!!! DEVELOPMENT MODE !!!

[προς γυναίκες] τσεκάρετε και εσείς πόσο σφιχτός είναι ο κώλος του συντρόφου σας;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Re: [προς γυναίκες] τσεκάρετε και εσείς πόσο σφιχτός είναι ο κώλος του συντρόφου σας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου »

vantono έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:16
Κι εγώ τρώω κάθε καλοκαίρι αλλά με τη μορφή μαμαδιστικου που το φτιάχνω και μόνος μου.
γιατί η ιδιαιτερού τι κάνει; το ξύνει;
Καρολίνα

Re: [προς γυναίκες] τσεκάρετε και εσείς πόσο σφιχτός είναι ο κώλος του συντρόφου σας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

Καρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:13
vantono έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:11 Καταρχήν, ποιος κάτω των 70 τρώει ζελέ σημερα?
Εκτός αν το πάρεις για να φτιάξεις το τίμιο και γνωστό ως μαμαδιστικο γλυκό με το ζελέ, την κρέμα και τα πτι-μπερ. Εκεί οκ, μαζί σου.
Εγώ πάντως το τρώω κάθε καλοκαίρι, μάλιστα του χώνω μέσα και διάφορα (πχ σιρόπι που έχει μείνει από γλυκό του κουταλιού, μαζί με κομματάκια κεράσι, πορτοκάλι και άλλα).
Κι εγώ τρώω κάθε καλοκαίρι αλλά με τη μορφή μαμαδιστικου που το φτιάχνω και μόνος μου. Και χωρίς ζάχαρη παρακαλώ.
Η καθόλου η στέβια.
Έχομεν και μια σέξι κωλαρα να συντηρήσομεν, αγαπητή.
Αυτό το γλυκό που λες κάτι μου θυμίζει, πως το λένε; Κρέμα αραβοσίτου εννοείς;
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Καρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:18
Καρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:13

Εγώ πάντως το τρώω κάθε καλοκαίρι, μάλιστα του χώνω μέσα και διάφορα (πχ σιρόπι που έχει μείνει από γλυκό του κουταλιού, μαζί με κομματάκια κεράσι, πορτοκάλι και άλλα).
Κι εγώ τρώω κάθε καλοκαίρι αλλά με τη μορφή μαμαδιστικου που το φτιάχνω και μόνος μου. Και χωρίς ζάχαρη παρακαλώ.
Η καθόλου η στέβια.
Oh yeah
https://www.sintages-jotis.gr/Recipe/91 ... -fraoulas/
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros »

GoBack έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:16
tanipteros έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:13
enaon έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:11

μονο την ναιδα διαβαζεις εδώ μεσα ε;
γιατί το είπε και η Νάϊδα αυτό; .... σύμπτωση.... αλλά μια μεγάλη αλήθεια πρέπει να είναι
Πως ξεφυγες απο τη ΝΑΣΑ;
τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται....αχ Ναϊδάκι....!!!
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:
Καρολίνα

vantono έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:20
Καρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:18
Η καθόλου η στέβια.
Oh yeah
https://www.sintages-jotis.gr/Recipe/91 ... -fraoulas/
Μπράβο, κάτι τέτοιο θυμόμουν! Παίζει να μην το έχω φάει ποτέ, ενώ το έχω δει φυσικά σε συνταγή.
Παχαίνει πολύ ή μπορούμε να φάμε όλο το ταψί; :P
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου »

enaon έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:11

μονο την ναιδα διαβαζεις εδώ μεσα ε;
γιατί το είπε και η Νάϊδα αυτό; .... σύμπτωση.... αλλά μια μεγάλη αλήθεια πρέπει να είναι
Πως ξεφυγες απο τη ΝΑΣΑ;

θερμή παράκληση τυχόν αντιπαράθεση εντός του τόπικ να επικεντρωθεί σε πύτισσες που χουφτώνουν τον κομματικό εχθρό με αποκλειστικό κίνητρο είτε να τον διαπομπεύσουν μετά είτε να τον συγκρίνουν με τον δικό (κώλο? σύντροφο?) τους και να καυχηθούν :p2:
Καρολίνα

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:21

Πως ξεφυγες απο τη ΝΑΣΑ;

θερμή παράκληση τυχόν αντιπαράθεση εντός του τόπικ να επικεντρωθεί σε πύτισσες που χουφτώνουν τον κομματικό εχθρό με αποκλειστικό κίνητρο είτε να τον διαπομπεύσουν μετά είτε να τον συγκρίνουν με τον δικό (κώλο? σύντροφο?) τους και να καυχηθούν :p2:
Δεν υπάρχουν κομματικοί εχθροί όταν μπαίνει ο έρωτας στην μέση.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Καρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:14
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:11
GoBack έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:09

Σταματα την κλαψα δεν σε αντεχω αλλο.Και οχι δεν φταιγαν τα πατομπουκαλα.
Η δεξιά φταίει για τις αποτυχίες μου, και ο οικογενειακός θεσμος. Όχι εγώ. Ακούς;;;
Εγώ πιστεύω ότι άμα βγεις έξω και γνωρίσεις κοπέλες στην πραγματική ζωή, θα τα πας μια χαρά. Από το ίντερνετ δεν βγάζεις άκρη.
Βρε μια χαρά είμαι εδώ και δέκα χρόνια, χάρις το ίντερνετ. Λέμε για τις σκοτεινές 90ς 00ς εποχές, όπου έπρεπε να κάνεις παιχνίδι με τις κοινωνικές σου δεξιότητες. Ω θεοί.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

vantono έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:11 Καταρχήν, ποιος κάτω των 70 τρώει ζελέ σημερα?
Εκτός αν το πάρεις για να φτιάξεις το τίμιο και γνωστό ως μαμαδιστικο γλυκό με το ζελέ, την κρέμα και τα πτι-μπερ. Εκεί οκ, μαζί σου.
Είσαι τελείως άμπαλος. Το ζελέ, ειδικά χωρίς ζάχαρη, είναι 70% πρωτεΐνη, 0% λιπαρά, έχει 10 θερμίδες ανά μερίδα και μπορείς να το βάλεις για λίγο στην κατάψυξη και να κάνεις ένα γαμάτο παγωμένο επιδόρπιο, που είναι σαν χιόνι με γεύση φρούτου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

enaon έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:17 βαντονο το εχεις;

Ποια είναι η διαφορά με το να πηδούσε πάνω του; Εντυπωσιακό θα ήταν αν δεν έπεφτε πάνω του, σπάζοντάς το με το βάρος του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:41 Ποια είναι η διαφορά με το να πηδούσε πάνω του; Εντυπωσιακό θα ήταν αν δεν έπεφτε πάνω του, σπάζοντάς το με το βάρος του.
σωστό, δεν ειναι αδιαβλητος ο τρόπος αυτός, δεν ειναι σίγουρο οτι ψηφίζει ΝΔ ο τζεραλντ. Αλλη ιδέα;
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Άνετα. Θα το δοκιμάσω για σιγουριά και θα σας πω.
Καρολίνα

vantono έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:46

Άνετα. Θα το δοκιμάσω για σιγουριά και θα σας πω.
Θέλουμε ζωντανή επίδειξη, αλλιώς γιατί να σε πιστέψουμε; :102:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

το καρυδι θα το ριξει απο ψηλα να ειμαστε σίγουροι οτι δεν το ειχε σπασει πρίν και χωρις μποξεράκι, μπορει να εχει βαλει καμια ταμπελα "παρακαλώ μην παρκαρετε" απο μεσα.
Άβαταρ μέλους
ik_90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ik_90 »

Για σφιχτό δεν τσεκάρω, αλλά με επερχόμενη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα τσεκάρω σίγουρα που και που για το πόσο ανοιχτός είναι.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”