Σε αντιθεση με σενα που μεσα απο το ψιλικατζιδικο γνωριζεις τα παντα.hellegennes έγραψε: 21 Μαρ 2024, 20:29Δεν έχεις δώσει την εντύπωση ότι ξέρεις τίποτα.under έγραψε: 21 Μαρ 2024, 20:26Ο ψιλικατζης της κατω τουμπας ξερει.Alex Amsterdam έγραψε: 21 Μαρ 2024, 20:26 Και κυριως ποιος ειναι αυτος που γνωριζει τι συμφερει την χωρα και τι οχι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπουμπούκος/Βορίδης πολιτογράφησαν τιμητικά Τούρκο καταζητούμενο της Ιντερπολ με καζίνο στα κατεχόμενα
Re: Μπουμπούκος/Βορίδης πολιτογράφησαν τιμητικά Τούρκο καταζητούμενο της Ιντερπολ με καζίνο στα κατεχόμενα
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Re: Μπουμπούκος/Βορίδης πολιτογράφησαν τιμητικά Τούρκο καταζητούμενο της Ιντερπολ με καζίνο στα κατεχόμενα
*πράκτορες της ΕΥΠ που μπορεί να υπάρχουν, μπορεί και να μην υπάρχουν, ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει;Alex Amsterdam έγραψε: 21 Μαρ 2024, 20:37 Προς πρακτορες ΕΥΠ.
Συνεχιστε να ενημερωνετε για την εκβαση των επιχειρησεων σας τον συνδεσμο με κωδικο ονομα ¨μπακαλης"
Αυτο το μηνυμα θα αυτοκαταστραφει σε 5-4-3-2-1 μπουμ
- hellegennes
Γιατί να μπω μέσα σε ένα ψιλικατζίδικο για να γνωρίσω τα πάντα; Ζούνε τα πάντα σε ψιλικατζίδικα;under έγραψε: 21 Μαρ 2024, 20:39Σε αντιθεση με σενα που μεσα απο το ψιλικατζιδικο γνωριζεις τα παντα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Μην εκνευρίζετε τον σκατανθρωπο under. Τον χρειαζόμαστε παρόντα και όχι μπαναρισμενο για να προσφέρει στη νέα γενιά το ανεκτίμητο μάθημα του «πως να μην καταντήσεις». Με το μαλακό συμφουρομιται.
Echelon έγραψε: 21 Μαρ 2024, 20:55 Μην εκνευρίζετε τον σκατανθρωπο under. Τον χρειαζόμαστε παρόντα και όχι μπαναρισμενο για να προσφέρει στη νέα γενιά το ανεκτίμητο μάθημα του «πως να μην καταντήσεις». Με το μαλακό συμφουρομιται.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 368 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
-