τελευταια εχω αμφιβολιες και για τα 3sys3x έγραψε: 05 Μαρ 2024, 13:29
Εγώ το καταλαβαίνω αυτό αλλά δεν είμαι ούτε ηλίθιος ούτε νουδούλος.
Μήπως είσαι αριστερός τελικά μαν;
οσο για μενα, ξερωγω, αναμεσα σε ολα εχω ακουσει, και αριστερος, μπορει
τελευταια εχω αμφιβολιες και για τα 3sys3x έγραψε: 05 Μαρ 2024, 13:29
Εγώ το καταλαβαίνω αυτό αλλά δεν είμαι ούτε ηλίθιος ούτε νουδούλος.
Μήπως είσαι αριστερός τελικά μαν;
Γιατί έχει πολύ μεγαλύτερη πρόσβαση στα σούπερ μάρκετ.Αν πας σε οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ θα δεις παντού μπάρμπα Στάθηδες ενώ Αίνος σπάνια και χωμένα στις γωνίες.Προφανώς ο μπάρμπα Στάθης πληρώνει ή μάλλον κάνει μεγάλες εκπτώσεις στα σούπερ μάρκετ με αντάλλαγμα να τον βάζουν στις καλές θέσεις.talaipwros έγραψε: 05 Μαρ 2024, 13:31αν την ειχε τοσο ψηλα την τιμη πιο πριν , γιατι δεν του εμειναν ολα τα προιοντα απουλητα;Maspoli έγραψε: 05 Μαρ 2024, 13:28Για παράδειγμα αυτός που είχε πληροφόρηση για το πότε θα μπει το χρονικό όριο και είχε προλάβει να βάλει έγκαιρα υψηλότερα την τιμήΑσέβαστος έγραψε: 05 Μαρ 2024, 13:17
φτιαξανε ενα νομο που τιμωρει οποιον πουλαει πολυ ακριβοτερα απο οτι πουλουσε ο ιδιος το 21.
το οτι ειναι ηλιθιοι ειναι δεδομενο μεν, το λαμογια ομως;
δηλαδη ποιος κερδιζει απο αυτο;![]()
Κάνεις λάθος να νομίζεις ότι μιλάμε για τιμή, το πλαφόν αφορούσε το περιθώριο κέρδους που είναι κάπως διαφορετικό (και αυτό πάει και στον talaipwros)Ασέβαστος έγραψε: 05 Μαρ 2024, 13:34νομιζω η τιμη για την οποια μιλαμε ειναι 3 χρονια πριν. οποτε χλωμο να πουλα κανεις ακριβα 3 χρονια σερι για τετοιο λογο. επισης χλωμο να εινχαν στα σκαρια τετοια μαλακια πριν 3 χρονια για να του το πουν.Maspoli έγραψε: 05 Μαρ 2024, 13:28Για παράδειγμα αυτός που είχε πληροφόρηση για το πότε θα μπει το χρονικό όριο και είχε προλάβει να βάλει έγκαιρα υψηλότερα την τιμήΑσέβαστος έγραψε: 05 Μαρ 2024, 13:17
φτιαξανε ενα νομο που τιμωρει οποιον πουλαει πολυ ακριβοτερα απο οτι πουλουσε ο ιδιος το 21.
το οτι ειναι ηλιθιοι ειναι δεδομενο μεν, το λαμογια ομως;
δηλαδη ποιος κερδιζει απο αυτο;![]()
Διατίμηση είναι να μπει ανώτατη τιμή πώλησης.foscilis έγραψε: 05 Μαρ 2024, 14:02 Ειδατε λοιπον γιατι ειναι μαλακια η διατιμηση; Ερχεται το κρατος και καθοριζει τι ποσοστο κερδους θα εχεις απο τον αρακα, με αποτελεσμα αυτος που εχει βρει τροπο να τον πουλαει 4 ευρω και να κερδιζει 1 να ειναι παρανομος ενω αυτος που τον πουλαει 15 ευρω και κερδιζει 2 να ειναι νομιμος.
Αντι να πει απλα σε αυτην που γκρινιαζει για τον αρακα των 15 ευρω τραβα παρε τον αρακα των 4 μωρη μαλακισμενη και μη μας σκοτιζεις τα αρχιδια.
Και τι πραγματικά όμως καταφέρνουν τελικά, καταλαβαίνεις;Ασέβαστος έγραψε: 05 Μαρ 2024, 13:37επειδη οπως ειπα ειναι μαλακες και ο νομος μαλακια.sys3x έγραψε: 05 Μαρ 2024, 13:31Προφανώς κιόλας ε.
Είσαι πάρα πολύ έξυπνος.
Και για πες μας, γιατί τιμωρεί την άλλη εταιρεία και όχι τον ΜΣ που ήταν πάντα ακριβός εφόσον θέλει οπωσδήποτε να τιμωρήσει κάποιον ο πανέξυπνος κύριος Σκρέκας;![]()
αυτο που προσπαθουν να κανουν ειναι να μην αυξανει κανεις τιμες υπερβολικα για να κανει μετα προσφορα με μειωμενη δηθεν τιμη και ετσι να κοροιδευει τους καταναλωτες. δεν νομιζω να το καταφερνουν![]()
Είναι επειδής είσαι πολύ έξυπνος, γιαφτό έχεις αμφιβολίες άμα είμαι νουδούλος μαν. Εσύ πάντως μάλλον αριστερός είσαι τελικά, ξες, αριστερός, γουηνκ γουηνκ.

μιλάμε για παράνοιαfoscilis έγραψε: 05 Μαρ 2024, 14:02 Ερχεται το κρατος και καθοριζει τι ποσοστο κερδους θα εχεις απο τον αρακα, με αποτελεσμα αυτος που εχει βρει τροπο να τον πουλαει 4 ευρω και να κερδιζει 1 να ειναι παρανομος ενω αυτος που τον πουλαει 15 ευρω και κερδιζει 2 να ειναι νομιμος.