Η εναλλακτική είναι να μη τους σηκώνεται γιατί θα κλειστούν για κάποια χρόνια σε ένα κελί.waldorf έγραψε: 22 Ιουν 2023, 18:42Λέω κι εγώ μια κουταμάρα.AlienWay έγραψε: 22 Ιουν 2023, 17:46 Χημικός πρέπει, ναι, γιατί το πάθος τους είναι σύμφυτο με τη σεξουαλικότητά τους, επομένως δεν επιδέχονται "σωφρονισμού" δια της απομόνωσης.
Δηλαδή αν τους κλείσεις 5 χρόνια στη φυλακή, δεν πρόκειται να αλλάξουν σεξουαλικές προτιμήσεις.
Το πάθος τους δεν θα κοπάσει ακόμη κι αν δεν τους σηκώνεται.
Δεν θα αλλάξουν σεξουαλικές προτιμήσεις αν δεν τους σηκώνεται.
Αν κάποιος αρεσκεται στη σεξουαλική συνεύρεση με ανήλικα (ή και ενήλικα) δεν θα σιγάσει το πάθος του αν δεν έχει στύση.
Αν κάποιος θέλει να κακοποιήσει ένα ανήλικο (ή και ενήλικο) άτομο,θα το κάνει ακόμη κι αν δεν του σηκώνεται.
Με λίγα λόγια;
Πίπες ανοιχτού πελάγους..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δρακόντειο σχέδιο νόμου στη Ρωσία: Έρχεται χημικός ευνουχισμός για κάθε παιδοβιαστή
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Δρακόντειο σχέδιο νόμου στη Ρωσία: Έρχεται χημικός ευνουχισμός για κάθε παιδοβιαστή
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: Δρακόντειο σχέδιο νόμου στη Ρωσία: Έρχεται χημικός ευνουχισμός για κάθε παιδοβιαστή
Α ναί,καμία διαφωνία.AlienWay έγραψε: 22 Ιουν 2023, 18:49 ...
Η εναλλακτική είναι να μη τους σηκώνεται γιατί θα κλειστούν για κάποια χρόνια σε ένα κελί.
Επίσης με μια ματιά που έριξα στη βικιπέδια, λέει ότι ουσιαστικά αυτά τα φάρμακα καταπνίγουν εντελώς τις ορμές και την επιθυμία τους.
Το πρόβλημα είναι στο πώς θα διασφαλιστεί ότι τα παίρνουν συστηματικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Κοίτα, ο χημικός ευνουχισμός ή ό,τι είναι περιορίζει δραστικά την επιθυμία τους να πηδήξουν παιδιά. Το σωστό, σωστό.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
stergiosbik
Κόψιμο από την ρίζα στους παιδικούς και χημικός ευνουχισμός σε όσους τους δίνουν ελαφρυντικά.
Απλά πραγματακια (μεταξύ άλλων)για την εξυγίανση της κοινωνιας
Απλά πραγματακια (μεταξύ άλλων)για την εξυγίανση της κοινωνιας
Ναι το ξερω. Αλλα αμα διαβαζω μαλακιες οτι δερνουν παιδια και γυναικα οσοι θελουν θανατο στους παιδεραστες, με μαλακια θα απαντήσω και εγω.Exodus έγραψε: 22 Ιουν 2023, 18:38Μαλακίες λες και το ξέρεις. Νομοθέτες όλης της πολιτισμένης Ευρώπης δεν συμφωνούν μαζί σου, είναι για σένα όλοι παιδεραστές. Το ΄΄οτι προέρχεσαι από μια κουλτούρα όμως πως οι γονείς σοπακιάζουν τα παιδιά κι αυτό δεν θεωρείται και τόσο φοβερό, σε κάνει πολύ πιο ύποπτο.panos291 έγραψε: 22 Ιουν 2023, 18:25Και 10 στους 10 που δεν θελουν θανατο στους παιδεραστες εχουν γαμησει το παιδάκι τους. Μη σου πω και του γείτονα.Exodus έγραψε: 22 Ιουν 2023, 18:13 10 στους δέκα όσων υποστηρίζουν θάνατο στους παιδεραστές έχουν σοπακιάσει το ανήλικο παιδί τους. Μη σου πω και τη γυναίκα τους.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Στην Κίνα τους εκτέλεσαν, και όλοι στα σχόλια πανηγύριζαν. Ώριμη η κοινή γνώμη για τον ενκινεζισμο μας.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Διαφωνώ τον θεωρώ ακραίο σαν ποινή. Θα συζητούσα αυστηρότερες ποινές φυλάκισης αλλά δεν έχουμε την δυνατότητα να τις επιβάλλουμε.
Διότι απλούστατα ούτε κοινωνικό κράτος έχουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά ούτε μηχανισμούς ελέγχους.
Διότι απλούστατα ούτε κοινωνικό κράτος έχουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά ούτε μηχανισμούς ελέγχους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αυτό είναι και δική μου απορία. Κόψ' τα να τελειωνουμε.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Τι παράδοξο πάντως που ο καλός θεούλης της ιερής παράδοσης που πιστεύει ο Πούτιν και προσπαθεί να διατηρήσει στην κεφαλή κάθε παραδοσιακής οικογένειας, ευθύνεται εν μέρει για την συνεχόμενη ύπαρξη αυτών των παιδόφιλων.
https://en.wikipedia.org/wiki/Pedophilia#Causes
https://psychcentral.com/disorders/causes-of-pedophilia
Ρωσία: η χώρα των σύγχρονων νεάντερταλ.

https://en.wikipedia.org/wiki/Pedophilia#Causes
https://psychcentral.com/disorders/causes-of-pedophilia
Ρωσία: η χώρα των σύγχρονων νεάντερταλ.

-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ο άνθρωπος πάντως μπορεί να είπε να φέρει τις συνήθειες του ουκρανικού μετωπου στη χώρα του. Αν είμαστε τόσο αυστηροί, πως θα είναι το υψηλό το φρόνημα στα πεδία των μαχών; 
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έτσι. τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Στις ΗΠΑ έχει αυστηρές ποινές για την παιδεραστία. Όμως κάθε μέρα εξαφανιζονται 2000 παιδιά ημερησίως και δεν υπάρχει κοινωνικο κρατος να τα αναζητήσει. Ουσιαστικά είναι ένας ανοικτός μπουφές για τους παιδεραστές.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Aν δεν υπηρχαν αυστηρες ποινες θα εξαφανιζοντουσαν τα διπλασια.
.
.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτό ηταν το πρώτο που σκέφτηκα κι εγω, διάβαζοντας το νημα.
Μάλλον διότι οι ενηλικοβιαστές ειναι λιγότερο ένοχοι, γιατι καταβάθος η γυναίκα τον θέλει τον βιασμό της, όπως θέλει και τη χαστούκα/μπουκετίδι του αλκοολικού μπλιέτουρα άντρα της, μπροστά στο παιδί τους.
Για τους μπλιέτουρες, οι γυναίκες ειναι αθώες μόνο όσο ειναι παιδάκια, οταν μεγαλώσουν το θέλουν καταβάθος και το μπερντάχι τους και το βιασμό τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 1542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 71 Απαντήσεις