!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι Ταλιμπαν καίνε μουσικά όργανα
- Dwarven Blacksmith
Re: Οι Ταλιμπαν καίνε μουσικά όργανα
Όλοι πάντως την ίδια φωτο έχουν από τη Hehat. Μεταξύ και των Ταλιμπάν δηλαδή μάλλον αυτοί έχουν υπερβάλλοντα ζήλο.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Τι διατύπωσε ο Χριστός και που να τα διαβάσουμε;Scouser έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 14:53Πες μια αντίστοιχη ''μαλακία'' που να προστάζει ο χριστιανισμός. Προσοχή, ο χριστιανισμός όπως τον διατύπωσε ο Ιησούς, όχι οι παπάδες. Και εννοείται ότι οι περισσότεροι μουσουλμάνοι είναι έτσι ακριβώς στην πράξη. Οι Ταλιμπάν είναι ένα αυθεντικό λαϊκό κίνημα.sys3x έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 14:46Εντελώς απολίτιστοι ρε πούστη μου.Scouser έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 14:42 Καλά κάνουν. Ο Προφήτης τους είπε ''singing sprouts hypocrisy in the heart as rain sprouts plants'' και ''there will be among my Ummah people who will regard as permissible adultery, silk, alcohol and musical instruments''.![]()
Ευτυχώς οι περισσότεροι μουσουλμάνοι είτε δεν είναι έτσι στην πράξη (όπως αντίστοιχα οι δικοί μας δεν τηρούν και την τελευταία μαλακία που προστάζει ο χριστιανισμός) είτε απομακρύνονται συνειδητά και σταδιακά από αυτήν την μαλακία.
Άρα τώρα είναι ελεύθεροι οι Αφγανοι από την Σοβιετία.nemo έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 15:46οι ηπα απλα βοηθησαν τον αγωνα της ανεξαρτησιας απο την σοβετιαzteo έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 15:44 Το ότι θεωρείται ότι οι Αμερικάνοι ενδιαφέρονται για την δημοκρατία με ξεπερνάει.
Ξεχνάτε ότι οι Ταλιμπαν είναι τα πνευματικά παιδιά και εγγόνια των ΗΠΑ για να φύγουν οι κακοί κομμουνιστές από το Αφγανιστάν.
Τα μουσικά όργανα μάλλον ήταν πράκτορες της KGB. Μπορεί με αυτά να παίζανε Προκοπιεφ και Σοστακόβιτς.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Κοίτα, ο Χριστούλης υπήρχε δεν υπήρχε από τις περιγραφές τουλάχιστο φαινόταν ατομάρα (εάν υπήρχε).taliban έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 16:03Τι διατύπωσε ο Χριστός και που να τα διαβάσουμε;Scouser έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 14:53Πες μια αντίστοιχη ''μαλακία'' που να προστάζει ο χριστιανισμός. Προσοχή, ο χριστιανισμός όπως τον διατύπωσε ο Ιησούς, όχι οι παπάδες. Και εννοείται ότι οι περισσότεροι μουσουλμάνοι είναι έτσι ακριβώς στην πράξη. Οι Ταλιμπάν είναι ένα αυθεντικό λαϊκό κίνημα.sys3x έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 14:46
Εντελώς απολίτιστοι ρε πούστη μου.
Ευτυχώς οι περισσότεροι μουσουλμάνοι είτε δεν είναι έτσι στην πράξη (όπως αντίστοιχα οι δικοί μας δεν τηρούν και την τελευταία μαλακία που προστάζει ο χριστιανισμός) είτε απομακρύνονται συνειδητά και σταδιακά από αυτήν την μαλακία.
Μακρυμάλλης, μοιραζόνταν τα σέα του, τα έσπαγε όταν χρειαζότανε, γενικά τα έσπαγε ο μαν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Και ο Γκάνταλφ το ίδιο.sys3x έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 16:22Κοίτα, ο Χριστούλης υπήρχε δεν υπήρχε από τις περιγραφές τουλάχιστο φαινόταν ατομάρα (εάν υπήρχε).taliban έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 16:03Τι διατύπωσε ο Χριστός και που να τα διαβάσουμε;Scouser έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 14:53
Πες μια αντίστοιχη ''μαλακία'' που να προστάζει ο χριστιανισμός. Προσοχή, ο χριστιανισμός όπως τον διατύπωσε ο Ιησούς, όχι οι παπάδες. Και εννοείται ότι οι περισσότεροι μουσουλμάνοι είναι έτσι ακριβώς στην πράξη. Οι Ταλιμπάν είναι ένα αυθεντικό λαϊκό κίνημα.
Μακρυμάλλης, μοιραζόνταν τα σέα του, τα έσπαγε όταν χρειαζότανε, γενικά τα έσπαγε ο μαν.
Ναι, για το καλό τους το κάνανε, πήγανε σαν φίλοι.nemo έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 15:46οι ηπα απλα βοηθησαν τον αγωνα της ανεξαρτησιας απο την σοβετιαzteo έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 15:44 Το ότι θεωρείται ότι οι Αμερικάνοι ενδιαφέρονται για την δημοκρατία με ξεπερνάει.
Ξεχνάτε ότι οι Ταλιμπαν είναι τα πνευματικά παιδιά και εγγόνια των ΗΠΑ για να φύγουν οι κακοί κομμουνιστές από το Αφγανιστάν.
.
.
Ναι, κι ο Γκάνταλφ ατομάρα.
.
.
ο αγωνας ειχε ηδη ξεκινησει -αυτο εννοουσαsys3x έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 16:23Ναι, για το καλό τους το κάνανε, πήγανε σαν φίλοι.nemo έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 15:46οι ηπα απλα βοηθησαν τον αγωνα της ανεξαρτησιας απο την σοβετιαzteo έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 15:44 Το ότι θεωρείται ότι οι Αμερικάνοι ενδιαφέρονται για την δημοκρατία με ξεπερνάει.
Ξεχνάτε ότι οι Ταλιμπαν είναι τα πνευματικά παιδιά και εγγόνια των ΗΠΑ για να φύγουν οι κακοί κομμουνιστές από το Αφγανιστάν.![]()
Ναι βρε, χιουμοράκι κάνω, όπως με τους Γερμανοί, σα φίλοι ήρθανε.
.
.
ειπες πριν μια μλκ και σε διορθωσα- οι ηπα μπηκαν στο παιγνιδι αφου ηδη οι αφγανοι ειχαν ξεσηκωθειzteo έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 16:13Άρα τώρα είναι ελεύθεροι οι Αφγανοι από την Σοβιετία.nemo έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 15:46οι ηπα απλα βοηθησαν τον αγωνα της ανεξαρτησιας απο την σοβετιαzteo έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 15:44 Το ότι θεωρείται ότι οι Αμερικάνοι ενδιαφέρονται για την δημοκρατία με ξεπερνάει.
Ξεχνάτε ότι οι Ταλιμπαν είναι τα πνευματικά παιδιά και εγγόνια των ΗΠΑ για να φύγουν οι κακοί κομμουνιστές από το Αφγανιστάν.![]()
Τα μουσικά όργανα μάλλον ήταν πράκτορες της KGB. Μπορεί με αυτά να παίζανε Προκοπιεφ και Σοστακόβιτς.
η σοβετια εκανε τα ιδια λαθη με τις ηπα ..κήρυξαν την ισοτητα σε εναν λαο που δεν την γουσταρε
μη το γελας πολλοι απο τους ναζι ηρθαν σαν φιλοι μας -να μας σωσουν απο τον κομμουνιστικο ολεθρο
αν ειχαν πετυχει θα ειχαμε γλιτωσει τον εμφυλιο που ηταν χειροτερος
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Στα ευαγγέλια.
Όχι φίλε μου, δεν το γελάω καθόλου γιατί δεν είναι καθόλου αστείο.nemo έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 16:30μη το γελας πολλοι απο τους ναζι ηρθαν σαν φιλοι μας -να μας σωσουν απο τον κομμουνιστικο ολεθρο
αν ειχαν πετυχει θα ειχαμε γλιτωσει τον εμφυλιο που ηταν χειροτερος
Όσο υπάρχουν πρόθυμοι - υποτακτικοί νεοέλληνες προς Άγγλους - Γάλλους - Ρώσους κτρ αυτά θα έχουμε είτε με είτε χωρίς εμφύλιους, που θα μας σώζανε οι γαμωναζί το κέρατο μου μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 31 Ιούλ 2023, 16:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
.
Περίεργο διότι αυτός ο λαός εκανε επανάσταση το 1978 για την ισότητα.nemo έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 16:28ειπες πριν μια μλκ και σε διορθωσα- οι ηπα μπηκαν στο παιγνιδι αφου ηδη οι αφγανοι ειχαν ξεσηκωθει
η σοβετια εκανε τα ιδια λαθη με τις ηπα ..κήρυξαν την ισοτητα σε εναν λαο που δεν την γουσταρε
Επίσης είναι περίεργο ότι ξεσηκωθηκαν οι Πακιστανοι και Σαουδαραβες μουτζαχεντιν κατά της ισότητας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ναι ναι, περίεργο.zteo έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 16:34Περίεργο διότι αυτός ο λαός εκανε επανάσταση το 1978 για την ισότητα.nemo έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 16:28ειπες πριν μια μλκ και σε διορθωσα- οι ηπα μπηκαν στο παιγνιδι αφου ηδη οι αφγανοι ειχαν ξεσηκωθειzteo έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 16:13
Άρα τώρα είναι ελεύθεροι οι Αφγανοι από την Σοβιετία.![]()
Επίσης είναι περίεργο ότι ξεσηκωθηκαν οι Πακιστανοι και Σαουδαραβες μουτζαχεντιν κατά της ισότητας.![]()
Το πρότζεκτ αυτό κόστισε στις ΕΠΑ μερικά τρις, υπενθυμίζω, σύμφωνα με την κυρία Χίλαρι Κλίντον.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 581 Απαντήσεις
- 8541 Προβολές
-