Στους Ελληνες λειπουν συχνα και πραγματα που δεν τολμουν να ομολογησουν οπως να κορναρουν, να πετανε σκουπιδια, να κανουν κλικες, να πουλανε μαγκια... Νιωθουν ασφυκτικα εγκλωβισμενοι σε κανονες. Οχι ολοι, αλλα αρκετοι.Athos έγραψε: 24 Οκτ 2018, 09:20για αστείο το πήγα.
Να αράζεις Βρυξέλλες και να σου φταίει το πιτόγυρο.. Χλίδα..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πιτόγυρο της ξενιτειάς είναι πικρό...
-
Ορέστης 35
Re: Το πιτόγυρο της ξενιτειάς είναι πικρό...
Άλλο το İskender kebap. Aυτό το κάνουν οι Τούρκοι, αλλά είναι πιάτο, δεν είναι σνακ στο χέρι. ΚΙ η πλάκα είναι πως το πρωτοέφαγα στην Ελλάδα, σε έναν Σύριο που είχε κεμπαμπτζίδικο, κάπου στα 90'ς.Chilloutbuddy έγραψε: 24 Οκτ 2018, 05:55βρες κανα Τούρκο να φας Ισκεντέρ κεμπάπ να λαδώσεις. Ανώτερο από πιτόγυρο για μένα.
Ordem e Progresso.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ε ντάξει ρε, πόσες φορές τρως στο χέρι, φορτηγατζής είσαι;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
kapsalon έχετε στο βέλγιο ρε ξεπλένηδες;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Chilloutbuddy έγραψε: 24 Οκτ 2018, 08:52Eγώ θυμάμαι τις πρώτες μέρες αυστραλία, καλοκαίρι, να μη βρίσκω φραπέ πουθενά. Παντού ή ζεστός καφές ή "ice coffee", το οποίο ήτανε βασικά 90% γάλα + 3 κιλά ζάχαρη + παγάκια. Δε μπορώ ρε φίλε γάλατα και ζάχαρες μέσα στο καλοκαίρι, μου κάθονται στο στομάχι.blackpaint έγραψε: 24 Οκτ 2018, 08:28 η συζητηση σας μου θυμισε μια φαση που εψαχνα φαι μετα απο μεθυσι στο Παρισι 5 η ωρα το πρωι, βρισκω ενα κινεζικο 2τμ τρυπα, και σερβιραν πατσα. Ειχαν προσθεσει κατι κινεζικα μυρωδικα, κατα τ αλλα ητανε κανονικος πατσας.
Ενοιωσα αρχων του κοσμου εκεινη τη στιγμη.
Βρε φραπές τίποτα; κανείς; Τίποτα πουθενά, oύτε που τον είχαν ακουστά.
Κάποια μέρα κατακαλόκαιρο 40 βαθμούς, δούλευα στο κέντρο και έτρεχα όλη μέρα σαν το μαλάκα με κουστούμι και γραβάτα δεξιά αριστερά, κυρίως με τραμ. Ζέστη, ιδρώτας, πολυκοσμία, κουβάλαγα και μια τσάντα κι ένα λάπτοπ τότε που ήταν τα λάπτοπ σαν μπαουλάκια, κόντευα να λιώσω. Κάποια στιγμή λέω στοπ, διάλειμμα να πάρουμε μια ανάσα. Μπαίνω σ'ενα άσχετο Λιβανέζικο, από αυτά που είναι καφέ κι εστιατόριο και μπαρ όλα μαζί. Ιδρώτας να μου στάζει απ'τη μύτη. Μου λέει ο Λιβ τι θα πάρετε, του λέω μήπως έχεις κανά καφέ κρύο (ναι σιγά)
Μου λέει έχουμε φραπέ![]()
Φραπέεεεεε; καλέ μου άνθρωπε!
- Κάτσε του λέω ώπα, τι ακριβώς εννοείς φραπέ; μην πέσουμε σε καμμιά θανατηφόρα παγίδα όπως το πιτόγυρο με το μαρούλι.
- Φραπέ μου λέει.
- Ναι, φραπέ, αλλά πώς το φτιάχνεις;
- Ε μου λέει, νερό
- νααααιιιι,
- Καφέ, ζάχαρη,
- ναααιιιιι,
- παγάκια
- ναααιιιι,
- και τα χτυπάω όλα μαζί εδώ, και μου δείχνει κάτι σα μουλινέτα.
Kαλέ μου άνθρωπε! φτιάξε μου ένα γρήγορα!
Ξεκινάει τα βάζει όλα μέσα, αρχίζει να χτυπάει, εγώ να κοιτάω κάθε κίνηση με τον ιδρώτα να τρέχει και να βρίσκομαι πλέον σε προοργασμιαία φάση
Φτιάχνει μια φραπεδούμπα θεϊκιά, την ακουμπάει πάνω στον πάγκο, εγώ είμαι έτοιμος να τον παίξω επιτόπου
Τραβάω το βλέμμα μου για ένα δευτερόλεπτο να δώ που έχει τα καλαμάκια, και τον πιάνω με την άκρη του ματιού μου να σκύβει κάτω άπ'τον πάγκο.
Πριν προλάβω να αντιδράσω βλέπω το χέρι του να έρχεται προς το ποτήρι, και
ΦΛΑΑΑΑΑΑΑΑΤΣ!
Σκάει μέσα μια τεράστια μπάλα παγωτό
![]()
Σε καταλαβαίνω και συμπονώ. Γάμα τους τους λιβανέζους.
Κάποτε σε Λιβανέζικο εστιατόριο είδα οτι έχουν μουσακά.
Παρήγγειλα.
Μου έφεραν ενα πράγμα όλο αφρό μπεσαμέλ και απο ουσία τίποτα. Κάτω-κάτω είχε ενα μικρό λεπτό κοματάκι μελιτζάνας και τ'εσσερα μόλις ανιχνεύσιμα κομματάκια ψημένο κιμά.
Δεν τρώγονται τα φαγητά τους. Το φαλάφελ μου προκαλεί βαρυστομαχιά και στον γύρο που κάνουν στην δική τους εκδοχή βάζουν μέσα τουρσί, λάχανο, λεμονάτα, πράσινη πιπεργιά - γάμησε τα.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Τι να το κανεις να φτιαχνει η διαθεση και μετα να χαλαει το στομαχι. Ισως σε καταραστηκε ο ποδηλατης.
Εχει ολοκληρο νημα για τα λιδλ.
Ειναι φθηνοτερα στη Γερμανια.

Εχει ολοκληρο νημα για τα λιδλ.
Ειναι φθηνοτερα στη Γερμανια.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
ΤΟ έχω πάθει στην Νάπολη, σε ένα από τα παρακμιακά καφέ, με πηγαίνει ο συγκάτοικος σε ενα "που έχει φραπέ γιατί μας τα έχεις πρήξει με τον φραπέ"
φέρνει ενα ποτήρι που έχει μέσα μόνο αφρό. Φραπέ είναι αυτό λέω; Ναι λέει.
Βάζω νερό, αλλά είχα αγχωθει γιατί είχε δυο σερβιτόρες , με σορτσάκια και μπικίνι, και δεν είδα οτι είχε φέρει ανθρακούχο νερό, και άντε πιες το σίχαμα μετά.
Βάζω νερό, αλλά είχα αγχωθει γιατί είχε δυο σερβιτόρες , με σορτσάκια και μπικίνι, και δεν είδα οτι είχε φέρει ανθρακούχο νερό, και άντε πιες το σίχαμα μετά.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Τον ηπιες.enterprise-psi έγραψε: 25 Οκτ 2018, 07:20 ΤΟ έχω πάθει στην Νάπολη, σε ένα από τα παρακμιακά καφέ, με πηγαίνει ο συγκάτοικος σε ενα "που έχει φραπέ γιατί μας τα έχεις πρήξει με τον φραπέ"
Βάζω νερό, αλλά είχα αγχωθει γιατί είχε δυο σερβιτόρες , με σορτσάκια και μπικίνι, και δεν είδα οτι είχε φέρει ανθρακούχο νερό, και άντε πιες το σίχαμα μετά.![]()