Θα πας μονος;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πολαροίντ
Re: Πολαροίντ
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Δεν ξερω. Μπορεί να πω σε μια κοπέλα που μιλάμε. Αλλά πώς να βγάλω τη φώτο να φαίνεται κι αυτη; είχα σκοπό να δείξω τους σχεδόν κοιλιακούς μου και ένα βιβλίο.
Τι να στείλω στο μηνυμα; Γειά τι κάνεις?;
hellegennes έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 15:37Δεν τρέχει μία, μπορείς να το παίξεις θολοκουλτουριάρης.Kappa έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 12:19 Φωτογραφίες απο πολαροιντ βγαίνουν χάλια και θολές. Χάλασα το φιλμ;
Ρε σοβαρεψου, γάμησε την την ρουφιάνα. Ειπαμε, αστην στο στήσιμο και θα έρθει από μόνη της.Kappa έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 15:53Δεν ξερω. Μπορεί να πω σε μια κοπέλα που μιλάμε. Αλλά πώς να βγάλω τη φώτο να φαίνεται κι αυτη; είχα σκοπό να δείξω τους σχεδόν κοιλιακούς μου και ένα βιβλίο.
Juan μπορεί να μεταφραστεί Παναγιώτης με καποια σχετικη γλωσσολογικη αυθαιρεσία; Απλώς θέλω να ξέρω αν ήταν ο ίδιος που την πήρε τηλ στη μια το βράδυ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 07 Ιούλ 2023, 16:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πώς; αφού ο τύπος φαίνεται να τη θέλει και της κάνει συνεχεια λαικ . Και το παίζει τάχα διαβασμένος ο γελοίοςGoBzi έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 15:58Ρε σοβαρεψου, γάμησε την την ρουφιάνα. Ειπαμε, αστην στο στήσιμο και θα έρθει από μόνη της.
Εάν είστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον, όπως μας λες θα φάει τα μούτρα της και θα σου στείλειKappa έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 15:59Πώς; αφού ο τύπος φαίνεται να τη θέλει και της κάνει συνεχεια λαικ . Και το παίζει τάχα διαβασμένος ο γελοίοςGoBzi έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 15:58Ρε σοβαρεψου, γάμησε την την ρουφιάνα. Ειπαμε, αστην στο στήσιμο και θα έρθει από μόνη της.Kappa έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 15:53
Δεν ξερω. Μπορεί να πω σε μια κοπέλα που μιλάμε. Αλλά πώς να βγάλω τη φώτο να φαίνεται κι αυτη; είχα σκοπό να δείξω τους σχεδόν κοιλιακούς μου και ένα βιβλίο.
Το τσατ ΑΙ μιλάει πάλι για personal growth. Το μόνο growth που μπορεί να συμβεί στην παρούσα φάση θα χρειαζόταν πράγματι αντλία. Την αξία μου την ξέρω. Αλλά θέλω να μάθω πόσο καιρό είναι με αυτόν, να συνδέσω τα κομμάτια του παζλ. Αραγε τα είχαν από πριν και με το τριήμερο θέλησε να τον κάνει να ζηλεψει; Αρκετά πιθανό
Πήγα να χτυπήσω ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι στο γραφείο και έσπασα κατά λάθος ένα ποτήρι. Τωρα δεκαδες μικροσκοπικα γυαλια διασκορπιστηκαν στην γκοφρετα μου. Πολύ δράμα. Αν ήθελε δράμα μπορώ να το δώσω απλόχερα. Ποιος πιστεύει ότι είμαι για να με παίζει; Για τον χιπστερακο;
Εγω.Kappa έγραψε: 07 Ιούλ 2023, 16:26 Πήγα να χτυπήσω ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι στο γραφείο και έσπασα κατά λάθος ένα ποτήρι. Πολύ δράμα. Αν ήθελε δράμα μπορώ να το δώσω απλόχερα. Ποιος πιστεύει ότι είμαι για να παίζει;
Το Χουαν γινεται Παναγιωτης μετα την 3η Τεκιλα λαιμαι. Πιο πριν Χουαν ειναι ο Ιωαννης.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ξερεις τι λενε για αυτους που μεθανε ευκολα ετσι;
Και μένα δεν μου κολλάει το Χουάν για Παναγιώτης. Βέβαια πλέον δεν πιστεύω τίποτα. Παίζει να ήταν κάποια φίλη της και να την είχε αποθηκεύσει ως Παναγιώτη αλλά δεν ήξερε μάλλον πόσο εκτενής είναι η βαρηκοία μου, δεν άκουσα την κλήση,την είδα ενώ δεν έπρεπε να τη δω για αυτό και δεν ρώτησα τίποτα. Αυτή περίμενε μάλλον να ρωτήσω γιατί έκλεισε δραματικά το τηλέφωνο και πήγε στο δίπλα δωματιο
Τι λένε για αυτους που μεθανε ευκολα; Θα πιω την τεκίλα σε λίγο και μετά ίσως χαμομήλι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 07 Ιούλ 2023, 18:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οτι μενουν με τις Πολαροιντ στο χερι. Πιες για να ξεχασεις.
- Sid Vicious
Ελεος τι τεκιλα, ενας λογοτεχνης προτιμαει το μεσκαλ
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ήπια και την τεκίλα. Αυτή είναι ονλαιν. Σχολαει στις πέντε από τη δουλειά. Θα αρχίσει τα στορυς σήμερα. Και το θέμα δεν είναι απλώς ότι με έπαιξε αλλά ότι θεωρησε ότι δεν είναι ανάγκη να συνεχίσει να με παίζει. Μα ποιος πιστευει ότι είμαι; κανένας τυχαίος ;