Δε δημιουργήθηκε όσο ζούσε ο πατέρας του το χρέος όμως. Ούτε ξέρουν τι παίχτηκε κληρονομικά. Μπορεί να υπάρχουν άλλα 9 παιδιά συν η χήρα. Μπορεί να ήταν αποκληρωμένος ο Τζορτζ. Τέλος πάντων δεν έχει "θα πληρωσεις γιατί έτσι". Κατ' αρχήν αυτός που έχει απέναντί της στο τηλέφωνο είναι κάποιος τελείως άσχετος με το χρέος και πρέπει να του μιλάει καλύτερα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ε καπου εχει παραγινει το κακο με τις εισπρακτικες και τους δικηγορους!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ε καπου εχει παραγινει το κακο με τις εισπρακτικες και τους δικηγορους!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μωρε και εξωδικο να στειλουν στα @@ μου.Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Ιαν 2024, 15:00Και πάλι, δεν πάει έτσι. Που ξέρουν ότι δε σε έχει αποκληρώσει, δεν υπάρχει άλλος κληρονόμος και πάει λέγοντας. Πρώτη της φορά ήταν ; Της είπαν αυτής θα παίρνεις και θα ζητάς λεφτά; Αδαής φαίνεται. Ειδικά όταν αναφέρεις απειλές. Μην ασχολείσαι. Αν δε σου στείλει κάποιο εξώδικο κάνε σαν να μη συνέβη ποτέ. Δε μπορεί να ήξεραν το τηλέφωνο αλλά όχι την κατοικία.George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 14:51Δεν συνδεσανε εμενα απευθειας.foscilis έγραψε: 22 Ιαν 2024, 14:50
Να τον βρει μπορεί, αλλά να τον συνδέσει με ένα χρέος είναι τελείως άλλη υπόθεση.
Τον μακαριτη μου ζητανε στο τηλεφωνο.
Οταν τους λεω οτι εχει πεθανει τοτε κανουν την συνδεση μαζι μου.
Αρα ειναι πιθανο οτι η ΔΕΗ να μην εχει ενημερωθει καν οτι εχει πεθάνει.
Επίσης μπορεί να έπεσες και σε απόπειρα απάτης. Ώστε να σε ξεγελάσουν και να στείλεις λεφτά πουθενά.
Το εξωδικο ειναι απλα μια ηχηρη οχληση. Ενα χαρτι ειναι που σου λεει "πληρωσε"
Ε το κανεις κωλοχαρτο και κλεινει εκει.
Αν αυτοι εχουν τα @@ να παμε δικαστικα εγω δεν εχω προβλημα. Εχω κι εγω δικηγορους και στην οικογένεια και φιλους (και μαλιστα αυτος που μιλησα τωρα μαζι του απεχθανεται τους δικηγορους των εισπρακτικων που τους θεωρει μιασμα για το λειτουργημα).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άνοιξε θείο, από τη ΔΕΗ είμαστεΕμπεδοκλής έγραψε: 22 Ιαν 2024, 15:00
Επίσης μπορεί να έπεσες και σε απόπειρα απάτης. Ώστε να σε ξεγελάσουν και να στείλεις λεφτά πουθενά.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Μήπως παραπέμπει σε αρμένικη καταγωγή;George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 15:00Το γραφειο το ξερω.vatraxos έγραψε: 22 Ιαν 2024, 14:59 Να σταθώ λίγο και στο θέμα της συμπεριφοράς της τύπισσας, μήπως συγκράτησες επώνυμο και από ποιό γραφείο σε κάλεσαν; Αν ναι μου τα στέλνεις με ΠΜ;
Το ονομα πανω στα νευρα μου δεν το συγκρατησα αν και ειμαι 90% βεβαιος οτι δεν μου ειπε ονομα.
- Cecily Anne
Ναι, η καημένη.talaipwros έγραψε: 22 Ιαν 2024, 14:58dafuq?Cecily Anne έγραψε: 22 Ιαν 2024, 14:51Εγώ ναι, γιατί έπιασε τον Ερμή. Αλλά ο Ερμής είναι ταγαρι και του έπιανε την κουβέντα οπότε βαρέθηκε και επιασε την αδερφή του Μαυροβασιλη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Μην το γελατε καθόλου! Έχει δίκιο.vatraxos έγραψε: 22 Ιαν 2024, 15:03Άνοιξε θείο, από τη ΔΕΗ είμαστεΕμπεδοκλής έγραψε: 22 Ιαν 2024, 15:00
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- George_V
Oχι αλλα απο ενα γρηγορο γκουγκλ ειδα οτι ολοι εχουν προβλημα μαζι της.vatraxos έγραψε: 22 Ιαν 2024, 15:05Μήπως παραπέμπει σε αρμένικη καταγωγή;George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 15:00Το γραφειο το ξερω.vatraxos έγραψε: 22 Ιαν 2024, 14:59 Να σταθώ λίγο και στο θέμα της συμπεριφοράς της τύπισσας, μήπως συγκράτησες επώνυμο και από ποιό γραφείο σε κάλεσαν; Αν ναι μου τα στέλνεις με ΠΜ;
Το ονομα πανω στα νευρα μου δεν το συγκρατησα αν και ειμαι 90% βεβαιος οτι δεν μου ειπε ονομα.
Πεφτει κατάρα συννεφο οχι μονο απο ατομα που οντως χρωστάνε αλλα και απο ατομα που δεν εχουν χρεη και τους ενοχλει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ωραία, έστω ότι έχεις ένα σπίτι και το πουλάς
τι πρέπει να κάνεις όσον αφορά τη ΔΕΗ; να πας να κάνεις διακοπή για να είσαι σίγουρος ότι δε θα βρεις μπελά στο μέλλον; υποτίθεται ότι πλέον ο νέος ιδιοκτήτης είναι αναγκασμένος να αλλάξει το όνομα του λογαριασμού ούτως ή άλλως
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Cecily Anne
Δεν έχει σημασία. Είσαι υποχρεωμένος να ληγεις τα συμβόλαια που δημιουργείς. Η εξαπάτηση από τον άλλο είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Ιαν 2024, 15:25ωραία, έστω ότι έχεις ένα σπίτι και το πουλάς
τι πρέπει να κάνεις όσον αφορά τη ΔΕΗ; να πας να κάνεις διακοπή για να είσαι σίγουρος ότι δε θα βρεις μπελά στο μέλλον; υποτίθεται ότι πλέον ο νέος ιδιοκτήτης είναι αναγκασμένος να αλλάξει το όνομα του λογαριασμού ούτως ή άλλως
Πάντως και η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη να μην διατηρεί ενεργό συμβόλαιο με ακυρωμένο ΑΦΜ.
Από τη σύμβαση που υπογράφουμε με τη ΔΕΗ:

https://www.dei.gr/media/q24leidc/symva ... elates.pdf
Νομίζω ότι ο όρος 3.2 είναι σαφής.

- George_V
Οσο σαφες ειναι οτι και ο κατοχος του ρολογιου πεθανε.vatraxos έγραψε: 22 Ιαν 2024, 16:09 Από τη σύμβαση που υπογράφουμε με τη ΔΕΗ:
Ακομα και αν δεν δηλωσα τον θανατο στη ΔΕΗ θα επρεπε καποια στιγμη το ΑΦΜ του μακαριτη να αρχισει να βαραει τιλτ στη ΔΕΗ.
Οπως ακριβως αρχισε να βαραει σε καθε υπηρεσια (τραπεζες κτλ.) μετα απο καποιο διαστημα.
-
talaipwros
ο πατερας μου εχει πεθανει 19 χρονια, τα ρολογια στο πατρικο ακομα στο ονομα του ειναι, μηδεν τιλτGeorge_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 16:13Οσο σαφες ειναι οτι και ο κατοχος του ρολογιου πεθανε.vatraxos έγραψε: 22 Ιαν 2024, 16:09 Από τη σύμβαση που υπογράφουμε με τη ΔΕΗ:
Ακομα και αν δεν δηλωσα τον θανατο στη ΔΕΗ θα επρεπε καποια στιγμη το ΑΦΜ του μακαριτη να αρχισει να βαραει τιλτ στη ΔΕΗ.
Οπως ακριβως αρχισε να βαραει σε καθε υπηρεσια (τραπεζες κτλ.) μετα απο καποιο διαστημα.
Μισό, και η ΔΕΗ από υπαλλήλους ελληνικής καταγωγής δεν τρέχει; τι πάει να πει είναι υποχρεωμένη; ποιος είναι υποχρεωμένος;foscilis έγραψε: 22 Ιαν 2024, 15:44 Πάντως και η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη να μην διατηρεί ενεργό συμβόλαιο με ακυρωμένο ΑΦΜ.
Οι Έλληνες θες να πεις;
Ο Τζορτζ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ντουντ, απλά έπρεπε να πας να λήξεις το συμβόλαιο με την ΔΕΗ, πριν καν το νοικιάσεις βασικά. Κανένας Έλλην δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει το οτιδήποτε εφόσον είναι Έλλην βέβαια διότι αφού είναι Έλλην αφού.George_V έγραψε: 22 Ιαν 2024, 16:13Οσο σαφες ειναι οτι και ο κατοχος του ρολογιου πεθανε.vatraxos έγραψε: 22 Ιαν 2024, 16:09 Από τη σύμβαση που υπογράφουμε με τη ΔΕΗ:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 190 Προβολές
-