killzone έγραψε: 29 Ιουν 2023, 12:49
Οταν παω ταξιδι υπολογιζω οτι πρεπει να φουλαρο το αμαξι 45 λιτρα και να εχω καβατζα αλλα 20-40 λιτρα (αναλογα) τον προορισμο
και οχι δεν ειναι καθολου επικινδυνο εαν παρεις καλο στρατιωτικο κανιστρο με καλη στεγανοτητα και δεν εχει διαρροες αναθυμιασεων
αναβω ανετα τσιγαρο μεσα στο αμαξι
Μου φαίνεται κάπως δύσκολο. Αν πας διακοπές δεν θα σε φτάσουν ούτε αυτά. Αλλά δεν είχα στο μυαλό μου το τσιγάρο. Πιο πολύ τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση τρακαρίσματος με το καύσιμο.
Δεν ειχα κανενα θεμα με την αυτονομια εκτος κι αν μιλαμε για εξωτερικο αλλα εαν μου συμβει να ξεμεινω τοτε θα παω σε βενζιναδικο και θα κανω ξανα την διαδικασια φιλτραρισμα καυσιμου δεν ειναι κατι δυσκολο
Τα κανιστρα τα εχω δεμενα με ιμαντες πισω στο πορ μπαγκαζ για να μην κανει κραδασμους αλλα κ για το λογο τυχων ατυχηματος μην προκαλεσουν απο την τριβη καποια σπιθα
εαν ειναι να ανησυχω για κατι στην περιπτωση ατυχηματος τοτε θα ειναι η κυρια εξωτερικη δεξαμενη του οχηματος που ειναι εκθετειμενη χωρις καποια επιπροσθετη προστασια
foscilis έγραψε: 29 Ιουν 2023, 22:09
Βασικα ειναι τρομερα λιγοτερο επικινδυνη μια πυρηνικη κεφαλη απο ενα μπιτονι βενζινη. Δεν ειναι καθολου ευκολο να την κανεις να σκασει.
στα πιο φτηνα πάμε, είμαστε φτωχοί. αλλιώς να πηγαίνουμε με τα πόδια. βενζίνη μόνο Aegean, έχει τις καλύτερες τιμές.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μπες στη σελίδα της Καλύψω ΑΕ και δες το δικτυο, έχει πρατήρια Έκο και βπ
Σ΄ευχαριστώ.
Για εκο δεν έχω ακούσει κάτι. Για ελιν, αιτζιαν και ΑΠ, ναι.
Στη λίστα που μου είχαν δώσει τότε από την αντιπροσωπεία για το αυτοκίνητο που έπρεπε να καίει μόνο 100αρα και την καλύτερη δεν υπήρχε ούτε ένα πρατήριο ετζιαν. Έκο κυρίως και μετά bp και λίγα της σελ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
foscilis έγραψε: 29 Ιουν 2023, 22:09
Βασικα ειναι τρομερα λιγοτερο επικινδυνη μια πυρηνικη κεφαλη απο ενα μπιτονι βενζινη. Δεν ειναι καθολου ευκολο να την κανεις να σκασει.