Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Οι ολιγάρχες θέλουν σύγκρουση γουοκισμού-αντιγουοκισμού, ως ψευτοζήτημα, γιατί απομακρύνει την ατζέντα από τα θέματα κατανομής πλούτου. 50 χρόνια το κάνουν στην Αμερική, δεν είναι ακριβώς καινούριο.
Η πρωτη μορφη γουοκισμου, ο ακραιος φεμινισμος, πλασαρισθηκε απο το καπιταλιστικο συστημα προκειμενου να βγουν οι γυναικες απο το σπιτι, να εργαστουν και ετσι να αυξανονται τα φορολογικα εσοδα των κρατων, οποτε θα μπορουσαν να τα αρμεγουν καλυτερα.
.
Δεν ξέρω τι λες ακραίο φεμινισμό, ο φεμινισμός μέχρι το 1970 πήγαινε χέρι με χέρι με το σοσιαλιστικό κίνημα.
Για διαφορετικο δολιο λογο απο του καπιταλισμου.
Ο Λενιν ειχε σαν στοχο τη διαλυση της πυρηνικης οικογενειας και γι' αυτο το λογο μεσω του φεμινισμου ηθελε να οδηγησει τη γυναικα εκτος σπιτιου να δουλευει στα εργοστασια.
Και οι γυναίκες βγήκαν από το σπίτι πρώτα στην ΕΣΣΔ, όχι σε καπιταλιστική χώρα.
Παπαριές καραμελίτσα μ.
Οι γυναίκες που βγήκαν από το σπίτι στην ΕΣΣΔ, βγήκαν ως εργατικά χέρια δηλαδή ως αντικείμενα παραγωγής.
Οι γυναίκες που βγήκαν από το σπίτι στην Ευρώπη, δεν περίμεναν τις σοβιετικές για να δηλώσουν ταυτότητα σε πιο ζόρικο περιβάλλον. Βγήκαν πολλααααά χρόνια πριν.
Πού βγήκαν μαζικά από το σπίτι γαλή μου; Για πες μας.
Το "μαζικά" και το γιατί, το ξεκαθάρισα ήδη. Αν θες να μιλήσουμε για πεδία, που δεν αφορούν σε αύξηση παραγωγής, πεσ' το κι έχω έτοιμη λίστα. Αν θες να μιλήσουμε για αφισούλες που αφορούν σε εργατικά χαρούμενα χέρια, είναι αλήθεια ότι στο γραφιστικό πλαίσιο η ΕΣΣΔ τα 'σπαγε.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Καποιος Βρετανος συγγραφεας το ειχε θεσει πολυ εξυπνα.
Ο φεμινισμός είναι μια μπερδεμενη ιδέα ότι οι γυναίκες είναι ελεύθερες όταν υπηρετούν τους εργοδότες τους αλλά σκλάβες όταν βοηθούν τους συζύγους τους.
Οι γυναίκες που βγήκαν από το σπίτι στην ΕΣΣΔ, βγήκαν ως εργατικά χέρια δηλαδή ως αντικείμενα παραγωγής.
Οι γυναίκες που βγήκαν από το σπίτι στην Ευρώπη, δεν περίμεναν τις σοβιετικές για να δηλώσουν ταυτότητα σε πιο ζόρικο περιβάλλον. Βγήκαν πολλααααά χρόνια πριν.
Το "μαζικά" και το γιατί, το ξεκαθάρισα ήδη. Αν θες να μιλήσουμε για πεδία, που δεν αφορούν σε αύξηση παραγωγής, πεσ' το κι έχω έτοιμη λίστα. Αν θες να μιλήσουμε για αφισούλες που αφορούν σε εργατικά χαρούμενα χέρια, είναι αλήθεια ότι στο γραφιστικό πλαίσιο η ΕΣΣΔ τα 'σπαγε.
Οπότε, άσε τις χαριτωμενιές σε μένα.
Τι ξεκαθάρισες, επειδή είπες την παπάτζα ότι η εργαζόμενη γυναίκα είναι αντικείμενο παραγωγής; Κάτι που να έχει λογική συγκρότηση έχεις να πεις;
Η πρωτη μορφη γουοκισμου, ο ακραιος φεμινισμος, πλασαρισθηκε απο το καπιταλιστικο συστημα προκειμενου να βγουν οι γυναικες απο το σπιτι, να εργαστουν και ετσι να αυξανονται τα φορολογικα εσοδα των κρατων, οποτε θα μπορουσαν να τα αρμεγουν καλυτερα.
.
Δεν ξέρω τι λες ακραίο φεμινισμό, ο φεμινισμός μέχρι το 1970 πήγαινε χέρι με χέρι με το σοσιαλιστικό κίνημα.
Ο Λενιν ειχε σαν στοχο τη διαλυση της πυρηνικης οικογενειας και γι' αυτο το λογο μεσω του φεμινισμου ηθελε να οδηγησει τη γυναικα εκτος σπιτιου να δουλευει στα εργοστασια.
Δεν το κάνεις, επειδή απλώς δεν μπορείς. Αν μπορούσες, σαφώς και θα το έκανες.
Είστε τυχεροί που έχουμε δημοκρατία.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Οπότε, άσε τις χαριτωμενιές σε μένα.
Τι ξεκαθάρισες, επειδή είπες την παπάτζα ότι η εργαζόμενη γυναίκα είναι αντικείμενο παραγωγής; Κάτι που να έχει λογική συγκρότηση έχεις να πεις;
Κάθε άλλο παρά παπάντζα έγραψα γλυκούλα μου. Ο Μαρξ δεν θα είχε την ίδια απήχηση αν ήταν εργάτης. Ούτε καν ο Μπρεχτ, που έπαιζε σε άλλο πλαίσιο.
Οπότε, επαναλαμβάνω, κάνε μου τη χάρη. Και απλώς θύμισε μου, πότε έπαιξε προπαγανδιστική εκστρατεία στην ΕΣΣΔ αναφορικά με τη συμμετοχή των αντρώνε και στις οικογενειακές καθημερινές τους υποχρεώσεις και μοίρασμα. Γιατί αφίσες με γυναίκες με φακιόλι σε αγρούς και εργοστάσια, έχω δει πολλές. Αφίσες με άντρες που ασχολούνται με παιδιά, μαγειρέματα, σκάφες κλπ δεν είδα.
.
O Λενιν ειχε επηρεαστει φουλ απο τον Ενγκελς που διαλαλουσε πως πρεπει να διαλυσουμε τη μπουρζουαδικη οικογενεια και να οδηγησουμε τη γυναικα στην παραγωγη.
.
Ευτυχώς που υπάρχουν γυναίκες που εργάζονται για να μπορούμε κι εμείς να ξεκουραζόμαστε λίγο
.
Ό,τι και να είχαμε, την ίδια δυνατότητα θα είχες.
Οπότε, συνέχισε να κρύβεις την περσόνα σου ακόμα και στα δημοκρατικά πλαίσια, συνέχισε τις συστάσεις ή μαγκιές από ασφαλή απόσταση (ακόμη και ως ψυχοθεραπευτικό μέσο) και καλή σου τύχη.
Ό,τι και να είχαμε, την ίδια δυνατότητα θα είχες.
Οπότε, συνέχισε να κρύβεις την περσόνα σου ακόμα και στα δημοκρατικά πλαίσια, συνέχισε τις συστάσεις ή μαγκιές από ασφαλή απόσταση (ακόμη και ως ψυχοθεραπευτικό μέσο) και καλή σου τύχη.