Και μπαγκοσμια ειρηνη Ναηδαμ.Fata_Morgana έγραψε: 20 Οκτ 2023, 21:41 Νομίζω ότι απλά ως κοινωνία του φόρουμ θα πρέπει να αποδεχθείτε πως ο κάθε ένας ειναι διαφορετικός.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρε πανκυδες, τι γλώσσα μιλάνε η πασιφάη με τη γαλή;
Re: Ρε πανκυδες, τι γλώσσα μιλάνε η πασιφάη με τη γαλή;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Η Γαλη αδιαφορει τοσο πολυ για τους προχωκαγκουρες που απο αυριο θα ξεκινησει να τους στοχοποιει (κατα δηλωση της) ατομικα.
Λιγο ακομα να αδιαφορουσε και θα εκλεινε ραντεβου στα Θησεια
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 20:46Έσκασα ήδη από την κακία μου όταν έμαθα ότι ο συμβίος έβγαλε βόλτα την Πασίφω για να ηρεμήσει.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 20 Οκτ 2023, 20:39 θα προσπαθήσω να πηδήξω σήμερα, για να σκάσεις από την κακία σου
Εσύ ελπίζω να μένεις σε ισόγειο γιατί αν πηδήξεις από μπαλκόνι ορόφου, θα στενοχωρηθώ.
Άλλος προγραμματίζει τον ψυχολόγο και άλλος τον χρειάζεται άμεσα. Καλή συνέχεια.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Από τότε που έγινες μάνα, γλύκανες μωρήFata_Morgana έγραψε: 20 Οκτ 2023, 21:41 Νομίζω ότι απλά ως κοινωνία του φόρουμ θα πρέπει να αποδεχθείτε πως ο κάθε ένας ειναι διαφορετικός.
Εσενα θα σε περιλαβει - πρωτο απο ολουςBazoomba έγραψε: 20 Οκτ 2023, 22:37 Η Γαλη αδιαφορει τοσο πολυ για τους προχωκαγκουρες που απο αυριο θα ξεκινησει να τους στοχοποιει (κατα δηλωση της) ατομικα.
Οι αλλοι πηραμε χαρτι προτεραιοτητας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ησύχασε.Bazoomba έγραψε: 20 Οκτ 2023, 22:37 Η Γαλη αδιαφορει τοσο πολυ για τους προχωκαγκουρες που απο αυριο θα ξεκινησει να τους στοχοποιει (κατα δηλωση της) ατομικα.
Τα τζιτζιρομπαμπουτζάδικα πασιφοειδή δεν παίζετε καν σε ατομική κατηγορία.
Μ' έναν σμπάρο πέφτουν 15 τρυγόνια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι δεν είμαιFata_Morgana έγραψε: 20 Οκτ 2023, 21:41 Νομίζω ότι απλά ως κοινωνία του φόρουμ θα πρέπει να αποδεχθείτε πως ο κάθε ένας ειναι διαφορετικός.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τουλάχιστον εγώ πέρασα καλά και μετά τη βόλτα. Εσύ τράβαγες τις κωλότριχές σου απ'τα νεύρα εδώ μέσα. Όσο να πεις, μου δίνει μια ικανοποίηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 20:46Έσκασα ήδη από την κακία μου όταν έμαθα ότι ο συμβίος έβγαλε βόλτα την Πασίφω για να ηρεμήσει.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 20 Οκτ 2023, 20:39 θα προσπαθήσω να πηδήξω σήμερα, για να σκάσεις από την κακία σου
Εσύ ελπίζω να μένεις σε ισόγειο γιατί αν πηδήξεις από μπαλκόνι ορόφου, θα στενοχωρηθώ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τί ακριβώς δεν μπορεί να γαμήσει η Πασίφω; Ήδη το καταγάμησε απ'τα χθες το απόγευμα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω αν διάβαζες ποτέ Τεν Τεν, αλλά είναι κάπως σαν το δημιουργικό υβρεολόγιο του καπετάνιου Χάντοκ.Σενέκας έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:06 Δώστε μας οι κουτσομπόληδες το προκείμενο του μπιφ, όχι τίποτα άλλο, γιατί τόσο καιρό ξεκατινιάζονται καμιά φορά σε άκυρα νήματα σε άγνωστη γλώσσα και χάνουμε το μπούσουλα εμείς που έχουμε κόψει το πανκυ και δεν μιλάμε και τα καλιαρντά![]()
![]()

ναι αλλα πως κρινουμε το γεγονος οτι 5 γυναικες ειναι δωμεσα, και σφαζονται περισσοτερο απο τους 50 αντρες;Fata_Morgana έγραψε: 20 Οκτ 2023, 21:41 Νομίζω ότι απλά ως κοινωνία του φόρουμ θα πρέπει να αποδεχθείτε πως ο κάθε ένας ειναι διαφορετικός.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
πως τις βγάζεις 5? Σιγά μην έχουν μείνει τόσεςΑσέβαστος έγραψε: 21 Οκτ 2023, 09:28ναι αλλα πως κρινουμε το γεγονος οτι 5 γυναικες ειναι δωμεσα, και σφαζονται περισσοτερο απο τους 50 αντρες;Fata_Morgana έγραψε: 20 Οκτ 2023, 21:41 Νομίζω ότι απλά ως κοινωνία του φόρουμ θα πρέπει να αποδεχθείτε πως ο κάθε ένας ειναι διαφορετικός.![]()
Highheeler
'''In the end there can be only one ''
'''In the end there can be only one ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
μαλλιοβρας για την σειρα στο αλλαξωκωλι το ααρχαιοελληνικο, κλαιν
- Fata_Morgana
Beria έγραψε: 21 Οκτ 2023, 01:49Όχι δεν είμαιFata_Morgana έγραψε: 20 Οκτ 2023, 21:41 Νομίζω ότι απλά ως κοινωνία του φόρουμ θα πρέπει να αποδεχθείτε πως ο κάθε ένας ειναι διαφορετικός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση