!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΤΕΝΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Otto Weininger
Re: ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΤΕΝΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ...
Πρόκειται περί μαλάκα, το δίχως άλλο
Let them make the first mistake. We make the last move.
- kongrosian
και εδώ βρήκες να βγάλεις τη σκατοψυχία σου; λυπάμαι σάπιο κομματόσκυλο.
- Otto Weininger
Την σκατοψυχιά μου θα την βγάλω στο επόμενο νήμα που θα λέει : έκοψα το χέρι από τον καρπό με το αλυσοπρίονο, το έπιασα και το έβαλα σε πάγο μέσα στο ψυγειακι με τις μπύρες. Λέτε να πάω νοσοκομείο μπας και προλάβω να μου το ξαναβαλουν ή να περιμένω το πρωί μην έχει και ουρα στα επείγοντα ; Αρχιναει και μια καλή ταινία στην τηλεόραση μωρέkongrosian έγραψε: 07 Αύγ 2023, 19:22και εδώ βρήκες να βγάλεις τη σκατοψυχία σου; λυπάμαι σάπιο κομματόσκυλο.![]()
- kongrosian
έλα, χαλάρωσε. με έχεις πρήξει. όλο με βρίζεις κάθε τόσο. λες και ασχολούμαι μαζί σου.Otto Weininger έγραψε: 07 Αύγ 2023, 19:41Την σκατοψυχιά μου θα την βγάλω στο επόμενο νήμα που θα λέει : έκοψα το χέρι από τον καρπό με το αλυσοπρίονο, το έπιασα και το έβαλα σε πάγο μέσα στο ψυγειακι με τις μπύρες. Λέτε να πάω νοσοκομείο μπας και προλάβω να μου το ξαναβαλουν ή να περιμένω το πρωί μην έχει και ουρα στα επείγοντα ; Αρχιναει και μια καλή ταινία στην τηλεόραση μωρέkongrosian έγραψε: 07 Αύγ 2023, 19:22και εδώ βρήκες να βγάλεις τη σκατοψυχία σου; λυπάμαι σάπιο κομματόσκυλο.![]()
- kongrosian
δεν με λυπάσαι που ποναει το χερακι μου; δυο ντεπον ηπια. 
- Otto Weininger
Τώρα όντως σε στεναχώρησε η φάση;kongrosian έγραψε: 07 Αύγ 2023, 19:45έλα, χαλάρωσε. με έχεις πρήξει. όλο με βρίζεις κάθε τόσο. λες και ασχολούμαι μαζί σου.Otto Weininger έγραψε: 07 Αύγ 2023, 19:41Την σκατοψυχιά μου θα την βγάλω στο επόμενο νήμα που θα λέει : έκοψα το χέρι από τον καρπό με το αλυσοπρίονο, το έπιασα και το έβαλα σε πάγο μέσα στο ψυγειακι με τις μπύρες. Λέτε να πάω νοσοκομείο μπας και προλάβω να μου το ξαναβαλουν ή να περιμένω το πρωί μην έχει και ουρα στα επείγοντα ; Αρχιναει και μια καλή ταινία στην τηλεόραση μωρέkongrosian έγραψε: 07 Αύγ 2023, 19:22
και εδώ βρήκες να βγάλεις τη σκατοψυχία σου; λυπάμαι σάπιο κομματόσκυλο.![]()
![]()
Σου ζητώ συγγνώμη αν ισχύει κάτι τέτοιο.
και πολυ καλα κανεις, τον στεναχώρισες και εχει ενα δάκτυλο κομμένο και ενα άχρηστο χέρι που δεν μπορει ουτε ενα κλαδευτήρι να δουλεψει, ντροπή.Otto Weininger έγραψε: 07 Αύγ 2023, 19:49 Τώρα όντως σε στεναχώρησε η φάση;
- Otto Weininger
Εσύ έχεις κάτι που να σε πονάει;enaon έγραψε: 07 Αύγ 2023, 19:51και πολυ καλα κανεις, τον στεναχώρισες και εχει ενα δάκτυλο κομμένο και ενα άχρηστο χέρι που δεν μπορει ουτε ενα κλαδευτήρι να δουλεψει, ντροπή.Otto Weininger έγραψε: 07 Αύγ 2023, 19:49 Τώρα όντως σε στεναχώρησε η φάση;
ναι, πες κατευθείαν συγνώμες όμως, μην το κουράζουμε.
- kongrosian
πιο πολύ με στεναχωρεί που παίρνω αντιβίωση και δεν μπορώ να πιω τα 2 βραδινά μου ουζάκια στο μπαλκόνι. 
- Otto Weininger
Τι αντιβίωση παίρνεις;kongrosian έγραψε: 07 Αύγ 2023, 19:53 πιο πολύ με στεναχωρεί που παίρνω αντιβίωση και δεν μπορώ να πιω τα 2 βραδινά μου ουζάκια στο μπαλκόνι.![]()
- kongrosian
fugentin 875/125mgOtto Weininger έγραψε: 07 Αύγ 2023, 19:54Τι αντιβίωση παίρνεις;kongrosian έγραψε: 07 Αύγ 2023, 19:53 πιο πολύ με στεναχωρεί που παίρνω αντιβίωση και δεν μπορώ να πιω τα 2 βραδινά μου ουζάκια στο μπαλκόνι.![]()
- Otto Weininger
By the way, αν ποτέ οργανώσουμε UFC Championship Phorum Edition, σε θέλω για πρώτο αγώνα.
Σε φιλικό κλίμα πάντα, τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπίες.
- Otto Weininger
Δεν υπάρχει θέμα αν πιεις αλκοόλ με την συγκεκριμένη. Άσε κάνα 4ωρο απόσταση και πιες μια μπυρίτσα ή έστω ένα από τα 2 ουζάκια.kongrosian έγραψε: 07 Αύγ 2023, 19:54fugentin 875/125mgOtto Weininger έγραψε: 07 Αύγ 2023, 19:54Τι αντιβίωση παίρνεις;kongrosian έγραψε: 07 Αύγ 2023, 19:53 πιο πολύ με στεναχωρεί που παίρνω αντιβίωση και δεν μπορώ να πιω τα 2 βραδινά μου ουζάκια στο μπαλκόνι.![]()
Δε τρέχει τίποτα.
Otto Weininger έγραψε: 07 Αύγ 2023, 20:00Δεν υπάρχει θέμα αν πιεις αλκοόλ με την συγκεκριμένη. Άσε κάνα 4ωρο απόσταση και πιες μια μπυρίτσα ή έστω ένα από τα 2 ουζάκια.
Δε τρέχει τίποτα.
Τς ......γεμίσαμε επιστήμονες Ιατρούς εδω μέσα
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
-