Από την στιγμή που γινεται μήνυση ενάντια σε βουλευτή αυτόματος τίθεται ζήτημα άρση της ασυλίας του.Alex Amsterdam έγραψε: 15 Μαρ 2024, 23:22Υπαρχει αιτημα αρσης ασυλιας του Καραμανλη;zteo έγραψε: 15 Μαρ 2024, 23:12 Η πρόβλεψη μου είναι ότι η ΝΔ θα κρυφτεί πίσω από το πόρισμα της στην εξεταστικη και θα απορρίψει τόσο το αίτημα της προανακριτικης όσο και την άρση της ασυλίας του γόνου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μηνυση στον Καραμανλή
Re: Μηνυση στον Καραμανλή
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- taxalata xalasa
Δεν μας ενδιαφέρει αυτό... ούτε μας ενδιαφέρει τι γίνεται αλλού.Alex Amsterdam έγραψε: 15 Μαρ 2024, 23:00taxalata xalasa έγραψε: 15 Μαρ 2024, 22:41
Το ατύχημα σημειώθηκε στη γραμμή Μπολόνια-Ρίμινι, στην περιοχή Faenza, όταν και τα δύο τρένα ταξίδευαν με χαμηλή ταχύτητα.
17 ελαφρά τραυματίες μετά από την σύγκρουση...
Οι εικόνες έδειχναν ένα περιφερειακό τρένο και ένα Frecciarossa 1000, και τα δύο τελευταίας γενιάς, κατεστραμμένα στα μπροστινά τους μέρη αλλά χωρίς να έχουν εκτροχιαστεί.
Συνέχισε να συγκρίνεις...
Πάσσαλο, πίσσα και πούπουλα στον Καραμάν Αλή...
Ηταν ασφαλης ο Ιταλικος σιδηροδρομος το 2023;
Ναι η Οχι;
Απλη ερωτηση ειναι
Μπορεις;
Αν δεν μπορεις αστο.
Εδώ έχουμε θρασόπουστα υπουργό να κουνάει το δάκτυλο για την διασφάλιση της ασφάλειας των σιδηροδρόμων και μετά φονικό...
Εσύ, βέβαια, που σαι ΝεόΔουλος πεολείχης της Νεας Δουλείας, θα γράψεις ό,τι μαλακία χρειάζεται για να ξεπλύνεις τους αιματοβαμμένους καραγκιόζηδες...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ναι και εγώ το θυμάμαι το περιστατικό. Όταν άνοιξαν οι πόρτες του λεωφορείου και βγήκε ένας Όμηρος και ο απαγωγέας οι Αλβανοί αστυνομικοί έριξαν στο ψαχνό χωρίς δεύτερη σκέψη.Green Dragon έγραψε: 15 Μαρ 2024, 23:22Είχε γίνει τέτοιο πράγμα;Σέλευκας έγραψε: 15 Μαρ 2024, 22:35 Θυμάμαι τότε που ο Σημίτης άφησε έναν Αλβανό να πάρει ένα λεωφορείο από τη Θεσσαλονίκη, αφού του παρέδωσε ένα τεράστιο ποσό και αυτός μαζί με τους επιβάτες το πήγε στην Αλβανία. Εκεί η αλβανική μαφία πήρε τα λεφτά και σκότωσε τους Έλληνες επιβάτες. Τοτε δεν θυμάμαι κανένα αριστερό κόμμα και κανέναν ευαισθητοποιημένο να διαμαρτυρηθεί και να κάνει μύνηση, ούτε στο Σάμινα ούτε και στο Μάτι τώρα εναντίων υπουργού.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Κάπου στην μέση όμως πρέπει να βρεθεί μια λύση.πατησιωτης έγραψε: 15 Μαρ 2024, 23:22 https://www.kathimerini.gr/politics/562 ... ypoyrgoys/
Κατά του πρώην Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη για παράβαση καθήκοντος έπειτα από μήνυση πολίτη επειδή δεν δόθηκε αναρρωτική άδεια στη σύζυγό του,
Κατά του πρώην Υπουργού Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα και του πρώην Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη για παράβαση καθήκοντος έπειτα από μήνυση του ΠΑΚΟΕ για την ύπαρξη εντερόκοκκων άνω του επιτρεπομένου ορίου σε νερά παραλίας της Βουλιαγμένης,
κατά των πρώην Υπουργών κ.κ. Λ. Αυγενάκη, Θεόδωρου Σκυλακάκη και Απόστολου Βεσυρόπουλου από την Κίνηση Ελευθέρων Ποδοσφαιριστών για τη χρηματοδότηση των ΠΑΕ μέσω στοιχήματος.
![]()
![]()
Τι θα συμβεί εάν ικανοποιηθεί το αίτημα των 1,5 εκατομμυρίων υπογραφών για κατάργηση κάθε ασυλίας.Οι υπουργοί δεν θα πηγαίνουν στα γραφεία τους αλλά θα περνάνε τις ώρες τους στα δικαστήρια.
Πράγματα που μας φαίνονται κουφά μπορεί να είναι σοβαρά.
Εγώ ξέρω περίπτωση σε χωριό που δεν δουλεύει ο βιολογικός του απλά συλλέγει τις αποχετεύσεις σε δεξαμενή και με μια αντλία τα στέλνουν στο βουνό και τα αδειάζουν σε ένα πανέμορφο σπήλαιο με σταλαγμίτες.
Πότε ;
και τώρα ακόμα.
Δήμαρχοι αλλάζουν Περιφερειάρχες αλλάζουν κονδύλια απορροφούν αλλά το πράγμα συνεχίζετε για τα τελευταία 40 χρόνια.
Ένας φοιτητής γεωλογίας πριν καμιά 40 χρόνια κατέβηκε σε αυτό το σπήλαιο με μια ομάδα.
Έβγαλαν φωτογραφίες.
Ήτανε πρίν να αρχίσουν να αδειάζουν τα σκατά τους μέσα.
Μετά από χρόνια αποφάσισε να ξαναπάει και βρήκε την περιοχή με συρματοπλέγματα.
Προσπάθησε να κάνει κάτι ,έχασε την δουλειά του, του δείρανε τον γιό του και φοβήθηκε και τα παράτησε όλα.
Όλη η ιστορία είναι αληθινή αφορά την Βόρεια Ελλάδα.
Στις περιοχές του γόνου.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- hellegennes
Έδωσα link με το τι συνέβη στην πραγματικότητα.Green Dragon έγραψε: 15 Μαρ 2024, 23:22Είχε γίνει τέτοιο πράγμα;Σέλευκας έγραψε: 15 Μαρ 2024, 22:35 Θυμάμαι τότε που ο Σημίτης άφησε έναν Αλβανό να πάρει ένα λεωφορείο από τη Θεσσαλονίκη, αφού του παρέδωσε ένα τεράστιο ποσό και αυτός μαζί με τους επιβάτες το πήγε στην Αλβανία. Εκεί η αλβανική μαφία πήρε τα λεφτά και σκότωσε τους Έλληνες επιβάτες. Τοτε δεν θυμάμαι κανένα αριστερό κόμμα και κανέναν ευαισθητοποιημένο να διαμαρτυρηθεί και να κάνει μύνηση, ούτε στο Σάμινα ούτε και στο Μάτι τώρα εναντίων υπουργού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Alex Amsterdam
zteo έγραψε: 15 Μαρ 2024, 23:27Από την στιγμή που γινεται μήνυση ενάντια σε βουλευτή αυτόματος τίθεται ζήτημα άρση της ασυλίας του.Alex Amsterdam έγραψε: 15 Μαρ 2024, 23:22Υπαρχει αιτημα αρσης ασυλιας του Καραμανλη;zteo έγραψε: 15 Μαρ 2024, 23:12 Η πρόβλεψη μου είναι ότι η ΝΔ θα κρυφτεί πίσω από το πόρισμα της στην εξεταστικη και θα απορρίψει τόσο το αίτημα της προανακριτικης όσο και την άρση της ασυλίας του γόνου.
Οχι φυσικα.
https://www.syntagmawatch.gr/ask-a-ques ... voulefton/Ερώτηση Πολίτη:
Αφορά τη δίωξη πρώην Υπουργού που το κόμμα του δεν είναι στην Κυβέρνηση μετά τις τελευταίες εκλογές. Ποια βήματα ακολουθεί μια καταγγελία ενός πολίτη κατά πρώην Υπουργού για να λάβει χώρα η σύσταση των 30 βουλευτών;
Απάντηση:
Από το άρθρο 86 του Συντάγματος, που ρυθμίζει τα σχετικά με την ποινική ευθύνη Υπουργών, δεν διαμορφώνεται διαφοροποίηση μεταξύ νυν και πρώην Υπουργών: Στην παρ.1 του εν λόγω άρθρου γίνεται λόγος για “όσους διατελούν ή διατέλεσαν μέλη της Κυβέρνησης ή Υφυπουργοί”.
Συνεπώς, η δίωξη γίνεται με τον ίδιο τρόπο για όλους, με απόφαση της Βουλής μετά από πρόταση που πρέπει να καταθέσουν τουλάχιστον 30 βουλευτές. Η κίνηση της διαδικασίας δεν γίνεται απευθείας μετά από ενδεχόμενη καταγγελία ενός πολίτη, αλλά αφού διαβιβαστεί φάκελος στη Βουλή, με τα στοιχεία εμπλοκής νυν ή πρώην Υπουργού, από αρμόδιο δικαστικό όργανο.
Με την πρόσφατα ολοκληρωθείσα συνταγματική αναθεώρηση το μόνο που άλλαξε στη διαδικασία ποινικής δίωξης Υπουργών ήταν η απάλειψη της ειδικής προθεσμίας για την κίνηση της εν λόγω δίωξης. Ως προς τους χρόνους ισχύει πλέον ότι και για όλους τους πολίτες.
Κώστας Μποτόπουλος
Συνταγματολόγος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alex Amsterdam την 15 Μαρ 2024, 23:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ξέρεις όμως,για τον λόγο αυτό υπάρχει ο κρατικός μηχανισμός και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι.Αυτοί έχουν θέσεις και αρμοδιότητες για όλα αυτά άσχετα εάν πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι θα κάνουν μια μήνυση στον υπουργό για τα νερά στη Βουλιαγμένη.Για τον λόγο αυτό οι μηνύσεις αυτές πάνε κατευθείαν στο αρχείο.Niki έγραψε: 15 Μαρ 2024, 23:34 Πράγματα που μας φαίνονται κουφά μπορεί να είναι σοβαρά.
Εγώ ξέρω περίπτωση σε χωριό που δεν δουλεύει ο βιολογικός του απλά συλλέγει τις αποχετεύσεις σε δεξαμενή και με μια αντλία τα στέλνουν στο βουνό και τα αδειάζουν σε ένα πανέμορφο σπήλαιο με σταλαγμίτες.
- Otto Weininger
Εχω γράφει απο τους πρώτους εδώ μέσα ότι ήθελα απευθείας δικαστήρια και όχι χαζοεπιτροπες για να κάνουν σόου οι ζαίοι.Σενέκας έγραψε: 15 Μαρ 2024, 22:26τι συμβαίνει δηλαδή? Τι πάει να πει "το κάνουν οργανωμένα"? Προφανώς και το κάνουν οργανωμένα. Αν δεν οργανωθούν πως ακριβώς περιμένεις να κυνηγήσουν την υπόθεσή τους? Οι άνθρωποι είναι θύματα, ακολουθούν νόμιμες οδούς για να βρουν το δίκιο τους. Ο Καραμανλής αν είναι καθαρός δεν έχει να φοβάται τίποτα. Όταν ορκίστηκε υπουργός μεταφορών, ανέλαβε μια ευθύνη. Δεν παίρνει τίποτα παραπάνω απο τις συνέπειες της ευθύνης που ανέλαβε.Otto Weininger έγραψε: 15 Μαρ 2024, 22:19εξοργιστικό είναι όλο αυτό που συμβαίνει, με τον τρόπο που συμβαίνει.Σενέκας έγραψε: 15 Μαρ 2024, 22:17
είναι εξοργιστικό το ότι τα θύματα ενός δυστυχήματος ακολουθούν νόμιμες ενέργειες για να αποζημιωθούν/δικαιωθούν?![]()
αν δεν μπορείς να το αντιληφθείς μετά από τόσα και τόσα, δικό σου θέμα.
Μ'αρέσει που κατηγορείς άλλους ότι εκμεταλλεύονται συναισθήματα αλλά είναι ο πρώτος που επικαλείται συναίσθημα και λες ότι εξοργίστηκες. Τι σου είναι ο Καραμανλής? Συγγενείς σου είναι? Αν όχι, δεν καταλαβαίνω γιατί εξοργίζεται για λογαριασμό ενός δημόσιου λειτουργού που ανέλαβε ένα έργο τόσο σημαντικό όσο είναι οι δημόσιες συγκοινωνίες μια ολόκληρης χώρας. Αν τα σκάτωσε, να πάει να γαμηθεί. Αν δεν τα σκάτωσε, θα το βρουν τα δικαστήρια. Δε σε έχει ανάγκη
Απο κει και πέρα όταν λέω "οργανωμένα" εννοώ κάτι πολύ συγκεκριμένο. Και ξέρεις τι εννοώ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν γράφεις κάτι διαφορετικό. Από την στιγμη που γινεται μηνυση σε βουλευτή τίθεται στην βουλή αυτόματος θέμα αρσης της ασυλίας του.Alex Amsterdam έγραψε: 15 Μαρ 2024, 23:46zteo έγραψε: 15 Μαρ 2024, 23:27Από την στιγμή που γινεται μήνυση ενάντια σε βουλευτή αυτόματος τίθεται ζήτημα άρση της ασυλίας του.
Οχι φυσικα.https://www.syntagmawatch.gr/ask-a-ques ... voulefton/Ερώτηση Πολίτη:
Αφορά τη δίωξη πρώην Υπουργού που το κόμμα του δεν είναι στην Κυβέρνηση μετά τις τελευταίες εκλογές. Ποια βήματα ακολουθεί μια καταγγελία ενός πολίτη κατά πρώην Υπουργού για να λάβει χώρα η σύσταση των 30 βουλευτών;
Απάντηση:
Από το άρθρο 86 του Συντάγματος, που ρυθμίζει τα σχετικά με την ποινική ευθύνη Υπουργών, δεν διαμορφώνεται διαφοροποίηση μεταξύ νυν και πρώην Υπουργών: Στην παρ.1 του εν λόγω άρθρου γίνεται λόγος για “όσους διατελούν ή διατέλεσαν μέλη της Κυβέρνησης ή Υφυπουργοί”.
Συνεπώς, η δίωξη γίνεται με τον ίδιο τρόπο για όλους, με απόφαση της Βουλής μετά από πρόταση που πρέπει να καταθέσουν τουλάχιστον 30 βουλευτές. Η κίνηση της διαδικασίας δεν γίνεται απευθείας μετά από ενδεχόμενη καταγγελία ενός πολίτη, αλλά αφού διαβιβαστεί φάκελος στη Βουλή, με τα στοιχεία εμπλοκής νυν ή πρώην Υπουργού, από αρμόδιο δικαστικό όργανο.
Με την πρόσφατα ολοκληρωθείσα συνταγματική αναθεώρηση το μόνο που άλλαξε στη διαδικασία ποινικής δίωξης Υπουργών ήταν η απάλειψη της ειδικής προθεσμίας για την κίνηση της εν λόγω δίωξης. Ως προς τους χρόνους ισχύει πλέον ότι και για όλους τους πολίτες.
Κώστας Μποτόπουλος
Συνταγματολόγος
Απλά περιγράφεις την διαδικασία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
πατησιωτης έγραψε: 15 Μαρ 2024, 23:47Ξέρεις όμως,για τον λόγο αυτό υπάρχει ο κρατικός μηχανισμός και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι.Αυτοί έχουν θέσεις και αρμοδιότητες για όλα αυτά άσχετα εάν πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι θα κάνουν μια μήνυση στον υπουργό για τα νερά στη Βουλιαγμένη.Για τον λόγο αυτό οι μηνύσεις αυτές πάνε κατευθείαν στο αρχείο.Niki έγραψε: 15 Μαρ 2024, 23:34 Πράγματα που μας φαίνονται κουφά μπορεί να είναι σοβαρά.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
Alex Amsterdam
Εαν το αρμοδιο δικαστικο οργανο δεν κρινει οτι υπαρχουν στοιχεια εμπλοκης δεν γινεται τιποτα.zteo έγραψε: 16 Μαρ 2024, 00:00
Δεν γράφεις κάτι διαφορετικό. Από την στιγμη που γινεται μηνυση σε βουλευτή τίθεται στην βουλή αυτόματος θέμα αρσης της ασυλίας του.
Απλά περιγράφεις την διαδικασία.
Ξέρω (από μέσα) περίπτωση Δήμου, όπου έκαναν προϊστάμενο ένα τσοκαρο αλλά δικό τους, κι αυτός που πληρούσε τις προυποθεσεις συν τους βγάζει όλη την δουλειά έμεινε... άπλος υπάλληλος.πατησιωτης έγραψε: 15 Μαρ 2024, 23:47Ξέρεις όμως,για τον λόγο αυτό υπάρχει ο κρατικός μηχανισμός και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι.Αυτοί έχουν θέσεις και αρμοδιότητες για όλα αυτά άσχετα εάν πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι θα κάνουν μια μήνυση στον υπουργό για τα νερά στη Βουλιαγμένη.Για τον λόγο αυτό οι μηνύσεις αυτές πάνε κατευθείαν στο αρχείο.Niki έγραψε: 15 Μαρ 2024, 23:34 Πράγματα που μας φαίνονται κουφά μπορεί να είναι σοβαρά.
Ο λόγος; (ενώ τους ψήφισε..!)
Δημοσίευσε στα σοσιαλ ένα καλό λόγο για φίλο του (που κατέβαινε με τους απέναντι). Μια απλή δημοσίευση...
Το ενιαίο συστημα των πασοκονεοδουζαιων, που ελέγχουν δεκαετίες τον Δήμο, τον πολέμησαν έκτοτε... Για μια δήλωση στα σοσιαλ...
Αυτοί είναι η εξουσία... Ποιοι υπάλληλοι κλπ. Αφου τους ά(χ)ριστους δικους τους προωθούν
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Μαγκιά της εάν κατέβει υποψήφια. Όλοι οι Έλληνες πολίτες έχουν δικαίωμα να κατέβουν υποψηφιοι.
Εδώ δεν ντραπηκε να κατέβει υποψήφιος ο γόνος και να στηρίξει την εκλογή του σε ρουσφέτια που οδήγησαν σε θάνατο 57 άτομα.
Εδώ δεν ντραπηκε να κατέβει υποψήφιος ο γόνος και να στηρίξει την εκλογή του σε ρουσφέτια που οδήγησαν σε θάνατο 57 άτομα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ο σοσιαλφασισμός είναι κομμουνιστική θεωρία, μάλλον χρησιμοποιούμε λεξούλες που δεν ξέρουμε τι σημαίνουν.
Κατά τα άλλα, ούτε για φτύσιμο τέτοια ποστ.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
- Οργισμένος
A, ok , to διαβασαμε και αυτο...Βίνγκιλοτ έγραψε: 16 Μαρ 2024, 14:59 Ο σοσιαλφασισμός είναι κομμουνιστική θεωρία, μάλλον χρησιμοποιούμε λεξούλες που δεν ξέρουμε τι σημαίνουν.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 43 Απαντήσεις
- 1240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 0 Απαντήσεις