!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ευχάριστα νέα
Re: Ευχάριστα νέα
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ρε μλκ μη γινεσαι φοβικος.Ο Μανωλης περα απο το μεγαλο εργαλειο,γαμαει και καλα.Ετσι βγαζει τον καλυτερο εαυτο και της παρτενερ του και καπως ετσι παραγεται παντα μια σκηνη υψηλης ποιοτητας.Μπραβο στη Ναιδα για το γουστο της.Albrecht έγραψε: 18 Οκτ 2018, 14:38 Επίσης δεν είναι φυσιολογικό να ρωτάς για εργαλεία αντρών. Λέγε. Αε6ης ή βάζελος;
Οσον αφορα τη Γιαννα,αμα δεν μου αρεσει μια πορνοσταρ δεν παταω το play.Οσο καλα και να γαμιεται δεν θα το μαθω ποτε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 18 Οκτ 2018, 14:57Ρε μλκ μη γινεσαι φοβικος.Ο Μανωλης περα απο το μεγαλο εργαλειο,γαμαει και καλα.Ετσι βγαζει τον καλυτερο εαυτο και της παρτενερ του και καπως ετσι παραγεται παντα μια σκηνη υψηλης ποιοτητας.Μπραβο στη Ναιδα για το γουστο της.Albrecht έγραψε: 18 Οκτ 2018, 14:38 Επίσης δεν είναι φυσιολογικό να ρωτάς για εργαλεία αντρών. Λέγε. Αε6ης ή βάζελος;
Επιβεβαιώνω όσα λες, ευχαριστώ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μετά τον Rocco το χάος!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ποιος είναι ο Rocco?
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Nero
Επειδή βλέπω ότι η συζήτηση κατεβαίνει σε πολύ κάσουαλ επίπεδα,συνεισφέρω με κλασικό συνδυασμό κεντροευρωπαϊκής αξιοπιστίας και στυλ-η σκόντα οκτάβια της βιομηχανίας

Κριστόφ Κλαρκ, η μεγάλη μου επιρροή.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μπα ο Manuel είναι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Άσε τους μυρωδιάδες να λένε, νάιδα. Είναι εξαιρετική επιλογή
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ποια είναι αυτή βρε παιδιά δεν την ξέρω...enterprise-psi έγραψε: 18 Οκτ 2018, 11:25 Πιστεύω λείπει ένα τέτοιο νήμα απο το φόρουμ μας.
Στην εποχή που ζούμε, βομβαρδιζόμαστε καθημερινά , απο δεκάδες αρνητικές ειδήσεις, και η κατάθλιψη ελοχεύει.
Ας έχουμε ένα νήμα που θα βάζουμε λίγα ευχάριστα νέα, ώστε να σπάσει αυτή η αρνητική καθημερινότητα.
Ας κάνω την αρχή εγώ:
Ευχάριστα νέα
Μετά από απουσία τριών ετών, η Lisa Ann που μεγάλωσε γενιές και γενιές σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει στις οθόνες μας στις 23 Οκτωβρίου.
https://www.instagram.com/p/BpCkYoIHBww/
![]()
![]()
![]()
Αλλά έχω και την απορία, αν μεγάλωσε γενιές και γενιές, τότε κι εκείνη δεν θα έχει παρα-μεγαλώσει για να αποτελεί ευχάριστο νέο;
Εκτός κι αν είναι επιστήμων που έκανε σπουδαία ανακάλυψη, οπότε διαχρονική αξία.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Nero
Στο 1ο και στο 3ο έπεσες μέσαaLiCat έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:30 Ποια είναι αυτή βρε παιδιά δεν την ξέρω...Ηθοποιός; Τραγουδίστια; Οργανοπαίχτρια;
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:18
Άσε τους μυρωδιάδες να λένε, νάιδα. Είναι εξαιρετική επιλογή![]()
Είναι λίγο τρελιάρα και πιο φυσική.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πάντως εγώ δεν την έχω δει να παίζει κάπου. Και τι όργανο παίζει; Κρουστό, πνευστό ή τι;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
ΚλαρίνοaLiCat έγραψε: 18 Οκτ 2018, 21:40Πάντως εγώ δεν την έχω δει να παίζει κάπου. Και τι όργανο παίζει; Κρουστό, πνευστό ή τι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-