γκερίγιας προφέρεται αλλα το "γκερίλας" ταιριάζει καλυτερα εν προκειμένω, όπως λεμε "τυρίλας", "προβατίλας", "ποδαρίλας" κτλ.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μάιος 2024, 13:05Θα επαναλάβω, οι υστερικοί γκερίλας όταν βρίσκονται σε ακτιβιστική έξαρση (κοινωνικού ή καλλιτεχνικού τύπου) δεν βεβηλώνουν. Απλώς καταδεικνύουν, επισημαίνουν, διακατέχονται από την έμπνευση/ιερή μανία της δημιουργικής καταστροφής, όπως όλοι οι καθωσπρέπει επαναστάται.vantono έγραψε: 18 Μάιος 2024, 12:49 Απο Παλαιστίνια (ή εστω μουσουλμάνα) φοιτήτρια την αρπαξε την κεφίρ πως λεγεται, ο τσαίος, και την πεταξε? Αν οχι, δεν βλεπω καποια βεβήλωση.
Περισσότερο βεβήλωση ειναι απο την πλευρά της φασαίας που τη φορούσε. Το να φοράς κατι οταν δεν εισαι αυτό το κάτι, μαλλον αυτο ειναι η πραγματικη βεβήλωση.![]()
Ποιος ειναι πιο βέβηλος, εγω αν φορέσω ενα εβραϊκό σκουφάκι ενω δεν ειμαι εβραιος, ή αυτος που θα μου το βγάλει και θα με επαναφέρει στην ταξη τραβώντας μου το απο το κεφαλι?![]()
Αλλά σιγά μην πιάνουν κάτι τέτοια ψιλά γράμματα οι συντηρητικοί κυρπαντελήδες.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΙΕΡΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ!!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΙΕΡΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ!!
Γκούγκλισα "καλλιτέχνης, καρπούζι, Βενιζέλος". Απλώς γιατί θυμήθηκα το σκηνικό που είχε γίνει σε μια έκθεση πριν μια εικοσαετία περίπου και τα διάφορα σχόλια. Δεν θυμόμουν το όνομα του καλλιτέχνη. Αν ήξερε ο άμοιρος ότι τότε βίαζε το σημερινό σύμβολο του παλαιστινιακού αγώνα, υποθέτω ότι θα διάλεγε άλλο συναινετικό ή μη φρούτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Αυτή είναι δεδομένη, για αυτό δεν έβρισκαν έδρα για την δίκη της ΧΑ.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 18 Μάιος 2024, 12:08ιδεολογική ηγεμονία της αριστερα και στις εδρες των δικαστηρίωνEsperos έγραψε: 18 Μάιος 2024, 12:02Aυτό το τσογλάνι, αύριο μεθαύριο μπορεί να το δούμε και πρόεδρο σε κάνα δικαστήριο και να μας δικάζει.georgebi έγραψε: 16 Μάιος 2024, 13:12 Το μόνο παρήγορο ειναι, πως τα ιερόσυλα γουρούνια οι ΜΑΤατζιδες![]()
τουλάχιστο δεν δεν προέβηκαν και στη βέβηλη πράξη να κατάσχουν και τις ιερές τους κεφίγιες![]()
https://twitter.com/omadaalithias/statu ... 0569309553
![]()
![]()
![]()
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 2313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 17 Απαντήσεις