δικος μας εισαιΣτύξ έγραψε: 31 Μαρ 2024, 16:03Τι μου θύμισες τώρα, χάλασα τα γόνατα μου απογεύματα στο Ποσειδώνιο φίλε ...Κόκκορας έγραψε: 31 Μαρ 2024, 15:55 ειναι θετικο για την Ελλαδα που εμεινε ο γκαλης στην ελλαδα για τοσα χρονια,αλλα αρνητικο για τον ιδιο,θα επρεπε να βγει απο την comfort zone του και να δοκιμασει καποια στιγμη στο υψηλοτερο επιπεδο να δει αν μπορει να παιξει στο ΝΒΑ,που στο κατω κατω ηταν και πατριδα του
ωραιο το...ποσειδωνιο,αλλα υπαρχει και το παλε
βεβαια δεν πρεπει να ξεχναμε πως το 87 ηταν ηδη 30 χρονων(κλειστα)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ευρωπαικο Μπασκετ 80s 90s
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Ευρωπαικο Μπασκετ 80s 90s
Από όλους αυτούς ο ποιο εγκεφαλικος και πολυσύνθετο παίκτης ήταν ο Κουκοτς. Ικανός να παίξει σε όλες τις θέσεις. Απλά δεν ήταν ο παίκτης που θα έβαζε σε κάθε παιχνίδι 30 με 40 πόντους.
Από όλους αυτούς ποιος πιστεύετε οτι ήταν καλύτερος αμυντικός σαν παίκτης.?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Κόκκορας
δεν επρεπε να δωσεις τρεις ψηφους στην ψηφοφορια,μια και μονο
θα εβγαινε πετροβιτς,τωρα λογικο ειναι να ψηφιζουμε μαζι και γκαλη (ποιος δεν θα τον βαλει στην τριαδα;)και να βγαινει καβαλα στο αλογο.
θα εβγαινε πετροβιτς,τωρα λογικο ειναι να ψηφιζουμε μαζι και γκαλη (ποιος δεν θα τον βαλει στην τριαδα;)και να βγαινει καβαλα στο αλογο.
zteo έγραψε: 31 Μαρ 2024, 16:08
O Σιγαλας ηταν ο καλυτερος αμυντικος στην Ευρωπη και κανα δυο ακομη στη Λιμοζ που δεν τους θυμαμαι.
.
- Κόκκορας
ο σιγαλας ειχε και εξαιρετικες διαιτησιες τοτε(κυριως εντος),δεν ειχε κινηση ταχυτητα timing,γενικα δεν εστριβε πως το λενε,δουλεψε ομως τρομερα
φυσιολογικα θα εβγαινε απο το πρωτο με 5 φαουλ,με ενα παιχτη κινησης,αλλα ...αλλα ηταν και τα χρονια των detroit pistons,αλλα και του ιωαννιδη
φυσιολογικα θα εβγαινε απο το πρωτο με 5 φαουλ,με ενα παιχτη κινησης,αλλα ...αλλα ηταν και τα χρονια των detroit pistons,αλλα και του ιωαννιδη
Ο Ζντοβτς που έπαιξε στον Ηρακλή μετά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Παπαλουκας επισης πολυ καλος αμυντικος, τριτη επιλογη Διαμαντιδης με τα χερια κουπια που εκαναν κοψιματα.
.
.
Εννοείται , παντρεύτηκα και Σαλονικιά .Κόκκορας έγραψε: 31 Μαρ 2024, 16:04δικος μας εισαιΣτύξ έγραψε: 31 Μαρ 2024, 16:03Τι μου θύμισες τώρα, χάλασα τα γόνατα μου απογεύματα στο Ποσειδώνιο φίλε ...Κόκκορας έγραψε: 31 Μαρ 2024, 15:55 ειναι θετικο για την Ελλαδα που εμεινε ο γκαλης στην ελλαδα για τοσα χρονια,αλλα αρνητικο για τον ιδιο,θα επρεπε να βγει απο την comfort zone του και να δοκιμασει καποια στιγμη στο υψηλοτερο επιπεδο να δει αν μπορει να παιξει στο ΝΒΑ,που στο κατω κατω ηταν και πατριδα του
ωραιο το...ποσειδωνιο,αλλα υπαρχει και το παλε
βεβαια δεν πρεπει να ξεχναμε πως το 87 ηταν ηδη 30 χρονων(κλειστα)![]()
![]()
Ξεχασα και τους Γιαννακη και Φασουλα για σκληρη αμυνα.
.
.
- Κόκκορας
ναι,αλλα και ο γιαννακης!ηταν τρομερος αμυντικος
μην ξεχναμε ειχε θεμα με συνδεσμο στον γονατο και ειχε τρομερη θεληση εφτιαξε κατι ποδια σαν κολωνες οικοδομης και το ολο σωμα του
διεψευσε τους παντες
και ειχε και θεματα λογω του θεματος στο ποδι με την μεση
αλλα δεν μασησε!επισης ειχε σωστο χαρακτηρα
για μενα ο γιαννακης ειναι το απολυτο προτυπο(τελευταια κατι μπλα μπλα του με χαλανε,αλλα οκ εχει μια πικρα )
πανευρωπαικα μιλωντας
και μεγαλος παιχτης,χωρις αυτον θα ηταν μειον στον χαρακτηρα και σε αρκετους τιτλους η ομαδα του Αρη
- Κόκκορας
αν και ΠΑΟΚ τσης στο σωστο να λεγεται
- Κόκκορας
ο φασουλας ηταν σημειο των καιρων,το σωμα του και ο τροπος του παιχνιδιου του απλα δεν θα τον βοηθουσε στις μερες μας(χρονια δηλαδη πριν)
οι αλλοι που λεμε θα προσαρμοζαν τις προπονησεις και παλι λιγο πολυ θα παιζανε σε υψηλο επιπεδο
Πω ρε φιλε, να ξαναβλεπα το ξυλο που εριχναν Σιγαλας και Ζντοβτς, τρελλο γελιο.
.
Ο Φασούλας ήταν αμπάσκετος. Έμαθε μπάσκετ στα 18 και βάλε ,αλλά ποτέ δεν είχε κινήσεις ή σουτ στη ρακέτα. Μόνο τα μακριά χέρια ως φόβητρο για τάπες είχε.
Δουλεψε πολυ ομως και τα τελευταια 5 χρονια της καριερας του εμαθε και να εχει σωστες κινησεις και να σκοραρει ακομη.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2356 Απαντήσεις
- 38813 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-