Ποιος κοβει νομισμα για λογαριασμο της χωρας?foscilis έγραψε: 01 Απρ 2024, 14:21Έχεις τρομερά εσφαλμένη αντίληψη για το πώς δουλεύουν όλα αυτά.Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Απρ 2024, 13:59Οχι. Εξαρταται απο τις επιδοτησεις που σου δινει η ΕΕ.πατησιωτης έγραψε: 01 Απρ 2024, 12:11
Δεν είναι καθόλου μικροκομματικό.Αυτό που έβαλα είναι η κατάρρευση των μεταπολιτευτικών μύθων.
ΟΧΙ,δεν μπορούν να υπάρχουν αξιοπρεπείς συντάξεις αν δεν υπάρχουν λεφτά.Αλλά αυτό δεν γινόταν να γίνει αποδεκτό εάν δεν το έλεγαν οι απατεώνες που πούλησαν τα φύκια για μεταξωτές κορδέλλες από το 1974 - και οι δύο δηλαδή,ο ένας μετά τον άλλο,οι πασόκοι και οι αριστεροί.
To ύψος των συντάξεων εξαρτάται από την παραγωγικότητα της κάθε χώρας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δόμνα Μιχαηλίδου 'Θα στειλω την 72χρονη μανα μου να εργαστει'
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Δόμνα Μιχαηλίδου 'Θα στειλω την 72χρονη μανα μου να εργαστει'
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αυτό. Σε συνδυασμό δε με τις κοτρώνες που αμολάει, είναι προάγγελος για πολύ τρελό γαμήσι. Αλλά μέχρι εκεί, όχι για υπουργείο.foscilis έγραψε: 01 Απρ 2024, 12:32Ναι αλλά το έχει πάρα πολύ με το φαίνεσθαι.Σενέκας έγραψε: 01 Απρ 2024, 09:47 Η καημένη η Δόμνα έπρεπε να εξωκονοβουλευτική υπουργός. Είναι προφανές ότι πρόκειται για excel nerd που δεν είχε και πολλές παρέες στο σχολείο, τι πας και τη βάζεις μπροστά στην κάμερα να κάνει την πολιτικό, αφού είναι προφανές ότι δεν το έχει με το λέγειν.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Επαναλαμβάνω την προηγούμενη τοποθέτησή μου με τη διευκρίνιση ότι στο "όλα αυτά" περιλαμβάνονται και τα νομίσματα.Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Απρ 2024, 14:31Ποιος κοβει νομισμα για λογαριασμο της χωρας?
Φίλε μου καλώς ήλθες στο κλαμπ φάν της Δόμνας. Θα πλήρωνα όσο όσο να δώ απαγορευμένο βίντεο της.Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Απρ 2024, 14:31Αυτό. Σε συνδυασμό δε με τις κοτρώνες που αμολάει, είναι προάγγελος για πολύ τρελό γαμήσι. Αλλά μέχρι εκεί, όχι για υπουργείο.foscilis έγραψε: 01 Απρ 2024, 12:32Ναι αλλά το έχει πάρα πολύ με το φαίνεσθαι.Σενέκας έγραψε: 01 Απρ 2024, 09:47 Η καημένη η Δόμνα έπρεπε να εξωκονοβουλευτική υπουργός. Είναι προφανές ότι πρόκειται για excel nerd που δεν είχε και πολλές παρέες στο σχολείο, τι πας και τη βάζεις μπροστά στην κάμερα να κάνει την πολιτικό, αφού είναι προφανές ότι δεν το έχει με το λέγειν.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Μην γίνεσαι σεξιστηςUnique έγραψε: 01 Απρ 2024, 14:59Φίλε μου καλώς ήλθες στο κλαμπ φάν της Δόμνας. Θα πλήρωνα όσο όσο να δώ απαγορευμένο βίντεο της.Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Απρ 2024, 14:31Αυτό. Σε συνδυασμό δε με τις κοτρώνες που αμολάει, είναι προάγγελος για πολύ τρελό γαμήσι. Αλλά μέχρι εκεί, όχι για υπουργείο.![]()
![]()
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
το οτι βρισκουν τυχαρπαστες αλλα ομορφες τουαλετες για επικεφαλεις σε οργανισμους και υπουργεια δεν σας απασχολει και πολυ ε!
Η Δόμνα είναι πολύ σεξουαλική γυναίκα. Μου βγάζει κάτι άγριο, ζωόδες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν ξέρω τι ορισμό δίνεις στη λέξη σεξισμός, αλλά μάλλον είναι λάθος. Εγώ λατρεύω να βλέπω όμορφες γυναίκες.Aitwlos έγραψε: 01 Απρ 2024, 15:03Μην γίνεσαι σεξιστηςUnique έγραψε: 01 Απρ 2024, 14:59Φίλε μου καλώς ήλθες στο κλαμπ φάν της Δόμνας. Θα πλήρωνα όσο όσο να δώ απαγορευμένο βίντεο της.Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Απρ 2024, 14:31
Αυτό. Σε συνδυασμό δε με τις κοτρώνες που αμολάει, είναι προάγγελος για πολύ τρελό γαμήσι. Αλλά μέχρι εκεί, όχι για υπουργείο.![]()
![]()
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Unique έγραψε: 01 Απρ 2024, 15:04Δεν ξέρω τι ορισμό δίνεις στη λέξη σεξισμός, αλλά μάλλον είναι λάθος. Εγώ λατρεύω να βλέπω όμορφες γυναίκες.
Είναι κούκλα όντως. Αλλά δεν έχει να προσφέρει μόνο αυτο
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Συμφωνώ και επαυξάνω. Σίγουρα έχει να προσφέρει πολλά
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
ψαχνουν εργατες γης για ελαιωνες στην Κρητη να πειτε στην κ.Δομνα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Α ναι ε; Δε σε πτοεί αυτό το σάικο βλέμμα;Kauldron έγραψε: 01 Απρ 2024, 15:03Η Δόμνα είναι πολύ σεξουαλική γυναίκα. Μου βγάζει κάτι άγριο, ζωόδες.
- Καραμελίτσα
Ανοησίες, ως πρωταπριλιάτικο το είπε αυτό. Δεν παίζει να το εννοούσε.
Z
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ίσα-ίσα, ως ψυχάκω θα κάνει τρελό σέΚΣ. Μόνο μην έχει τη συνήθεια να θυσιάζει στο Κθούλου τους παρτενέρ της.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1356 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
-