Bi i do chodladh liom=Sleep with me
η καλύτερη εκτέλεση του Troy
Bi i do chodladh liom=Sleep with me
RIP

Απαπα κακιά κομμουνίστρια σταλινομαδούρα αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα.
hellegennes έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 02:30Πολύ σωστά. Συμφωνώ. Πήρε ένα τραγούδι του Πρινς, αδιάφορο, και το έκανε σούπερ επιτυχία. Στο μεταξύ συχνά συνέβαινε αυτό με τον Πρινς. Κάποιος λόγος θα υπάρχει.Daje έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 22:00Είναι ορισμένα τραγούδια που αξίζουν για 1000.
Αυτή με 1 έδωσε έμπνευση σε εκατομμύρια ανθρώπους και άλλοι με 1000 εμπνέουν μόνο τον εαυτό τους.
Επειδή είμαι εγώ καραγκιοζοπαίχτης δεν μπορούσε ο Πρινς να κάνει επιτυχίες τα δικά του τραγούδια και τα έκαναν άλλοι; Δεν βλέπω κάποια αιτιακή σχέση.Μπίστης έγραψε: 20 Αύγ 2023, 23:12hellegennes έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 02:30Πολύ σωστά. Συμφωνώ. Πήρε ένα τραγούδι του Πρινς, αδιάφορο, και το έκανε σούπερ επιτυχία. Στο μεταξύ συχνά συνέβαινε αυτό με τον Πρινς. Κάποιος λόγος θα υπάρχει.Daje έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 22:00
Είναι ορισμένα τραγούδια που αξίζουν για 1000.
Αυτή με 1 έδωσε έμπνευση σε εκατομμύρια ανθρώπους και άλλοι με 1000 εμπνέουν μόνο τον εαυτό τους.![]()
![]()
Ο λόγος είναι ότι είσαι καραγκιοζοπαίχτης !
Τραγική !
Ήταν γεννημένη καθολική στην Ιρλανδία. Αν είσαι έστω ελάχιστα αντιδραστικό πνεύμα, σε μια από τις πιο καταπιεστικές θρησκευτικές κοινωνίες της Δύσης είναι εύκολο να γίνεις οτιδήποτε αντίθετο ως αντίδραση.Μπίστης έγραψε: 20 Αύγ 2023, 23:15Τραγική !
Δεν μπορώ να φανταστώ χειρότερη μαλακία, για να ψαρώσεις με το ισλάμ πρέπει να είσαι τελειωμένος
ΔΕν κατάλαβα ποτέ τις ανάγκες της, τις τάσεις της, την υπερβολική στάση της
Ο Θεός να την αναπαύσει
Ελπίζω να απαντήσει κάποιος, εγώ ίσως αργήσω ..hellegennes έγραψε: 20 Αύγ 2023, 23:14 δεν μπορούσε ο Πρινς να κάνει επιτυχίες τα δικά του τραγούδια και τα έκαναν άλλοι;