διακρίνω μια ειρωνία στο "μην είναι μόνο ο ισιλδουρ μοναδικός".δεν το περίμενα από σέναenaon έγραψε: 24 Ιαν 2024, 12:28 δεν πειράζει, απλα την άλλη φορά πες κάτι για ποτό και εσύ και βλέπεις μετα, μην είναι μόνο ο ισιλδουρ μοναδικος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΕΝΙΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ;
Re: ΜΕΝΙΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ;
να αλλάξεις κάρτες μετά με αλλα παιδακια. Θα μου μιλάς όμως ε, φίλοι;Isildur έγραψε: 24 Ιαν 2024, 12:32 Καλά ρε, μη νευριάζεις και περνάς στην άμυνα. Χαλάς το ίματζ.
Μαζεύω υλικό πάντως, έχει ενδιαφέρον να βλέπω τι σε τσιγκλάει. Δεύτερο τσεκ σήμερα.
εννοείται,δεν χαλάνε έτσι οι φιλίες,τόσα έχουμε περάσει
ο μένιος πως και δεν εμφανίζεται αναρωτιέμαι
Έχει ένα θέμα με την κερκίδα ο μονόροδος, είναι η αλήθεια. Κι όποτε καταλάβει ότι κάποιος του την λέει, κάνει αναφορά σε μένα. Για κάποιον λόγο, τον ηρεμεί αυτό (νομίζω), οπότε τον αφήνω να παίζει ελεύθερα. Τον αγαπάμε κιόλας μωρέ, δεν φταίει αυτός, το στυλ του είναι έτσι.
Πάντα!
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
ωραία παντοτινέ, θα το ξανακάνουμε σίγουρα.
πάλι τα ίδια. Ηρθε λέμε, η αγωνία τελειωσε.
δεν πιστεύω ρε κουτσομπόλες να λέτε για τον χρηστη μενιο, και καλά σας έλειψε, να είναι όλα μια παρεξήγηση.
θα διαβάσω,το υπόσχομαι
Πότε ήρθε ο Μένιος πίσω; Πού τον είδατε ρε; Πείτε και σε μένα. Παλιανθρώποι. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αν καλά κατάλαβα, εδώ αναφερόμαστε σε 2 Μένιους. Ο ένας, ο γάτος Μένιος, ευτυχώς επέστρεψε στα οικεία εδάφη.Πασιφάη έγραψε: 24 Ιαν 2024, 12:55 Πότε ήρθε ο Μένιος πίσω; Πού τον είδατε ρε; Πείτε και σε μένα. Παλιανθρώποι.![]()
Τον άλλον, του πχόρουμ, τον περιμένουμε...
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
μπορεί με την ονοματοδοσια κατι να έγινε, να πήγε να τον βρήκε και να τον εφαγε να γίνουν ενα, γιαυτό έκανε 8 μέρες.

enaon έγραψε: 24 Ιαν 2024, 13:04 μπορεί με την ονοματοδοσια κατι να έγινε, να πήγε να τον βρήκε και να τον εφαγε να γίνουν ενα, γιαυτό έκανε 8 μέρες.
![]()
Μεταξύ χασμουρητού και γέλιου είναι
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ε;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές