Οι τουρίστες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:48Τσιλαρε μπουμεράκο μου, άμα στείλετε τα παιδιά σας στη Δύση και τα παιδιά των άλλων στο Ιράν, ποιός θα μείνει να νοικιάζει τις τρωγλες σας;Philip Mortimer έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:42Θα πατώσει το ΚΚΕ για μια ακόμη φορά. Είναι το alter ego της χριστιανοακροδεξιαςΔημοκράτης έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:30
Από ότι φαίνεται το κκε είναι το μόνο anti woke κόμμα
Οι ζαιοι με ανάγκασαν να ψηφίσω κουλη , ο κουλης με αναγκάζει κκε
Δεν υπάρχει ελπίδα για την χώρα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΚΕ, το κόμμα της εκκλησίας
- Philip Mortimer
Re: ΚΚΕ, το κόμμα της εκκλησίας
Ότι και να λες, η ζωή στην Βραζιλία, Νότια Αφρική, Ταϊλάνδη δεν συγκρίνεται με τίποταPhilip Mortimer έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:46Έχει χαμηλότερο προσδόκιμο ζωής από το Μπαγκλαντές.pylothess έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:45Στην Ρωσία δεν θα με χάλαγε. Στο αριστερό χέρι το κόκκινο άστρο , στο δεξί χέρι ο δικέφαλος αετός . Και με τα δυο χέρια θα κρατούσα μια σκακιέρα πίνοντας βότκα και φορώντας στολή τζούντο (προαιρετικά) μέσα σε ένα LADA.Philip Mortimer έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:41
Εμένα μια χαρά μου φαίνεται η δύση, εσένα αν δε σαρεσει να πας στη Ρωσία ή το Ιράν δε σε εμποδίζει κανείς.
- Dwarven Blacksmith
Και ποιός θα τους σερβίρει, εσύ;Philip Mortimer έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:49Οι τουρίστες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:48Τσιλαρε μπουμεράκο μου, άμα στείλετε τα παιδιά σας στη Δύση και τα παιδιά των άλλων στο Ιράν, ποιός θα μείνει να νοικιάζει τις τρωγλες σας;Philip Mortimer έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:42
Θα πατώσει το ΚΚΕ για μια ακόμη φορά. Είναι το alter ego της χριστιανοακροδεξιας
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Και κάνει σοβαρές προσπάθειες να πέσει πολύ πιο χαμηλά.Philip Mortimer έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:46Έχει χαμηλότερο προσδόκιμο ζωής από το Μπαγκλαντές.pylothess έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:45Στην Ρωσία δεν θα με χάλαγε. Στο αριστερό χέρι το κόκκινο άστρο , στο δεξί χέρι ο δικέφαλος αετός . Και με τα δυο χέρια θα κρατούσα μια σκακιέρα πίνοντας βότκα και φορώντας στολή τζούντο (προαιρετικά) μέσα σε ένα LADA.Philip Mortimer έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:41
Εμένα μια χαρά μου φαίνεται η δύση, εσένα αν δε σαρεσει να πας στη Ρωσία ή το Ιράν δε σε εμποδίζει κανείς.
.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
Δημοκράτης
Δεν μπορώ φίλος, όπως δεν μπορούσε η μειοψηφία της ναζιστικής Γερμανίας του 36 να ανοίξει τα μάτια σε ένα τσούρμο ηλιθιους που ακολουθούσε ένα μουστάκια στην καταστροφή της Γερμανίας.Parrot έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:39Δεν υπάρχει ελπίδα για τη δύση λες..; Άνοιξε μας τα μάτια ντε..!Δημοκράτης έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:37Σε είπε κανείς ότι υπάρχει ελπίδα για την Δυση; Σε εχω άσχημα νέα για το που πάει το πράγμα γενικώς για την ΔύσηParrot έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:35
Γιατί δεν υπάρχει ελπίδα για την χώρα..;;
Επειδή σε λίγο, ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ θα επιτρέπεται ο γάμος ατόμων του ιδίου φύλου όπως γίνεται ήδη σε όλες τις πολιτισμένες χώρες της Δύσεως..;;
Προς το παρόν απλώς ελπίζω ότι κάποια στιγμή όταν πηξουμε στην παρακμή θα βρεθεί ο τύπος που γιουχαρε τον Τσαουσέσκου μέσα σε ένα πλήθος αλαλων και άρχισε την επανάσταση στην τιμισουαρα
- Philip Mortimer
Δεν έχω εστιατόριο, αλλά δε νομίζω ότι έχουν πρόβλημα να βρουν προσωπικο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:51Και ποιός θα τους σερβίρει, εσύ;Philip Mortimer έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:49Οι τουρίστες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:48
Τσιλαρε μπουμεράκο μου, άμα στείλετε τα παιδιά σας στη Δύση και τα παιδιά των άλλων στο Ιράν, ποιός θα μείνει να νοικιάζει τις τρωγλες σας;
-
Δημοκράτης
Ή λέω εγώ τώρα μπορώ να σε γράψω στα @@ μου και να κάνω ότι γουστάρωPhilip Mortimer έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:41Εμένα μια χαρά μου φαίνεται η δύση, εσένα αν δε σαρεσει να πας στη Ρωσία ή το Ιράν δε σε εμποδίζει κανείς.Δημοκράτης έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:37Σε είπε κανείς ότι υπάρχει ελπίδα για την Δυση; Σε εχω άσχημα νέα για το που πάει το πράγμα γενικώς για την ΔύσηParrot έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:35
Γιατί δεν υπάρχει ελπίδα για την χώρα..;;
Επειδή σε λίγο, ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ θα επιτρέπεται ο γάμος ατόμων του ιδίου φύλου όπως γίνεται ήδη σε όλες τις πολιτισμένες χώρες της Δύσεως..;;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Οταν ειχε φτάσει το σκατο στην καλτσα και ο Χιτλερ εξω απο τη Μοσχα.pylothess έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:48 Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες διώξεις κατά της Εκκλησίας από τους Κομμουνιστές έγιναν την περίοδο Λένιν , που συνηθίζουν να τον λένε και πιο δημοκρατικό. Επί Στάλιν άνοιξαν οι Εκκλησίες.
https://www.google.com/search?q=%CE%9F+ ... oYIbLmi-3M
Υπενθυμιζω οτι ιδεολογικα ο Λενιν ηθελε την Εκκλησια με το μερος του ως μερος του σχεδιου του για την αναμορφωση του λαου. Και τον Πατριαρχη που ειχε καταργησει ο Μεγας Πέτρος αναβιωσε και την Εκκλησια εφερε με το μερος του.
Μη ξεχναμε και την "Ζωσα Εκκλησια" που ηταν στην ουσια το "παραρτημα" και το μακρυ χέρι του ΚΚΣΕ στον κληρο.
Δεν ηταν ηλιθιος ο Λενιν. Ηξερε πολυ καλα οτι αν παει να τους ξεριζώσει με τη μια θα χτυπησει ευαισθητα αντανακλαστικα του λαου και ολο αυτο θα σκασει στα μουτρα του.
Επρεπε να προσεταιριστει την Εκκλησια αρχικα αν ηθελε να στεριωσει και μετα αναλογως του κλιματος και των συνθηκων θα εβλεπε τι θα την εκανε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Philip Mortimer έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:53Δεν έχω εστιατόριο, αλλά δε νομίζω ότι έχουν πρόβλημα να βρουν προσωπικο.
Κυριολεκτικά έχουμε περάσει 2 καλοκαίρια που οι εστιατορες δεν βρίσκουν να σερβιρουν. Θέτε και τα λέτε;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Στέλιος Ρόκκος, Τρύφων Σαμαράς, Γιώργος Μάγκας, ΓΙώργος Μαργαρίτης, Σεμίνα Διγενή και πολλοί άλλοι celebrities
https://www.ethnos.gr/music/article/165 ... ndelhboria
Τώρα μας στηρίζουν και οι ιεράρχες!!!
https://www.ethnos.gr/music/article/165 ... ndelhboria
Τώρα μας στηρίζουν και οι ιεράρχες!!!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Λιγο παραπανω. Σαν να λεμε το αντιστοιχο ΚΚ εντος της Εκκλησιας το οποιο σιγα σιγα θα την καταλαμβανε ολοκληρη και θα την εκανε κομματι του νεου καθεστωτος.
Βεβαια δεν πηγε και πολυ καλα σαν εγχειρημα και μεχρι το 1930 ειχε ψοφησει σαν ιδεα και σαν πράξη οποτε ο Σταλιν ξεκινησε να τους στελνει στα γκουλαγκ (παρα την αντιθετη οδηγια που ειχε απο τον Λενιν πριν πεθανει).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Ο λόγος που ακόμα και η απλή αμοιβαία ανοχή μεταξύ Εκκλησίας και ΚΚ είναι δύσκολη είναι το ζήτημα της εκκλησιαστικής περιουσίας και όχι κάποια δήθεν ανυπέρβλητα ιδεολογικά εμπόδια: η ηγετική ομάδα της ΝΔ πιθανόν είναι εξίσου "άθεη" με το ΠΓ του ΚΚ. Ο διαχωρισμός κράτους κι εκκλησίας, χωρίς να έχει την εξουσία το ΚΚ, ήδη πέφτει βαρύς.
Αν το ΚΚ κάποια στιγμή κυβερνούσε όπως το ίδιο ισχυρίζεται ότι θέλει, θα βρισκόταν σίγουρα μπροστά σε μια δύσκολη επιλογή. Η συνταγή που έχει κατά νου το ίδιο το ΚΚ, δηλαδή η δημιουργία... φράξιας εντός της Ιεράς Συνόδου ώστε να την ελέγξει, θα έλυνε αυτόματα το πρόβλημα αλλά πιθανόν θα σκονταφτε μπροστά στα υπάρχοντα δίκτυα εντός Εκκλησίας ή σε παρόμοιες προσπάθειες ξένων δυνάμεων πχ δεν είναι μυστικό ότι το πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως βασίζεται πολύ στην εξωτερική στήριξη.
Αν το ΚΚ κάποια στιγμή κυβερνούσε όπως το ίδιο ισχυρίζεται ότι θέλει, θα βρισκόταν σίγουρα μπροστά σε μια δύσκολη επιλογή. Η συνταγή που έχει κατά νου το ίδιο το ΚΚ, δηλαδή η δημιουργία... φράξιας εντός της Ιεράς Συνόδου ώστε να την ελέγξει, θα έλυνε αυτόματα το πρόβλημα αλλά πιθανόν θα σκονταφτε μπροστά στα υπάρχοντα δίκτυα εντός Εκκλησίας ή σε παρόμοιες προσπάθειες ξένων δυνάμεων πχ δεν είναι μυστικό ότι το πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως βασίζεται πολύ στην εξωτερική στήριξη.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 3485 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
-
- 44 Απαντήσεις