γιατί η ιδιαιτερού τι κάνει; το ξύνει;vantono έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:16
Κι εγώ τρώω κάθε καλοκαίρι αλλά με τη μορφή μαμαδιστικου που το φτιάχνω και μόνος μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
[προς γυναίκες] τσεκάρετε και εσείς πόσο σφιχτός είναι ο κώλος του συντρόφου σας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Re: [προς γυναίκες] τσεκάρετε και εσείς πόσο σφιχτός είναι ο κώλος του συντρόφου σας;
Re: [προς γυναίκες] τσεκάρετε και εσείς πόσο σφιχτός είναι ο κώλος του συντρόφου σας;
Αυτό το γλυκό που λες κάτι μου θυμίζει, πως το λένε; Κρέμα αραβοσίτου εννοείς;vantono έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:16Κι εγώ τρώω κάθε καλοκαίρι αλλά με τη μορφή μαμαδιστικου που το φτιάχνω και μόνος μου. Και χωρίς ζάχαρη παρακαλώ.Καρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:13Εγώ πάντως το τρώω κάθε καλοκαίρι, μάλιστα του χώνω μέσα και διάφορα (πχ σιρόπι που έχει μείνει από γλυκό του κουταλιού, μαζί με κομματάκια κεράσι, πορτοκάλι και άλλα).vantono έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:11 Καταρχήν, ποιος κάτω των 70 τρώει ζελέ σημερα?
Εκτός αν το πάρεις για να φτιάξεις το τίμιο και γνωστό ως μαμαδιστικο γλυκό με το ζελέ, την κρέμα και τα πτι-μπερ. Εκεί οκ, μαζί σου.
Η καθόλου η στέβια.
Έχομεν και μια σέξι κωλαρα να συντηρήσομεν, αγαπητή.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Oh yeahΚαρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:18Αυτό το γλυκό που λες κάτι μου θυμίζει, πως το λένε; Κρέμα αραβοσίτου εννοείς;vantono έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:16Κι εγώ τρώω κάθε καλοκαίρι αλλά με τη μορφή μαμαδιστικου που το φτιάχνω και μόνος μου. Και χωρίς ζάχαρη παρακαλώ.Καρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:13
Εγώ πάντως το τρώω κάθε καλοκαίρι, μάλιστα του χώνω μέσα και διάφορα (πχ σιρόπι που έχει μείνει από γλυκό του κουταλιού, μαζί με κομματάκια κεράσι, πορτοκάλι και άλλα).
Η καθόλου η στέβια.
https://www.sintages-jotis.gr/Recipe/91 ... -fraoulas/
- tanipteros
τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται....αχ Ναϊδάκι....!!!GoBack έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:16Πως ξεφυγες απο τη ΝΑΣΑ;tanipteros έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:13γιατί το είπε και η Νάϊδα αυτό; .... σύμπτωση.... αλλά μια μεγάλη αλήθεια πρέπει να είναι
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Μπράβο, κάτι τέτοιο θυμόμουν! Παίζει να μην το έχω φάει ποτέ, ενώ το έχω δει φυσικά σε συνταγή.vantono έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:20Oh yeahΚαρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:18Αυτό το γλυκό που λες κάτι μου θυμίζει, πως το λένε; Κρέμα αραβοσίτου εννοείς;vantono έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:16
Κι εγώ τρώω κάθε καλοκαίρι αλλά με τη μορφή μαμαδιστικου που το φτιάχνω και μόνος μου. Και χωρίς ζάχαρη παρακαλώ.
Η καθόλου η στέβια.
https://www.sintages-jotis.gr/Recipe/91 ... -fraoulas/
Παχαίνει πολύ ή μπορούμε να φάμε όλο το ταψί;
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
GoBack έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:16Πως ξεφυγες απο τη ΝΑΣΑ;tanipteros έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:13γιατί το είπε και η Νάϊδα αυτό; .... σύμπτωση.... αλλά μια μεγάλη αλήθεια πρέπει να είναι
θερμή παράκληση τυχόν αντιπαράθεση εντός του τόπικ να επικεντρωθεί σε πύτισσες που χουφτώνουν τον κομματικό εχθρό με αποκλειστικό κίνητρο είτε να τον διαπομπεύσουν μετά είτε να τον συγκρίνουν με τον δικό (κώλο? σύντροφο?) τους και να καυχηθούν
Δεν υπάρχουν κομματικοί εχθροί όταν μπαίνει ο έρωτας στην μέση.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:21GoBack έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:16Πως ξεφυγες απο τη ΝΑΣΑ;tanipteros έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:13
γιατί το είπε και η Νάϊδα αυτό; .... σύμπτωση.... αλλά μια μεγάλη αλήθεια πρέπει να είναι
θερμή παράκληση τυχόν αντιπαράθεση εντός του τόπικ να επικεντρωθεί σε πύτισσες που χουφτώνουν τον κομματικό εχθρό με αποκλειστικό κίνητρο είτε να τον διαπομπεύσουν μετά είτε να τον συγκρίνουν με τον δικό (κώλο? σύντροφο?) τους και να καυχηθούν![]()
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Βρε μια χαρά είμαι εδώ και δέκα χρόνια, χάρις το ίντερνετ. Λέμε για τις σκοτεινές 90ς 00ς εποχές, όπου έπρεπε να κάνεις παιχνίδι με τις κοινωνικές σου δεξιότητες. Ω θεοί.Καρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:14Εγώ πιστεύω ότι άμα βγεις έξω και γνωρίσεις κοπέλες στην πραγματική ζωή, θα τα πας μια χαρά. Από το ίντερνετ δεν βγάζεις άκρη.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:11Η δεξιά φταίει για τις αποτυχίες μου, και ο οικογενειακός θεσμος. Όχι εγώ. Ακούς;;;GoBack έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:09
Σταματα την κλαψα δεν σε αντεχω αλλο.Και οχι δεν φταιγαν τα πατομπουκαλα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- hellegennes
Είσαι τελείως άμπαλος. Το ζελέ, ειδικά χωρίς ζάχαρη, είναι 70% πρωτεΐνη, 0% λιπαρά, έχει 10 θερμίδες ανά μερίδα και μπορείς να το βάλεις για λίγο στην κατάψυξη και να κάνεις ένα γαμάτο παγωμένο επιδόρπιο, που είναι σαν χιόνι με γεύση φρούτου.vantono έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:11 Καταρχήν, ποιος κάτω των 70 τρώει ζελέ σημερα?
Εκτός αν το πάρεις για να φτιάξεις το τίμιο και γνωστό ως μαμαδιστικο γλυκό με το ζελέ, την κρέμα και τα πτι-μπερ. Εκεί οκ, μαζί σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ποια είναι η διαφορά με το να πηδούσε πάνω του; Εντυπωσιακό θα ήταν αν δεν έπεφτε πάνω του, σπάζοντάς το με το βάρος του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
σωστό, δεν ειναι αδιαβλητος ο τρόπος αυτός, δεν ειναι σίγουρο οτι ψηφίζει ΝΔ ο τζεραλντ. Αλλη ιδέα;hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:41 Ποια είναι η διαφορά με το να πηδούσε πάνω του; Εντυπωσιακό θα ήταν αν δεν έπεφτε πάνω του, σπάζοντάς το με το βάρος του.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Άνετα. Θα το δοκιμάσω για σιγουριά και θα σας πω.
το καρυδι θα το ριξει απο ψηλα να ειμαστε σίγουροι οτι δεν το ειχε σπασει πρίν και χωρις μποξεράκι, μπορει να εχει βαλει καμια ταμπελα "παρακαλώ μην παρκαρετε" απο μεσα.
Για σφιχτό δεν τσεκάρω, αλλά με επερχόμενη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα τσεκάρω σίγουρα που και που για το πόσο ανοιχτός είναι.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 785 Προβολές
-