Τα στήθη κρύβουν τον αφαλό. Τυπική 304Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Σεπ 2023, 14:08Εμένα μου φαίνεται πάντως σα να πιάστηκε κάτι στα δίκτυα και τώρα με κοιτάει μ' αυτό το ύφος "έλα, ελευθέρωσε με, δε σου πάει η καρδιά".
Και πράγματι, αυτό θα έκανα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η sexy κόρη της Μαντόνα
Re: Η sexy κόρη της Μαντόνα
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μλκα μου είναι τόσο μπουρδέλο, που κάποιος τυχαίος πέρασε απέξω, είδε φως, μπήκε και τους παίρνει το κόμμα από τα χέρια!Unique έγραψε: 22 Σεπ 2023, 14:04Καλή διάλυση![]()
![]()
Και κάποια ζαιολήμματα πανηγυρίζουν!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Σε τι χρησιμεύει το νήμα αυτό;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Πουθενά. Απλά για να πουν αν ''έμπαιναν''. Λες και θα τους ρώταγε η τύπισσα με τα γκαφρά που έχει. Χεσμένους θα τους είχε μωρέ. Έλα τώρα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
304
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι σημαίνει αυτό;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Απλά τους το θέτω ως ζήτημα. Κι όποιος θέλει ας αναρωτηθεί πόσο τον εξυπηρετεί η στάση που κρατά κάθε φορά. Τελεί πιο γαμιάς ας πούμε; Είναι πιο χορτάτος τώρα;
Αυτό. Στις φωτογραφίες χωλαίνει λίγο από φάτσα, άλλα κατά τα λοιπά μια χαρά είναι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Σεπ 2023, 12:58 μια χαρά είναι, όποιος δε μπαίνει σημαίνει ότι έχει χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Θα είναι σαν να γαμάς τον Thulsa Doom.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ποιό ζήτημα τους θέτεις ακριβώς κι εσύ μωρέ; Αφού σε τέτοιες φάσεις, ''μιλάει'' το κάτω κεφάλι. Και ναι. Τελούν με τη λογική των χορτάτων, δίχως να έχουν καν γαμήσει..Εν τω μεταξύ..Χαοτικός έγραψε: 22 Σεπ 2023, 15:58Απλά τους το θέτω ως ζήτημα. Κι όποιος θέλει ας αναρωτηθεί πόσο τον εξυπηρετεί η στάση που κρατά κάθε φορά. Τελεί πιο γαμιάς ας πούμε; Είναι πιο χορτάτος τώρα;![]()
Λες και γράφεις πρώτη φορά εδώ μέσα..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ειδος ανοξειδωτου ατσαλιου, οχι η καλυτερη ποιοτητα. καλο ειναι το 316
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Πασιφάη έγραψε: 22 Σεπ 2023, 16:37Ποιό ζήτημα τους θέτεις ακριβώς κι εσύ μωρέ; Αφού σε τέτοιες φάσεις, ''μιλάει'' το κάτω κεφάλι. Και ναι. Τελούν με τη λογική των χορτάτων, δίχως να έχουν καν γαμήσει..Εν τω μεταξύ..Χαοτικός έγραψε: 22 Σεπ 2023, 15:58Απλά τους το θέτω ως ζήτημα. Κι όποιος θέλει ας αναρωτηθεί πόσο τον εξυπηρετεί η στάση που κρατά κάθε φορά. Τελεί πιο γαμιάς ας πούμε; Είναι πιο χορτάτος τώρα;Πασιφάη έγραψε: 22 Σεπ 2023, 15:20
Πουθενά. Απλά για να πουν αν ''έμπαιναν''. Λες και θα τους ρώταγε η τύπισσα με τα γκαφρά που έχει. Χεσμένους θα τους είχε μωρέ. Έλα τώρα.![]()
![]()
![]()
Λες και γράφεις πρώτη φορά εδώ μέσα..![]()
Δεν έχει σχέση το κάτω κεφάλι. Αλλά είναι μεγάλη ιστορία για τώρα.
Τι δεν κατάλαβες για το ζήτημα που τους θέτω; Και γιατί νομίζεις ότι όποιος σκέφτεται με το κάτω κεφάλι κάνει τέτοια νήματα ή συμμετέχει;
Κι εγώ μια χαρά σκέφτομαι με το κάτω κεφάλι και το σέβομαι αυτό στον εαυτό μου. Γι αυτό και δεν κάνω τέτοια νήματα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
-
- 70 Απαντήσεις