ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Φεβ 2024, 17:25αυτή η εκδικητική λογική είναι που με εκνευρίζειπατησιωτης έγραψε: 01 Φεβ 2024, 15:54Oι λαικοδεξιοί μόλις μπουν μέσα τα ΜΑΤ και υπάρξουν οι πρώτοι τραυματίες από το ξύλο,πολύ περισσότερο αν σκοτωθεί και κανένας θα αρχίσουν να φωνάζουν μαζί με την αριστερά ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ για τη "βαρβαρότητα της αστυνομίας" ,τόσο πανεύκολο είναι.Αν μάλιστα έχουν και κανένα Παυλόπουλο στο υπουργείο θα διαταξει αμυντική στάση στα έκτροπα που θα ακολουθήσουν.Otto Weininger έγραψε: 01 Φεβ 2024, 15:42 Το αυτό ισχύει και για σένα. Αφού είναι τόσο εύκολο πες επιγραμματικά 2 τρόπους. Έστω έναν.
Πχ να μπουν τα ΜΑΤ μέσα. Θα το δεχτώ.
Επειδή λοιπόν αυτή είναι η ελληνική κοινωνία,καλύτερο είναι να μην σπάσει καμμιά κατάληψη αλλά να ψηφισθεί ο νόμος για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και ας χάσουν και εξάμηνα και χρόνια οι καταληψίες.Και εάν αρχίσουν να δουλεύουν τα ιδιωτικά ας σαπίσουν τα δημόσια μέχρι να βάλουν μυαλό αυτοί που είναι εκεί μέσα,φοιτητές και καθηγητές.Είναι η βέλτιστη λύση και άσε τους άλλους να φωνάζουν κακός νεοφιλελευθερισμός.Αν δεν τους αρέσει ας αναστήσουν τον Ανδρέα Παπανδρέου και ας καλέσουν τον Καραμανλή Β΄από τη σύνταξη για να μοιράσουν λεφτά από εκεί που δεν υπάρχουν.
κανείς δε θέλει τα ιδιωτικά αλλά θα τα επιβάλλουμε για να σας γ@@@σουμε
το δημόσιο πανεπιστήμιο έχει προβλήματα. κανείς δεν το αρνείται. η λύση που προτείνουν είναι τα ιδιωτικά λες και άμα έρθουν τα ιδιωτικά θα λυθούν ως δια μαγείας τα προβλήματα των δημοσίων
η νδ όχι μόνο δεν αντιμετώπισε 5 σχεδόν χρόνια τα προβλήματα των αει αλλά με αυτή τη λογική θα τα επιδεινώσει
και οι λύσεις που αναρωτιέται ο otto weininger ποιες μπορεί να είναι λες και η κυβέρνηση δεν έχει καμία δύναμη, είναι πολύ απλά η επιβολή της νομιμότητας. όταν ξέρεις ότι υπάρχουν αίθουσες σε διάφορες σχολές που χρησιμοποιούνται από κάποιους ως αποθήκες για μολώτοφ και καδρόνια, όταν γίνονται προπυλακισμοί καθηγητών και πρυτάνεων και το κράτος δεν τολμά καν να ερευνήσει τα περιστατικά -πόσω μάλλον να οδηγήσει τους δράστες στη δικαιοσύνη- μετά με ρωτάς εμένα τι μπορεί να γίνει;
η ασυλία μέσα στις σχολές αφορά την ελευθερία της σκέψης και του λόγου, όχι τα ποινικά αδικήματα
η νδ έκανε σημαία την τάξη και την ασφάλεια αλλά στην πράξη έκανε ακριβώς ότι έκαναν όλοι οι προκάτοχοί της: τίποτα
ακόμη και την πανεπιστημιακή αστυνομία (που ήμουν και είμαι εναντίον, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση) δεν είχε την τόλμη να εφαρμόσει
1. Ποιος σου είπε ότι κανείς δεν θέλει τα ιδιωτικά; Κάτσε να ανοίξουν και θα δεις αν τα θέλουν ή όχι.
2. Η τωρινή κυβέρνηση έχει σπάσει περισσότερες καταλήψεις από όλους τους προηγούμενους μαζί.
3. Άνθρωποι που σκέφτονται σαν εσένα είναι ο λόγος που ποτέ δεν ανακάμπτει μια χώρα. Είσαι όλο εκθέσεις ιδεών και μνήμη χρυσόψαρου. Ο κλασικός "κάντε πρώτα παγκόσμιο στρατιωτικό αφοπλισμό και μετά πάρτε μου το παράνομο πιστόλι "