Πρώτα τη μία στρώση κρούστας, μετά τη στρώση γέμισης, τέλος την άλλη στρώση κρούστας
Στοίχημα ότι το κάνουν και άλλοι που κωλώνουν να το παραδεχτούν μπας και τους πουν περίεργους. Και στην πίτσα χωρίζω κάποια υλικά και σ' όποιον αρέσει!
παρακαλειται ο Dwarven Blacksmith ή ο enaon (o isildur είναι σε άδεια) να φτιάξει σε θειοαιμιλικό σκίτσο ένα κειμενάκι για καγκουρες. Εν τω μεταξύ, στο συγκεκριμένο ποστ η Δαπιτομάνα δεν έχει άδικο, όπως τα λέει είναι αλλά εφέτο έχει ρετάρει τελείως και μαζί με τα ξερά της ποστ καίγονται και τα χλωρά.
Ο enaon αποκλείεται. Άμα το στριπ δεν έχει συννεφάκια να περισσεύουν από το καρέ με transparency, δεν ασχολείται καν.
Σόρυ, μια μικρή παρέμβαση ήταν και επιστρέφω στην άδεια.
hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 15:41
άλλου μπισκότου που κυκλοφορούσε στις ΗΠΑ και λεγόταν Hydrox.
Τι όνομα για μπισκότο είναι αυτό;
Hydrox;
Hail Hydrox φάση κι έτσι;
Όντως, ωραίο όνομα. Βγαίνουν και σε αναβράζοντα;
Έβγαιναν. Έχουν σταματήσει από την δεκαετία του '90. Το όνομα όντως περισσότερο φέρνει σε φάρμακο ή απορρυπαντικό. Το σκεπτικό τους ήταν περίεργο. Ήθελαν να θυμίζει αγνότητα και σκέφτηκαν το μόριο του νερού. Τα Oreo έγιναν πολύ πιο δημοφιλή, κατά τα φαινόμενα ακριβώς επειδή έχουν πιο πιασάρικο και απλό όνομα που δεν θυμίζει χημική ένωση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Feindflug έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 11:45
Πόσο χρονών είστε ρε τύπισσες και τύποι και τρώτε γεμιστά μπισκότα ακόμα;
Πρώτη φορά ακούω ότι τα μπισκότα έχουν όριο ηλικίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Green Dragon έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 07:28
Μα εννοείται:
Πρώτα τη μία στρώση κρούστας, μετά τη στρώση γέμισης, τέλος την άλλη στρώση κρούστας
Στοίχημα ότι το κάνουν και άλλοι που κωλώνουν να το παραδεχτούν μπας και τους πουν περίεργους. Και στην πίτσα χωρίζω κάποια υλικά και σ' όποιον αρέσει!
Mr Monk likes this post
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εμένα πιο πολύ από όλα μου αρέσουν τα βουτυρενια τύπου Walkers , αν και σιχαίνομαι το βούτυρο, από αυτά μπορώ να φάω ολο το κουτί! Από ελληνικά Μπραντς θα πάρω πουράκια, σπάνια μπισκότα! Πανάκριβα τα πουράκια ρε γμτ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”