taxalata xalasa έγραψε: 30 Ιουν 2023, 12:47
Θα σεβεσαι την πλειονοτητα της αποχης.
Επιλογή σου αλλά δεν είναι εναλλακτική. Εκτός αν είσαι των αγώνων στους δρόμους κτλ που έστω πες είναι μια εναλλακτική πολιτική. Το δεν πάω μα ψηφίσω τι εφεκτ έχει, δηλαδή θα το δει το πρώτο κόμμα κ θα πει ότι τι, δεν πήγαν αυτοί καν να ψηφίσουν οποτε τα βάφω μαύρα;
Υγ. Ουτε εγώ ψηφισα αλλά δεν πιστεύω ότι έκανα κάποια επανάσταση, απλά δεν ήμουν σε φάση να τραβηχτω στην επαρχία (κάποια στιγμή πρέπει να τα μεταφέρω Αθήνα)
Ποια επανασταση ; Εγω δηλωσει γιατι απεχω και δεν εχει να κανει με επανασταση και αγωνες στην λαϊκή αγορά.
Νομιζεις πως ειμαι οπαδος ; Το κομμα εχει οπαδους και λειτουργει με οπαδικα κριτηρια. Δεν με ενδιαφερει αν θα τα βαψει μαυρα η ασπρα! Να δωσει παρασταση θελω για να γελω με το ζαβο. Πλερωνω και θελω να δω live κωμωδια!
Ακόμα ΓΑΜΙΕΤΑΙ! Αυτο δεν αλλαζει για μας που δεν ψηφισαμε ουτε τον Συριζα. Μην χαιρεσαι. Θα το βλεπεις τακτικα εδω μεσα καθολη την διαρκεια της παραστασης του θιασου σκιων του ΚαραγκιοΚούλη!
Κατσε στο παγωτο τωρα και κανε τραμπαλα να σου περασει.
Ποιο παγωτο ρε μπουφο; Νομιζεις πως μιλας με συριζαιο ή δεν ξερω γω τι;
Εσυ εισαι μειονοτητα του 21% των εγγεγραμμενων και σε αφηνουμε να δωσεις παρασταση με τον θιασο σου για να απολαυσουμε το θεαμα.
Πλερωνουμε ρε γιδι και απαιτουμε καλη φαρσοκωμωδια απο το τσουρμο σας και να δωσει ο mr. Bean καλη παρασταση για να να γελαμε ολη μερα!
Ξεκινα και μην καθεσαι. Πλερωνουμε! Κουνησου δουλε!
Τι πληρωνεις ρε φουκαρα ; Που αν σε γυρισουν αναποδα θα πεσουν μονο ψυλλοι και κατσαριδες...
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
taxalata xalasa έγραψε: 30 Ιουν 2023, 12:58
Βγλατε τον σκασμο και δωστε παρασταση να γελασουμε. Θεμε τον Mr. Bean σε νεα επεισοδια. ΠΛΕΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕ!
Δεν είσαι σε θέση να δίνεις διαταγές ψευδοουδέτερε.
Πλερωνω και θα κανεις αυτο που σου λεω! Ο Καισαρισκος το κανει. Ξεκινησε την κωμωδια. Εσυ τι ρολο βαρας; Θες να μας πεις πως δεν ειναι κωμωδια; Αισθανεσαι ασχημα που γελαμε με το ζαβο που ψηφισες;
Κατσε στο παγωτο τωρα και κανε τραμπαλα να σου περασει.
Εσυ εισαι μειονοτητα του 21% των εγγεγραμμενων και σε αφηνουμε να δωσεις παρασταση με τον θιασο σου για να απολαυσουμε το θεαμα.
Πλερωνουμε ρε γιδι και απαιτουμε καλη φαρσοκωμωδια απο το τσουρμο σας και να δωσει ο mr. Bean καλη παρασταση για να να γελαμε ολη μερα!
Τι πληρωνεις ρε φουκαρα ; Που αν σε γυρισουν αναποδα θα πεσουν μονο ψυλλοι και κατσαριδες...
Φαντασου οτι θες. Δεν μπορω να κατευθυνω την τρελα σου μεσα στην κουφια γκλαβα σου. Ουτως η αλλως εσενα σε υπολογιζω οσο υπολογιζω μια μυγα.
Ο ΚαραγκιοζοΚούλης ειναι ο πρωταγωνιστης της κωμωδιας που πλερωνω. Οχι οι groupies του σαν κι εσενα!
Φαντασου οτι θες. Δεν μπορω να κατευθυνω την τρελα σου μεσα στην κουφια γκλαβα σου. Ουτως η αλλως εσενα σε υπολογιζω οσο υπολογιζω μια μυγα.
Ο ΚαραγκιοζοΚούλης ειναι ο πρωταγωνιστης της κωμωδιας που πλερωνω. Οχι οι groupies του σαν κι εσενα!
Ενταξει τα ειπαμε.Προς το παρον κανε τραμπαλα στο παπαρι του Κουλη
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Jimmy81 έγραψε: 30 Ιουν 2023, 11:53
Πρώτη φορά πρωθυπουργός της Ελλάδας βρίζει σε διάγγελμα μερίδα πολιτών αποκαλώντας τους ψεκασμένους και κάναμε σαν να μην τρέχει τίποτα. Μηδενικό πολιτικό ήθος.
Ο Άδωνις χλευάζει τους εστιάτορες που δεν τα βγάζουν πέρα την περίοδο covid και η κοινωνία σφυρίζει αδιάφορα.
Στημένα ρεπορτάζ με επιβάτες ηθοποιούς που έσωσαν τον κώλο υφυπουργού ο οποίος προσπαθούσε να πλασάρει ως τηλεδιοίκηση τον πίνακα τοπικού χειρισμού της Λάρισας. Κοροϊδία στη μάπα των πολιτών. Ψυχισμός γερόντων που βλέπουν Πορτοσάλτε.
Στη χώρα που οι πολίτες θεωρούν κανονικότητα ο Αυτιάς να μιλάει με το βίντεο Ψωμιάδη και αντι να τον πλακώσουν στις τομάτες, συνεχίζουν να του δίνουν τηλεθέαση, παίρνουν αυτό που τους αξίζει. Λαός της κασερόπιτας.
Διακρινω εναν οξυ πονο στα γραπτα σου που διαφαινεται περα απο το προσωπειο της δημοκρατικοτητας που φορας. Υπομονη αλλα 8 χρονια.
Η αποχή, αλλά επίσης λευκό/άκυρο ήψήφος σε κόμμα που δεν φαίνεται να μπαίνει στη βουλή, είναι σαν να μην ψηφίζεις.
Το πιο ορθολογικό είναι να ψηφίσεις ένα κόμμα που είναι κοντά στο να εκλέξει βουλευτές ή και σίγουρο, όποιο θεωρείς ότι είναι εγγύτερα, είτε ιδεολογικά είτε πρακτικά, με όσα πιστεύεις.
Είναι πιο παραγωγικό από την αποχή, που έχει νόημα αν τα εκλογικά δικαιώματα είναι σε μεγάλη απόσταση από τον τόπο διαμονής.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Otto Weininger έγραψε: 30 Ιουν 2023, 12:00Δε σε ενημέρωσαν από τα κεντρικά ότι αυτές οι μαλακιες σας έστειλαν στον αγύριστο;
Τα γεγονότα μένουν. Καμία εκλογική νίκη δεν τα ξεπλένει. Όποιος έχει λίγη τσίπα και ηθική πρέπει να καταδικάσει συμπεριφορές και φαινόμενα σαν τα παραπάνω ανεξαρτήτως κομματικών επιλογών. Εσύ έχεις Otto;
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟΣ Ο ΚΑΗΜΟΣ
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Η αποχή, αλλά επίσης λευκό/άκυρο ήψήφος σε κόμμα που δεν φαίνεται να μπαίνει στη βουλή, είναι σαν να μην ψηφίζεις.
Το πιο ορθολογικό είναι να ψηφίσεις ένα κόμμα που είναι κοντά στο να εκλέξει βουλευτές ή και σίγουρο, όποιο θεωρείς ότι είναι εγγύτερα, είτε ιδεολογικά είτε πρακτικά, με όσα πιστεύεις.
Είναι πιο παραγωγικό από την αποχή, που έχει νόημα αν τα εκλογικά δικαιώματα είναι σε μεγάλη απόσταση από τον τόπο διαμονής.
Τι σας ενοχλει ρε συ που δεν ψηφιζω; Πληρωνω φορους και φπα και ταμεια και ολα τα αλλα σαν κι αυτους που ψηφιζουν; Πληρωνω. Ποια η διαφορα μας ;
Εγω δεν γλυφω τον κωλο κανενος και πληρωνω και οι αλλοι που ψηφιζουν και γλυφουν κωλους και παλι πληρωνουν!
Αναγκη για διορισμο δεν εχω. Λαδωμα δινω για κανω τις δουλειες μου και χωρις να εχω ψηφισει. Λες να μην τα παιρνουν αν δεν εχεις κουνησει σημαιακια και δεν εχεις γλυψει κωλους;
Ποια η διαφορα μου με εναν που ψηφισε; Το οπαδιλικι; Το γλυφοκωλι; Δεν εχω τετοια βιτσια!
Τι σας ενοχλει ρε συ που δεν ψηφιζω; Πληρωνω φορους και φπα και ταμεια και ολα τα αλλα σαν κι αυτους που ψηφιζουν; Πληρωνω. Ποια η διαφορα μας ;
Εγω δεν γλυφω τον κωλο κανενος και πληρωνω και οι αλλοι που ψηφιζουν και γλυφουν κωλους και παλι πληρωνουν!
Αναγκη για διορισμο δεν εχω. Λαδωμα δινω για κανω τις δουλειες μου και χωρις να εχω ψηφισει. Λες να μην τα παιρνουν αν δεν εχεις κουνησει σημαιακια και δεν εχεις γλυψει κωλους;
Ποια η διαφορα μου με εναν που ψηφισε; Το οπαδιλικι; Το γλυφοκωλι; Δεν εχω τετοια βιτσια!
Δεν είναι θέμα συναλλαγής η ψήφος, εξάλλου αντικειμενικά δεν θα μπορούσε να καλύψει όλες τις περιπτώσεις.
Ωστόσο, επειδή αρκετοί πληρώνουμε φόρο, θεωρούμε αρκετοί πιο εποικοδομητικό να ψηφίζει κάποιος κόμμα που είναι να μπει στη βουλή, μικρό ή μεγάλο.
Δικαίωμα σου που δεν το κάνεις, απλώς εκτιμώ ότι είναι λάθος και διόλου επαναστατικό.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"