Φίδια; Σε ποια παραλία;Fata_Morgana έγραψε: 18 Ιουν 2024, 20:11 Κανένα και εγώ. Και το σκέφτομαι με τα βίντεο που βλέπω με τα φίδια στη παραλία. Αη στο καλό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσα μπάνια έχετε κάνει φέτος?
Re: Πόσα μπάνια έχετε κάνει φέτος?
- Fata_Morgana
https://www.thebest.gr/article/753057-p ... idi-binteosharp έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:18Φίδια; Σε ποια παραλία;Fata_Morgana έγραψε: 18 Ιουν 2024, 20:11 Κανένα και εγώ. Και το σκέφτομαι με τα βίντεο που βλέπω με τα φίδια στη παραλία. Αη στο καλό.
Παραταύτα θα το διακινδυνεύσω.Fata_Morgana έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:03Καπου στο Αίγιο νομίζω ήταν. Το είδα και σε βίντεο.aLiCat έγραψε: 18 Ιουν 2024, 20:53Σε ποια συγκεκριμένη παραλία-παραλία;![]()
Όχι τίποτ'άλλο, αλλά πού ξέρεις μη τυχόν και τύχει...![]()
Τουλάχιστον αυτά τα φίδια φαίνονται, έχεις και μια ευκαιρία να προλάβεις να προφυλαχτείς.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Fata_Morgana
Μωρέ και εγώ θα το διακινδυνευσω. Αλλά θα χω και το νου μου μη βρεθώ με κανένα κολάρο.aLiCat έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:38Παραταύτα θα το διακινδυνεύσω.Fata_Morgana έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:03Καπου στο Αίγιο νομίζω ήταν. Το είδα και σε βίντεο.aLiCat έγραψε: 18 Ιουν 2024, 20:53
Σε ποια συγκεκριμένη παραλία-παραλία;![]()
Τουλάχιστον αυτά τα φίδια φαίνονται, έχεις και μια ευκαιρία να προλάβεις να προφυλαχτείς.
0 στη θάλασσα και 0 θα μείνουν.
Καθε μερα ειμαι θαλασσα εκτος τις μερες που εχει φουρτούνα, πολλές φορές και 2 φορες τη μερα. Και τον χειμώνα παω που και που. Πανω απο 100 ως τωρα.
Μπράβο βρε!panos291 έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:48 Καθε μερα ειμαι θαλασσα εκτος τις μερες που εχει φουρτούνα, πολλές φορές και 2 φορες τη μερα. Και τον χειμώνα παω που και που. Πανω απο 100 ως τωρα.
Δεν ξέρεις (ή μάλλον θα ξέρεις) τι καλό κάνεις στον οργανισμό σου.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
σε κοντραρω στα ισια.panos291 έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:48 Καθε μερα ειμαι θαλασσα εκτος τις μερες που εχει φουρτούνα, πολλές φορές και 2 φορες τη μερα. Και τον χειμώνα παω που και που. Πανω απο 100 ως τωρα.
μονο δε θυμαμαι απο το δημοτικο πως τα μετραγαμε.
δηλαδη το 8ωρο το γεναρη ψαροτουφεκο, μετραει το ιδιο με τη βουτια τη δεκαλεπτη χθες; και 5-6 βουτιες του 20λεπτου μεσα στην ιδια μερα, πως μετρανε;
μη γελατε ρε, ειναι σοβαρο το ζητημα, παιζεται το πρωταθλημα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Οχι οχταωρο ψαρεμα δεν κανω, μονο κολυμπι κανα μισάωρο σερι.Ασέβαστος έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:59σε κοντραρω στα ισια.panos291 έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:48 Καθε μερα ειμαι θαλασσα εκτος τις μερες που εχει φουρτούνα, πολλές φορές και 2 φορες τη μερα. Και τον χειμώνα παω που και που. Πανω απο 100 ως τωρα.
μονο δε θυμαμαι απο το δημοτικο πως τα μετραγαμε.
δηλαδη το 8ωρο το γεναρη ψαροτουφεκο, μετραει το ιδιο με τη βουτια τη δεκαλεπτη χθες; και 5-6 βουτιες του 20λεπτου μεσα στην ιδια μερα, πως μετρανε;
μη γελατε ρε, ειναι σοβαρο το ζητημα, παιζεται το πρωταθλημα.![]()
![]()
Υπαρχουν κατι τύποι παντως που καμια φορα πανε νυχτερινο με φακους και μπουκαλες, κατι έχει παρει το αυτι μου δηλαδή
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
aLiCat έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:38Παραταύτα θα το διακινδυνεύσω.Fata_Morgana έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:03Καπου στο Αίγιο νομίζω ήταν. Το είδα και σε βίντεο.aLiCat έγραψε: 18 Ιουν 2024, 20:53
Σε ποια συγκεκριμένη παραλία-παραλία;![]()
sure...
(γελώ)
(γελώ)
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αναφερόμουν γενικά (και το ξέρεις).λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:24aLiCat έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:38Παραταύτα θα το διακινδυνεύσω.
ωραία της την είπες
![]()
Δεν παίζεις τίμια.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Τέλειο! Σου εύχομαι να συνεχίσεις έτσι!panos291 έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:48 Καθε μερα ειμαι θαλασσα εκτος τις μερες που εχει φουρτούνα, πολλές φορές και 2 φορες τη μερα. Και τον χειμώνα παω που και που. Πανω απο 100 ως τωρα.
Έχω να πάω θάλασσα 5 χρόνια
Κανένα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 864 Προβολές