είμαστε μια κοινωνία υποκριτών
όταν έχεις μια στάση η οποία στηρίζεται σε μια ηθική αξία, αυτή τη στάση την τηρείς γενικά, όχι κατά περίπτωση
Όλα σχετικά είναι.
Αν στην θέση του ξεδοντιασμένου χριστιανισμού στην Δύση είχαμε ένα ξεδοντιασμένο ισλάμ και έναν φανατικό χριστιανισμό αλλού, θα έβγαινε κάποιος σαν εσένα να λέει οτι δεν τολμάμε να τα βάλουμε με τον φονταμενταλιστικό χριστιανισμό.
Δεν λαμβάνεις υπόψη σου οτι το ισλάμ δεν είναι στην καθημερινότητα μας.
.
Δεν είναι σχετικά, αυτό που λέω είναι το ακριβώς αντίθετο
ανεξάρτητα ποιος είναι "αδύναμος" και ποιος "δυνατός/φανατικός" εσύ πρέπει να τηρείς την ίδια στάση απέναντι σε όλες τις περιπτώσεις
ειδάλως είσαι μια κότα και ένας υποκριτής που η πολιτική του στάση αλλάζει κατά περίπτωση λόγω φόβου
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
όταν έχεις μια στάση η οποία στηρίζεται σε μια ηθική αξία, αυτή τη στάση την τηρείς γενικά, όχι κατά περίπτωση
Όλα σχετικά είναι.
Αν στην θέση του ξεδοντιασμένου χριστιανισμού στην Δύση είχαμε ένα ξεδοντιασμένο ισλάμ και έναν φανατικό χριστιανισμό αλλού, θα έβγαινε κάποιος σαν εσένα να λέει οτι δεν τολμάμε να τα βάλουμε με τον φονταμενταλιστικό χριστιανισμό.
.
ανεξάρτητα ποιος είναι "αδύναμος" και ποιος "δυνατός/φανατικός" εσύ πρέπει να τηρείς την ίδια στάση απέναντι σε όλες τις περιπτώσεις
ειδάλως είσαι μια κότα και ένας υποκριτής που η πολιτική του στάση αλλάζει κατά περίπτωση λόγω φόβου
Όλοι είμαστε ήρωες πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου.
Και μαλάκες όσοι το αμφισβητούν.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
lonelyrider έγραψε: 25 Οκτ 2023, 10:49
Στην Ελλαδα βρισκουν και τα κανουν. Τζαμπα μαγκες.
Πηγαινετε στη τεχερανη και παιξτε μια ταινια χλευαστικη για τον μωαμεθ για να δω κατι.
α, δηλαδη θα θελατε να ειμαστε κι εδω σαν την τεχερανη;
ξυδι.
Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος. Και στην Ελλάδα έχουμε "φρουρούς της επανάστας" και oυγκανικές περιπολίες από τους ανθούς της προχωκαγκουριάς.
Η διαφορά είναι ότι τούτα τα (ανεκτά λόγω ζωοφιλίας) δίποδα εκφράζονται μόνον σωματικώς, επειδή αδυνατούν να εκφράσουν τις απόψεις τους σε ένα κείμενο με παραπάνω από 25 στην καλή περίπτωση, λέξεις.
Nandros έγραψε: 25 Οκτ 2023, 11:01
Όλα σχετικά είναι.
.
Όλοι είμαστε ήρωες πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου.
Και μαλάκες όσοι το αμφισβητούν.
.
όχι φίλε μου, υπάρχουν δημόσιοι σχολιαστές που δεν φοβούνται και δεν κρύβονται, αλλά το κατεστημένο τους περιθωριοποεί και τους χαρακτηρίζει ακραίους όταν λένε για το ισλαμ αυτά που οι "μη ακραίοι" λένε για τον χριστιανισμό
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Πηγαινετε στη τεχερανη και παιξτε μια ταινια χλευαστικη για τον μωαμεθ για να δω κατι.
ξυδι.
Κάποτε δανείστηκα και διάβασα το βιβλίο Ισλάμ, γραμμένο από έναν δικό μας μεγαλοτράγο. Υπέθετα οτι θα τα έχωνε χοντρά στα μουσλίμια με επιχειρήματα.
Αντίθετα κατάλαβα ότι ζήλευε τους ιμάμηδες και τους μουλάδες που έχουν αρπάξει τους λαούς τους από τον λαιμό και τα αρχίδια, αλλά αυτός δεν μπορεί πια να το κάνει.
Σαπίλα ρε πστη μου!
Και έχουμε κάποιους και κάποιες εδώ μέσα και μας κουνάν το δάκτυλο.
Αη σιχτίρ ρε όλοι και όλες σας. Ναι, ξέρω η μαλακισμένη θα απαντήσει με τις γνωστές αόριστες μαλακίες της και ντουφεκιές στον αέρα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Nandros έγραψε: 25 Οκτ 2023, 12:11
Αντίθετα κατάλαβα ότι ζήλευε τους ιμάμηδες και τους μουλάδες που έχουν αρπάξει τους λαούς τους από τον λαιμό και τα αρχίδια, αλλά αυτός δεν μπορεί πια να το κάνει.
Λίγο πολύ αυτό ζηλεύουν όλοι οι φονταμενταλιστές ορθόδορκσοι και οι κλαρινοεστέτ 'εγώ δεν είμαι και πολύ χριστιανή γιατί ξέρω τα πάντα για τις μυθολογίες και μπορώ να κάνω ανάλυση αλλά μην πεις για τημπαναγία προχωκάγκουρα' - την πειθαρχία και την απολυτότητα του Ισλάμ, την ανυπαρξία σκεπτικισμού, οτιδήποτε τους χαλάει την πνευματική ζαχαρένια τους.
Γι' αυτό και η πρώτη κουβέντα τους είναι 'αυτά στο Ισλάμ δεν τα κάνετε, αυτά για το Ισλάμ δεν τα λέτε!' - παβλοφική αντίδραση. Αν τόσο λατρεύουν το Ισλάμ για όλες τις απουσίες του (άθεων, κριτικής, σκανδαλιστικών σειρών τηλεόρασης, βλάσφημων ταινιών), ας πάνε εκεί.
Λίγο πολύ αυτό ζηλεύουν όλοι οι φονταμενταλιστές ορθόδορκσοι και οι κλαρινοεστέτ 'εγώ δεν είμαι και πολύ χριστιανή γιατί ξέρω τα πάντα για τις μυθολογίες και μπορώ να κάνω ανάλυση αλλά μην πεις για τημπαναγία προχωκάγκουρα' - την πειθαρχία και την απολυτότητα του Ισλάμ, την ανυπαρξία σκεπτικισμού, οτιδήποτε τους χαλάει την πνευματική ζαχαρένια τους.
Γι' αυτό και η πρώτη κουβέντα τους είναι 'αυτά στο Ισλάμ δεν τα κάνετε, αυτά για το Ισλάμ δεν τα λέτε!' - παβλοφική αντίδραση. Αν τόσο λατρεύουν το Ισλάμ για όλες τις απουσίες του (άθεων, κριτικής, σκανδαλιστικών σειρών τηλεόρασης, βλάσφημων ταινιών), ας πάνε εκεί.
ορθόδορκσοι: Μου αρέσει και στο κλέβω.
Η εγώ δεν είμαι και πολύ χριστιανή έχει βγάλει το ταλιμπανικό της στον αφρό και έγινε χειρότερη από την Σουβλάρα.
.
Καλά κάνουμε
kαι μεις καλά κάνουμε και ψηφίζουμε τέτοια κόμματα, ΧΑ, ΚαΣ, Νίκη. Βεβαια οπως το περιμέναμε μόνο λόγια δηλώσεις. Αναμενόμενο δ'ασκαλος ήταν δουλειά του ήταν να μιλάει.
Τα συνήθη νιανιανια από τις προχωκαγκούρικες και πάντα αφανείς λεγεώνες.
Καλά κάνουμε
kαι μεις καλά κάνουμε και ψηφίζουμε τέτοια κόμματα, ΧΑ, ΚαΣ, Νίκη. Βεβαια οπως το περιμέναμε μόνο λόγια δηλώσεις. Αναμενόμενο δ'ασκαλος ήταν δουλειά του ήταν να μιλάει.
Τί παραπάνω θα ήθελες να κάνει;
.
Καλά κάνουμε
Καλά κάνετε.
Η πλάκα είναι ότι αυτοί που ψηφίζουν Ζωάρα, Γιάνη και λοιπούς αντιδραστικούς, θεωρούν ότι είναι η πνευματική αριστοκρατία σε αντίθεση με την πλέμπα των εθνικιών και χριστιανών.
ξυδι.
Δεν ειπα αυτο. Απλα καταδεικνυω την τζαμπα μαγκια καποιων.
Πρεπει να σεβεται ο ενας τα ιερα και τα οσια του αλλου γιατι αλλιως δεν μπορουμε να συνυπαρξουμε ως κοινωνια. Θα τρωγομαστε διαρκως.
πρεπει να μην υπαρχουν οσια, ιερα, και λοιπες μαλακιες αν θελουμε να συνυπαρξουμε σαν κοινωνια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Κάνω άλλη μία παρέμβαση με την απεικόνιση της terminally braindead πλέμπας εθνικιών και χριστιανών. Σπουδαία φωτό, αποτυπώνει εξαιρετικά το τρίπτυχο "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια".
Λεγεών έγραψε: 25 Οκτ 2023, 12:45
Κάνω άλλη μία παρέμβαση με την απεικόνιση της terminally braindead πλέμπας εθνικιών και χριστιανών. Σπουδαία φωτό, αποτυπώνει εξαιρετικά το τρίπτυχο "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια".
Αν ήταν σε άρμα περφάνιας θα χειροκρόταγες. Και δεν είσαι ο μόνος.
Κάτι εκτός από τα κλισεδάκια σας και το ψάρεμα ινφο από ρομά που παίζουν περιφερειακά, παίζει γλυκούλια μου;