!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεοσατανιστικές ταυτότητες
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Νεοσατανιστικές ταυτότητες
Γενικό το ερώτημα, με τα προσωπικά δεδομένα της ταυτότητας ή γενικά με τα προσωπικά δεδομένα στο ίντερνετ ή και στις υπόλοιπες δημόσιες υπηρεσίες.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Αύγ 2023, 12:38Ξέρω πολύ καλά τί είναι το χάραγμα των εν λόγω φοβικών αλλά το ερώτημα μου είναι τελείως ξεκάθαρο.taliban έγραψε: 26 Αύγ 2023, 12:33Δεν είναι τα προσωπικά δεδομένα το πρόβλημα των εν λόγω φοβικών αλλά το χάραγμα του οποίου η ταυτότητα είναι η πρόδρομος γιατί μετά θα μας επισκεφθεί ο Αντίχριστος.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Αύγ 2023, 12:28 Εννοείτε ότι όσοι έχουν πρόβλημα με τα σατανιασμένα προσωπικά δεδομένα στις ταυτότητες, είναι χριστιανοταλιμπάνια;![]()
Έχουν μόνον οι φοβικοί χριστιανοί πρόβλημα με τα προσωπικά δεδομένα;
Κατά τα άλλα, εκτιμώ το οτιδήποτε προκαλεί γέλιο γιατί ενισχύει το ανοσοποιητικό. Και βρίσκω επίσης αστείους τους κουταλιανούς στα φόρα, που τρώνε ιερή παντόφλα από το σόι αν εκφράσουν το ευοί ευάν κατιτίς τους με την ίδια ένταση, εκ του σύνεγγυς.
Για εμένα επικίνδυνο είναι το δεύτερο.
Δηλαδή οι δικλείδες ασφαλείας στο διαδύκτιο από τον κρατικό μηχανισμό για τα προσωπικά μας δεδομένα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Γελάς με τα συντρόφια σου, τα χριστιανοταλιμπάνια του κερατά, τους ηλίθιους;
Ο πνευματικός σου το εγκρίνει;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Δεν έχω πνευματικό αλλά δεν έχω και κακή άποψη για τους πνευματικούς.
Μάλλον χρειάζεσαι έναν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Nandros
Εσύ, ως φανατική χριστιανοταλιμπάνα, διάδοχος του Harrys1935 που έγραφε με μηχανικά πνευματική υποστήριξη και της Σουβλίτσας, έχεις άμεση ανάγκη πνευματικού, αφού ο ψυχίατρος είναι του διαόλου για σας τα χριστιανοταλιμπάνια.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Αύγ 2023, 12:53Δεν έχω πνευματικό αλλά δεν έχω και κακή άποψη για τους πνευματικούς.
Μάλλον χρειάζεσαι έναν.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Αργά ή γρήγορα θα παίξουν και βιομετρικά στοιχεία στις ταυτότητες και το ξέρουμε όλοι.taliban έγραψε: 26 Αύγ 2023, 12:41Γενικό το ερώτημα, με τα προσωπικά δεδομένα της ταυτότητας ή γενικά με τα προσωπικά δεδομένα στο ίντερνετ ή και στις υπόλοιπες δημόσιες υπηρεσίες.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Αύγ 2023, 12:38Ξέρω πολύ καλά τί είναι το χάραγμα των εν λόγω φοβικών αλλά το ερώτημα μου είναι τελείως ξεκάθαρο.taliban έγραψε: 26 Αύγ 2023, 12:33
Δεν είναι τα προσωπικά δεδομένα το πρόβλημα των εν λόγω φοβικών αλλά το χάραγμα του οποίου η ταυτότητα είναι η πρόδρομος γιατί μετά θα μας επισκεφθεί ο Αντίχριστος.
Έχουν μόνον οι φοβικοί χριστιανοί πρόβλημα με τα προσωπικά δεδομένα;
Κατά τα άλλα, εκτιμώ το οτιδήποτε προκαλεί γέλιο γιατί ενισχύει το ανοσοποιητικό. Και βρίσκω επίσης αστείους τους κουταλιανούς στα φόρα, που τρώνε ιερή παντόφλα από το σόι αν εκφράσουν το ευοί ευάν κατιτίς τους με την ίδια ένταση, εκ του σύνεγγυς.
Για εμένα επικίνδυνο είναι το δεύτερο.
Δηλαδή οι δικλείδες ασφαλείας στο διαδύκτιο από τον κρατικό μηχανισμό για τα προσωπικά μας δεδομένα.
Κατά τα άλλα, τη φοβία για τα προσωπικά δεδομένα στο ίντερνετ και στις δυ, από σοσιαλμάνιακς που είναι η χαρά του δωρεάν μοιράσματος προσωπικών δεδομένων, τη βρίσκω πολύ πια αστεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ό,τι πεις μεγάλε.Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2023, 12:58Εσύ, ως φανατική χριστιανοταλιμπάνα, διάδοχος του Harrys1935 που έγραφε με μηχανικά πνευματική υποστήριξη και της Σουβλίτσας, έχεις άμεση ανάγκη πνευματικού, αφού ο ψυχίατρος είναι του διαόλου για σας τα χριστιανοταλιμπάνια.
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Ήμαρτον.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Otto Weininger
Και όμως.
Έστω αν είχαμε κρατήσει την Ιερά Εξέταση, τώρα θα είχαμε γλιτώσει από πολλά ευτράπελα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Nandros
Πες μας τώρα ότι οι ορθόδοξοι είναι υπό δίωξη σε αυτή την χώρα και είναι έτοιμοι να πεθάνουν για την πίστη τους!
Αν και είμαι σίγουρος ότι πάμπολλοι πέθαναν για την πίστη τους, αρνούμενοι να φορέσουν την σατανιασμένη μάσκα ή να κάνουν το σατανιασμένο εμβόλιο.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 26 Αύγ 2023, 13:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Nandros
Πες της Ιεράς σου Εξέτασης να μας τα κλάσει.Otto Weininger έγραψε: 26 Αύγ 2023, 13:18
Και όμως.
Έστω αν είχαμε κρατήσει την Ιερά Εξέταση, τώρα θα είχαμε γλιτώσει από πολλά ευτράπελα.
- Otto Weininger
Τώρα κάμετε τους μάγκες. Όταν εκτελούσε η Ιερά Εξέταση το Θείο Έργο της, κρυβοσασταν σαν τυφλοποντικες.Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2023, 13:22Πες της Ιεράς σου Εξέτασης να μας τα κλάσει.Otto Weininger έγραψε: 26 Αύγ 2023, 13:18
Και όμως.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εγώ πάντως τις περιμένω πως και πως. Αν μπορούσα, όπως έχω ξαναπεί, θα έβγαζα και δύο.
Satan? Good.
Jesus? Bleh.
Satan? Good.
Jesus? Bleh.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
- Nandros
Εσύ ως συνεπής χριστιανός ορθόδοξος υποστηρίζεις την Ιερά Εξέταση των μαγαρισμένων αιρετικών;Otto Weininger έγραψε: 26 Αύγ 2023, 13:24Τώρα κάμετε τους μάγκες. Όταν εκτελούσε η Ιερά Εξέταση το Θείο Έργο της, κρυβοσασταν σαν τυφλοποντικες.Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2023, 13:22Πες της Ιεράς σου Εξέτασης να μας τα κλάσει.Otto Weininger έγραψε: 26 Αύγ 2023, 13:18
Και όμως.
Ντροπή σου!
Γι αυτό και εμείς την ξεδοντιάσαμε την ταλιμπανία σας με την Αναγέννηση και την Γαλλική Επανάσταση. Πονάς πολύ τώρα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 146 Απαντήσεις
- 3830 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x