Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μαρ 2024, 11:40
Μια χαρά είναι το βίντεο, εχει το χαβαλε του, μακάρι να το στέλνανε πακέτο, αλλά μόνο του το τραγούδι είναι αδύναμο, δεν πιάνεις έτσι το σατιρικό του πράγματος. Τουλάχιστον στο λάιβ δε θα έχει το σπαστικό ότοτιουν.
Επειδή εσύ και ο vantono έχετε κολλήσει, έστω προσχηματικώς στο "σατιρικόν" και "αυτοτρολλαρισματικόν" του πρότζεκτ, σας διαφεύγει ότι μπορούν να το δουν έτσι, μόνον όσοι γιουροβιζινίστας έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα. Η χαζοχαρούμενη πλειοψηφία και οι ινφλουένσερς αυτών που κουνάνε τα χαζοχαρούμενα σημαιάκια, δεν θα το δει έτσι.
Not really. Δηλαδή αυτό το ιστορικό τραγούδι δεν μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι έχει και αυτοσαρκασμό χωρίς να έχει επισκεφθεί την Πολωνία;
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Μαρ 2024, 12:18
Not really. Δηλαδή αυτό το ιστορικό τραγούδι δεν μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι έχει και αυτοσαρκασμό χωρίς να έχει επισκεφθεί την Πολωνία;
Εγώ δυσκολεύομαι ακόμα να αντιληφθώ ότι κάποιος Έλληνας θα χρησιμοποιούσε την έκφραση "όχι η δική μου κούπα τσάι"
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
Beria έγραψε: 09 Μαρ 2024, 12:18
Διότι οι κωλοφτιαγμενοι σμαρτακες είναι το έθνος
Ακριβώς γι' αυτό, ψήφισα κι εγώ
Δεν είναι εδώ το νήμα επεξήγησης της προτίμησής στις εκλογές, ευχαριστώ
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Σέλευκας έγραψε: 09 Μαρ 2024, 12:13
Το βίντεο θίγει τον λευκό ασπρόκαλτσο αποικιοκρατη, έχει αιχμές κατά του συστήματος.
Έχει να πέσει δωδεκάρι στην Μαρίνα από τους λαθροάποικους, σύννεφο!
μπα δεν βλέπουν αυτοί, τελευταία της ευκαιρία να βάλει μούσι, με το μίνι θα κάνει τη διαφορά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Εγώ δυσκολεύομαι ακόμα να αντιληφθώ ότι κάποιος Έλληνας θα χρησιμοποιούσε την έκφραση "όχι η δική μου κούπα τσάι"
Δίνεις πιθανότητες να είναι κι αυτό αυτοσαρκασμός;
There are decades where you fuck around and days where you find out
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Μαρ 2024, 12:27
Δίνεις πιθανότητες να είναι κι αυτό αυτοσαρκασμός;
Στο τέλος της ημέρας, είναι η μόνη λογική εξήγηση
Το κάθε φαγητό το κάθε τραγούδι αφήνει μια γεύση και ξυπνά μνήμες.
Εμένα αυτό το τραγούδι όπως είπα και πριν μου θυμίζει ταξί στο εξωτερικό με Ινδό ή Πακιστανό οδηγό στο βάθος να ακούγετε ένα τραγούδι από την πατρίδα του κίνηση μποτιλιάρισμα σπαστά Αγγλικά και άσχημη μυρωδιά μπλεγμένη με έντονο άρωμα και ιδρώτα.
Κάπου στο βάθος μυρίζει και ένα σάντουιτς σκόρδου.
Αυτά όλα σε ένα τραγούδι.
Πολύ άσχημο.
Όταν το ακούω χωρίς να βλέπω το βιντεοκλιπ όλα αυτά γίνονται πιο έντονα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Niki έγραψε: 09 Μαρ 2024, 12:36
Εμένα αυτό το τραγούδι όπως είπα και πριν μου θυμίζει ταξί στο εξωτερικό
Από Κρήτη δεν είσαι;
Niki έγραψε: 09 Μαρ 2024, 12:36
Το κάθε φαγητό το κάθε τραγούδι αφήνει μια γεύση και ξυπνά μνήμες.
Εμένα αυτό το τραγούδι όπως είπα και πριν μου θυμίζει ταξί στο εξωτερικό με Ινδό ή Πακιστανό οδηγό στο βάθος να ακούγετε ένα τραγούδι από την πατρίδα του κίνηση μποτιλιάρισμα σπαστά Αγγλικά και άσχημη μυρωδιά μπλεγμένη με έντονο άρωμα και ιδρώτα.
Κάπου στο βάθος μυρίζει και ένα σάντουιτς σκόρδου.
Kάνεις πίσω απο το τιμόνι μπίζνες;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.