Φαινεται πραγματικα να πιστευουν οτι η μεγιστοποιηση της θετικης αναδρασης στα σοσιαλ ειναι το βασικο ηθικο κριτήριο με το οποιο λειτουργουν ολοι σε ολα, ακομα και ο δολοφονος καποιου ανθρωπου. Ισοδυναμα η ελαχιστοποιηση της αρνητικης.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 19:47 Ενώ οι πορείες θα ευαισθητοποιησουν τον επόμενο δολοφονο. Εκεί που πάει σφάξει, θα πει, για κατσε και μετά να κάνουνε οι φεμινιστριες και οι λοατκι πορεία, να με κράζουν, πωπω, ρεζίλι θα γινω, τι ντροπή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η γυναικοκτονία της Άννα από την Κούβα: Η ιστορία της τρανς γυναίκας και το misgendering της ΕΛΑΣ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Η γυναικοκτονία της Άννα από την Κούβα: Η ιστορία της τρανς γυναίκας και το misgendering της ΕΛΑΣ
Re: Η γυναικοκτονία της Άννα από την Κούβα: Η ιστορία της τρανς γυναίκας και το misgendering της ΕΛΑΣ
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Κρίμα τον άνθρωπο
και ο λέω παρ όλο που σαν cis αρρενωπότητα που είμαι
είμαι ένοχος
και κανονικά δεν εχω δικαίωμα να μιλάω

και ο λέω παρ όλο που σαν cis αρρενωπότητα που είμαι
είμαι ένοχος

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ήτανε λέει κουήνα; τι είναι αυτό πάλι;georgebi έγραψε: 12 Ιούλ 2023, 15:24 Κρίμα τον άνθρωπο![]()
και ο λέω παρ όλο που σαν cis αρρενωπότητα που είμαι![]()
είμαι ένοχοςκαι κανονικά δεν εχω δικαίωμα να μιλάω
![]()
![]()
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Τι φταίει ο μπάτσος, που το βρήκε νεκρό το πλάσμα, να πρέπει να κάνει 100 συνδυασμούς (περούκα, μέικ απ, ρούχα, βυζγιά, τσουτσούνι, τον δονητή καρφωμένο από πίσω ή δεν ξέρω 'γω τι άλλο) για να βγάλει άκρη; Γιατί να κάνει δυο ώρες μόνο και μόνο για να περιγράψει το φύλο και πάλι να έχει πιθανότητες να είναι λάθος (αφού ο νεκρός δεν μιλάει) και να βγαίνουν να τον κράζουν οι woke;AlienWay έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 17:46Άμα τη βρήκαν χωρίς μεικ απ και ρούχα οκ. Αν φορούσε όμως κάνα φόρεμα τότε θα έπρεπε ναυποθεσουν ότι πρόκειται για τρανς. Το κονυεξτ μετραει
Να κάνουν υποχρεωτικά τατουάζ σε κάποιο σημείο του σώματός τους, πώς θέλουν να τους αποκαλούν. Κατά προτίμηση στο κούτελο, να μην θέλει και πολύ ψάξιμο...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Γι'αυτό ακριβώς γίνεται μάχη στο twitter. Οι αριστεροί την λένε πρόσφυγα, οι δεξιοί ρωτούν "Τόσο χάλια ήταν στην Κούβα;" και αρχίζει το βρισίδι.adon99 έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 17:19 Κουβανη προσφυγας
Εφυγε για να γλιτωσει την φρικη του κουμμουνισμου
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Τα μετανάστα και τα πρόσφυγα (πληθυντικός)georgebi έγραψε: 12 Ιούλ 2023, 15:24 Κρίμα τον άνθρωπο![]()
![]()
![]()
Αν πήγαινε σε μασκέ πάρτυ και έπαθε έμφραγμα;AlienWay έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 17:46Άμα τη βρήκαν χωρίς μεικ απ και ρούχα οκ. Αν φορούσε όμως κάνα φόρεμα τότε θα έπρεπε ναυποθεσουν ότι πρόκειται για τρανς. Το κονυεξτ μετραει
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Τελικά τι έγινε χτές ; Είχαν μαζευτεί πολλά ;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γυφτάκι την 12 Ιούλ 2023, 16:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Λίνο Βεντούρα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Σωστή παρατήρηση κατά βάθος, αλλά πρέπει να συγκρίνουμε ίσα και όμοια. Άλλη αντιμετώπιση έχει ο κόσμος όταν παθαίνει κάτι ένας παραβατικός και άλλη ένας καθόλα νόμιμος πολίτης. Στην περίπτωση του Ζακ ας πούμε, δεν προέκυπτε ότι είναι εγκληματικό στοιχείο ή κάτι τέτοιο, απλά η συμπεριφορά του ήταν τελείως αλλοπρόσαλλη σε κείνο το συμβάν. Χωρίς να δικαιολογεί δολοφονίες και τέτοια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:44Καλά προφανώς. Έγινε ντόρος επειδή ήταν και λοατκι. Όταν πριν κάτι χρόνια ξυλοκοπησαν μέχρι θανάτου έναν γύφτο επειδή πήγε να κλέψει μια εξωτερική μονάδα αιρκοντισιον από ένα εγκαταλειμενο σπίτι, κάνεις δε νοιάστηκε.Scouser έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:37Ναι, whatever, πάντως δεν σκοτώθηκε γιατί ήταν ΛΟΑΤΚΙ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:33
Ο ζακ σκοτώθηκε από κυρπαντεληδες οι οποίοι κυκλοφορουν έξω, άρα καλώς έγινε ότι έγινε.
Απ'την άλλη, λόγω μόδας όπως λες, μπορώ να φανταστώ να καίγεται η Αθήνα αν ο κλέφτης του AC ήταν τρανς. Ισχύει ότι η τελευταία ομάδα στην οποία είναι ανοιχτά ρατσιστές ακόμα και οι πιο προοδευτικοί Ευρωπαίοι είναι οι τσιγγάνοι.
Και όμως ειναι ..... έχει κι άλλα ''καλά'' αυτή η ........συλλογικότητα

https://www.facebook.com/KamiaAnohi/pos ... %2CO%2CP-R
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Queer υποθέτω;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Ιούλ 2023, 15:35ήτανε λέει κουήνα; τι είναι αυτό πάλι;Spoiler
georgebi έγραψε: 12 Ιούλ 2023, 15:24 Κρίμα τον άνθρωπο![]()
![]()
![]()
Ειναι τοσο γελοιοι που δεν μπορεις ουτε να τους σατυρισεις
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Λένε ότι πρόκειται για ένα πρωτόκολλο που ακολουθεί η αστυνομία για την περιπτωση που η οικογένεια του θύματος δεν επιθυμεί να βγει παραέξω το τζεντερ του. Στο ραδιόφωνο το είπε κάποιος.Isildur έγραψε: 12 Ιούλ 2023, 16:01Τι φταίει ο μπάτσος, που το βρήκε νεκρό το πλάσμα, να πρέπει να κάνει 100 συνδυασμούς (περούκα, μέικ απ, ρούχα, βυζγιά, τσουτσούνι, τον δονητή καρφωμένο από πίσω ή δεν ξέρω 'γω τι άλλο) για να βγάλει άκρη; Γιατί να κάνει δυο ώρες μόνο και μόνο για να περιγράψει το φύλο και πάλι να έχει πιθανότητες να είναι λάθος (αφού ο νεκρός δεν μιλάει) και να βγαίνουν να τον κράζουν οι woke;AlienWay έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 17:46Άμα τη βρήκαν χωρίς μεικ απ και ρούχα οκ. Αν φορούσε όμως κάνα φόρεμα τότε θα έπρεπε ναυποθεσουν ότι πρόκειται για τρανς. Το κονυεξτ μετραειΓάταρος έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 17:43
Δηλαδή αν φόραγε περούκα γιατί θα έπρεπε να πουν ότι είναι γυναίκα; Δεν υπάρχουν άντρες με μακριά μαλλιά;
Να κάνουν υποχρεωτικά τατουάζ σε κάποιο σημείο του σώματός τους, πώς θέλουν να τους αποκαλούν. Κατά προτίμηση στο κούτελο, να μην θέλει και πολύ ψάξιμο...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Η αστυνομική ταυτότητα / διαβατήριο /άδεια παραμονής τί έγραφε;
Σε αυτά τα γραφειοκρατικα ζητήματα δεν υπάρχει non binary.
Σε αυτά τα γραφειοκρατικα ζητήματα δεν υπάρχει non binary.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση