Saturn έγραψε: 17 Μαρ 2024, 13:12
Εδώ βλέπουμε το λαμπρό, ελπιδοφόρο μέλλον της Ελλάδος!
Υπάρχει ελπίς!
.
O ι ίδιοι οι πολίτες ΔΕΝ αποκαλούσαν τους εαυτούς Βυζαντινούς ούτε την αυτοκρατορία τους Βυζάντιο. Επίσης όλοι οι αυτοκράτορες και οι αξιωματούχοι της αυτοκρατορίας μιλούσαν και έγραφαν μόνο στα Λατινικά.Ανιστόρητοι μπαντριωτες.
Α είσαι τόσο ανιστόρητος
Δε μου λες καμάρι μου τι έγινε από τη βασιλεια του Ηρακλείου και μετά?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Saturn έγραψε: 17 Μαρ 2024, 13:12
Εδώ βλέπουμε το λαμπρό, ελπιδοφόρο μέλλον της Ελλάδος!
Υπάρχει ελπίς!
.
O ι ίδιοι οι πολίτες ΔΕΝ αποκαλούσαν τους εαυτούς Βυζαντινούς ούτε την αυτοκρατορία τους Βυζάντιο. Επίσης όλοι οι αυτοκράτορες και οι αξιωματούχοι της αυτοκρατορίας μιλούσαν και έγραφαν μόνο στα Λατινικά.Ανιστόρητοι μπαντριωτες.
Α είσαι τόσο ανιστόρητος
Πηξε
Έτσι, μολονότι ο Ηράκλειος θέσπισε τα ελληνικά ως επίσημη γλώσσα του κράτους, στο αυλικό τελετουργικό, στη νομοθεσία, στη στρατιωτική διοίκηση και στην οικονομία (ονόματα νομισμάτων, φόρων και θεσμών) διατηρείται η λατινική ορολογία.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Μαρ 2024, 13:33
Να εκφράσω μία προσωπική απορία
Ποια άρθρα της ελληνικής ή τούρκικης νομοθεσίας παρέβη αυτός ο άνθρωπος με την κίνηση του αυτή ;
και για να μιλήσω σοβάρα... δε θεωρώ οτι παρενεβει κάτι...
καλα εκανε για εμενα, το ενοιωθε και το εκανε...
γω απο την αλλη δε θα πηγαινα ποτέ...
Α είσαι τόσο ανιστόρητος
Πηξε
Έτσι, μολονότι ο Ηράκλειος θέσπισε τα ελληνικά ως επίσημη γλώσσα του κράτους, στο αυλικό τελετουργικό, στη νομοθεσία, στη στρατιωτική διοίκηση και στην οικονομία (ονόματα νομισμάτων, φόρων και θεσμών) διατηρείται η λατινική ορολογία.