνιος και ύστερα πρόεδροι αναλάμβαναν διάφοροι υπάλληλοι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:24Ειχα φτιαξει καινουργιο στομαχι τοτε με το pao aliveΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:15την τρέλα και το πάθος του dpg δεν την έχει κανένας άλλος πρόεδρος. ο άνθρωπος έχει όραμα και θέληση. άμα το θελήσει, μπορεί να κάνει την παε ισάξια της καε. α ρε να αναλάμβανε ο dpg, δε θα βλέπατε πρωτάθλημα ούτε με κυάλι. όπως στο μπάσκετ![]()
Νομίζω είχε δώσει λεφτά και ο under
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Απλά από τον Σεπτέμβριο θα βλέπετε όλοι σας ευρωπαϊκά παιχνίδια από την TVΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:20δηλαδή άμα φύγει ο αλαφούζος θα σταματήσουμε να παίρνουμε πρωτάθλημα;zteo έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:19Θα σε απογοητεύσω αλλά μετά τον Αλαφούζο θα έρθει το χάος. Αυτοί που βλέπετε είναι οι τελευταίοι λεφτάδες επενδυτές στις 4 ομάδες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο φθηνει και η φετινή πάρα πολύ καλή χρονιά των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα είναι η τελευταία αναλαμπή.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:09
αν γίνει αυτό, σε 5-6 χρόνια ο παναθηναϊκός χτυπάει γιουρόπα και σε καμιά 10ριά φέρνει στην Ελλάδα το πρώτο τσουλου![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
καμιά διαφορά για μας από το 2010 κ μετάzteo έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:30Απλά από τον Σεπτέμβριο θα βλέπετε όλοι σας ευρωπαϊκά παιχνίδια από την TVΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:20δηλαδή άμα φύγει ο αλαφούζος θα σταματήσουμε να παίρνουμε πρωτάθλημα;zteo έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:19
Θα σε απογοητεύσω αλλά μετά τον Αλαφούζο θα έρθει το χάος. Αυτοί που βλέπετε είναι οι τελευταίοι λεφτάδες επενδυτές στις 4 ομάδες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο φθηνει και η φετινή πάρα πολύ καλή χρονιά των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα είναι η τελευταία αναλαμπή.![]()
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ας τον κρατήσουν. Ας έρθει σε μας ο Μονεμβασιωτης και είμαστε μια χαρά.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:22Αλαφουζάρα στην Ηρακλαραzteo έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:19Θα σε απογοητεύσω αλλά μετά τον Αλαφούζο θα έρθει το χάος. Αυτοί που βλέπετε είναι οι τελευταίοι λεφτάδες επενδυτές στις 4 ομάδες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο φθηνει και η φετινή πάρα πολύ καλή χρονιά των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα είναι η τελευταία αναλαμπή.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:09
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Είδατε πόσο καλά σας εκπαίδευσε ο ΑλαφούζοςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:32καμιά διαφορά για μας από το 2010 κ μετάzteo έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:30Απλά από τον Σεπτέμβριο θα βλέπετε όλοι σας ευρωπαϊκά παιχνίδια από την TVΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:20
δηλαδή άμα φύγει ο αλαφούζος θα σταματήσουμε να παίρνουμε πρωτάθλημα;![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
εκανες περσι πρωταθλητισμο και μεχρι να ρθει ο Τουρκος και φετος,Αρης θα καταληξετε χωρις διαδοχη καταστασηΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:20δηλαδή άμα φύγει ο αλαφούζος θα σταματήσουμε να παίρνουμε πρωτάθλημα;zteo έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:19Θα σε απογοητεύσω αλλά μετά τον Αλαφούζο θα έρθει το χάος. Αυτοί που βλέπετε είναι οι τελευταίοι λεφτάδες επενδυτές στις 4 ομάδες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο φθηνει και η φετινή πάρα πολύ καλή χρονιά των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα είναι η τελευταία αναλαμπή.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:09
αν γίνει αυτό, σε 5-6 χρόνια ο παναθηναϊκός χτυπάει γιουρόπα και σε καμιά 10ριά φέρνει στην Ελλάδα το πρώτο τσουλου![]()
δυναμικη με το μπασκετακι που με 15 μυρια εισαι φιναλ φορ σε εναμιση χρονο δεν κανεις για πολυ
Εννοεις τιποτα πλυντηρια φανταζομαι γιατι μονο ανωμαλος θα επενδυσει κανονικα σε μια ΠΑΕ.Αρα θελουμε dpg και τιποτα αραβες απο πισω να χωνουνΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:18γι'αυτό μίλησα για ομάδα επενδυτών και όχι για έναν μοναδικό μεγαλομέτοχοCitroenakias έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:15Σοβαρεψου, το ποδόσφαιρο δεν είναι μπασκετακιΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:09
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 910 Απαντήσεις
- 25842 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης
-
- 13 Απαντήσεις