!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ευρωεκλογές 2024
- Otto Weininger
- Otto Weininger
Re: Ευρωεκλογές 2024
- Ληστοσυμμορίτης
αυτό τι είναι, ο μαδουραίος σε νέα δημοκρατία;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
ΝΔ ψήφιζε κι ο πατέρας μου, κι έχω σκεφτεί να του κόψω εξτραδάκια χρηματικά βοηθήματα.Τώρα με κινητικά προβλήματα απαλλαγήκαμε κι απ' αυτό. 
- Ληστοσυμμορίτης
βρε αφήστε τις μαλακίες λες και είναι εχθρός σου ο άνθρωπος να τον τιμωρήσεις, χρησιμοποίησε επιχειρήμτα και όχι πουστικα μέσα.Στύξ έγραψε: 02 Ιουν 2024, 15:57 ΝΔ ψήφιζε κι ο πατέρας μου, κι έχω σκεφτεί να του κόψω εξτραδάκια χρηματικά βοηθήματα.Τώρα με κινητικά προβλήματα απαλλαγήκαμε κι απ' αυτό.![]()
Πλάκα έκανα ωρέΛηστοσυμμορίτης έγραψε: 02 Ιουν 2024, 16:03βρε αφήστε τις μαλακίες λες και είναι εχθρός σου ο άνθρωπος να τον τιμωρήσεις, χρησιμοποίησε επιχειρήμτα και όχι πουστικα μέσα.Στύξ έγραψε: 02 Ιουν 2024, 15:57 ΝΔ ψήφιζε κι ο πατέρας μου, κι έχω σκεφτεί να του κόψω εξτραδάκια χρηματικά βοηθήματα.Τώρα με κινητικά προβλήματα απαλλαγήκαμε κι απ' αυτό.![]()
Στις προηγούμενες εγώ τον πήγα να ψηφίσει και ας ήξερα ότι θα το ρίξει ΝΔ .
Αυτό θυμίζει εκείνον τον γραφικό Βρετανό τον Φαρατζ που σκυλοβριζε την ΕΕ και ζητούσε επίμονα την έξοδο του ΗΒ από αυτήν αλλά τσέπωνε μια χαρά το μισθό του ευρωβουλευτή για χρόνια.Unique έγραψε: 06 Μάιος 2024, 09:38 Αφού τα κομμούνια φωνάζουν "έξω απο την Ευρώπη", γιατί παίρνουν μέρος στις ευρωεκλογές?
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Το ΚΚ δεν έχει τη συγκυβέρνηση για προμετωπίδα του, δεν τη θεωρεί "γενναία και υπεύθυνη στάση" αλλά έχει παραδεχτεί το λάθος του και δημόσια. Επίσης, η συγκυβέρνηση εκείνη έφερε αναγνώριση του Εμφυλίου κι ένα ειδικό δικαστήριο, όχι μνημόνια και Πρέσπες. Κάποτε οι Πασόκοι θεωρούσαν το "βρώμικο 89" ως το καλύτερο επιχείρημα κατά της Αριστεράς. Από τότε κύλησε πολύ μνημόνιο στ' αυλάκι.
Το πρόβλημα με το ΚΚ στις συγκεκριμένες αυτές εκλογές είναι ότι δεν έχει συμμάχους με άξια λόγου ποσοστά για να μπουν και αυτοί Ευρωβουλή και να φτιάξουν ομάδα.
Το πρόβλημα με το ΚΚ στις συγκεκριμένες αυτές εκλογές είναι ότι δεν έχει συμμάχους με άξια λόγου ποσοστά για να μπουν και αυτοί Ευρωβουλή και να φτιάξουν ομάδα.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- Μαδουραίος
ΓΊΔΙΑ
- Frappezitis
Πάμε δυνατά να κάνουμε τους κρατούντες το βράδυ των εκλογών να ψάχνονται και να μην ξέρουν απο που τους ήρθε !
Πάμε δυνατά να στείλουμε μήνυμα στα κοράκια των Βρυξελλών πως έρχονται οι κόκκινοι για να πετάγονται στον ύπνο τους !

Πάμε δυνατά να στείλουμε μήνυμα στα κοράκια των Βρυξελλών πως έρχονται οι κόκκινοι για να πετάγονται στον ύπνο τους !

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- metaxoskolikas
δεν πρόκειται να πάρει τέτοιο ποσοστό το ΚΚΕ γύρω στο 7-8 θα είναι.
- Ληστοσυμμορίτης
πιο σωστά, είναι η εκλογική επιρροή, πέρσι τον μάη-ιούνη είχε 17% δηλαδή κόσμος σκεφτόταν να το ψηφίσει.metaxoskolikas έγραψε: 02 Ιουν 2024, 17:41 δεν πρόκειται να πάρει τέτοιο ποσοστό το ΚΚΕ γύρω στο 7-8 θα είναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 255 Απαντήσεις