Re: Λουκάνικα από βισωνα
Δημοσιεύτηκε: 07 Δεκ 2023, 22:44
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Μπα , εγώ παθιάζομαι ακόμη με τα πολιτικά ...
Έχει και εδώ στην Θεσσαλονίκη ένα εστιατόριο που σερβίρει κροκόδειλο. Βέβαια εγώ δεν έχω δοκιμάσει...
Κινητή εγκυκλοπαιδεια είσαιΣενέκας έγραψε: 07 Δεκ 2023, 19:21 Καντο Πέμικαν να έχεις να τρως 10 χρόνια, κυριολεκτικά
Spoiler
δε θα ξαναχρειαστείς και τουαλέτα, καθότι είναι σκέτη πρωτεϊνη
Εγώ που έφαγα μαγειρεμένο πάντως με σαλτσούλα, πιπεριές κλπ, μια χαρά ήταν. Ούτε ψαρίλα έβγαζε, ούτε και καμμιά σχέση με κοτόπουλο είχε. Αν θα το παρομοίαζα με κάποια από τα γνωστά σ' εμάς κρέατα, κάπως σε χοιρινό έφερνε.
Αυτο το πράγμα το δοκίμασα στην Ταϊλάνδη στο δρόμο, υφή κοτόπουλου με μια αναδυόμενη ψαρίλα. Κοινώς σα να έχεις ψήσει κοτόπουλο σε σχάρα που πριν είχες ψήσει σαρδέλες.Isildur έγραψε: 08 Δεκ 2023, 07:34Εγώ που έφαγα μαγειρεμένο πάντως με σαλτσούλα, πιπεριές κλπ, μια χαρά ήταν. Ούτε ψαρίλα έβγαζε, ούτε και καμμιά σχέση με κοτόπουλο είχε. Αν θα το παρομοίαζα με κάποια από τα γνωστά σ' εμάς κρέατα, κάπως σε χοιρινό έφερνε.
Εγώ σε εκτροφείο κροκοδείλων στην Κούβα. Πιθανόν να φταίει το μαγείρεμα βέβαια, δεν ξέρω αν ήταν σκέτο ή ψητό όπως λες τι γεύση θα είχε. Αλλά με τη σάλτσα και τα υπόλοιπα ήταν μια χαρά και δεν μύριζε καθόλου ψαρίλα. Σε αντίθεση με τους ζωντανούς κροκόδειλους, που σ' έπιανε απίστευτη μπόχα ψαρίλας που δεν αντέχονταν, από τα 10 μέτρα μακρυά (και βάλε)...Ερμής έγραψε: 08 Δεκ 2023, 10:23Αυτο το πράγμα το δοκίμασα στην Ταϊλάνδη στο δρόμο, υφή κοτόπουλου με μια αναδυόμενη ψαρίλα. Κοινώς σα να έχεις ψήσει κοτόπουλο σε σχάρα που πριν είχες ψήσει σαρδέλες.Isildur έγραψε: 08 Δεκ 2023, 07:34Εγώ που έφαγα μαγειρεμένο πάντως με σαλτσούλα, πιπεριές κλπ, μια χαρά ήταν. Ούτε ψαρίλα έβγαζε, ούτε και καμμιά σχέση με κοτόπουλο είχε. Αν θα το παρομοίαζα με κάποια από τα γνωστά σ' εμάς κρέατα, κάπως σε χοιρινό έφερνε.
Η μυρωδιά προφανώς θα ήταν από τα ψάρια που τους τάϊζαν και που θα ήταν μέσα στη λίμνη ή κάπου εκεί γύρω, και όχι από τους ίδιους τους κροκόδειλουςIsildur έγραψε: 08 Δεκ 2023, 10:29Σε αντίθεση με τους ζωντανούς κροκόδειλους, που σ' έπιανε απίστευτη μπόχα ψαρίλας που δεν αντέχονταν, από τα 10 μέτρα μακρυά (και βάλε)...
είναι σαρκοφάγα. Η εκτροφή σαρκοφάγων είναι ασύμφορη στο 90% των περιπτώσεων, εκτός και αν έχεις τρόπο να βρίσκεις φτηνή τροφήsouthern έγραψε: 08 Δεκ 2023, 10:34 Απορώ πως δεν έχουν γίνει φάρμες κροκοδειλων στις πιο θερμές περιοχές της Ελλάδας. Πρέπει να είναι εξαιρετικά κερδοφόρα μπιζνα
Κι οι ίδιοι βρομοκοπούσαν, φίλε. Το καταλάβαμε όταν σταθήκαμε δίπλα στο συρματόπλεγμα για να τους δούμε, κι άρχισαν να έρχονται 5-6 τεμάχια προς το μέρος μας για να τους ταΐσουμε (ήταν μέρος της ξενάγησης, για όποιον ήθελε). Γενικά υπήρχε μια μπόχα στην ατμόσφαιρα, αλλά όσο πλησίαζαν μεγάλωνε κι όταν έφτασαν δίπλα μας δεν αντέχονταν λέμε.micmic έγραψε: 08 Δεκ 2023, 10:31Η μυρωδιά προφανώς θα ήταν από τα ψάρια που τους τάϊζαν και που θα ήταν μέσα στη λίμνη ή κάπου εκεί γύρω, και όχι από τους ίδιους τους κροκόδειλουςIsildur έγραψε: 08 Δεκ 2023, 10:29Σε αντίθεση με τους ζωντανούς κροκόδειλους, που σ' έπιανε απίστευτη μπόχα ψαρίλας που δεν αντέχονταν, από τα 10 μέτρα μακρυά (και βάλε)...
Αυτό το βίντεο απαντάει στο ερώτημα της τροφήςΣενέκας έγραψε: 08 Δεκ 2023, 10:37είναι σαρκοφάγα. Η εκτροφή σαρκοφάγων είναι ασύμφορη στο 90% των περιπτώσεων, εκτός και αν έχεις τρόπο να βρίσκεις φτηνή τροφήsouthern έγραψε: 08 Δεκ 2023, 10:34 Απορώ πως δεν έχουν γίνει φάρμες κροκοδειλων στις πιο θερμές περιοχές της Ελλάδας. Πρέπει να είναι εξαιρετικά κερδοφόρα μπιζνα