nyxtovios έγραψε: 26 Μαρ 2023, 11:54
Για ποιό λόγο να ξεκινήσεις στα 40 μια κακή συνήθεια;
Αστειέυεσαι βέβαια. Ίσα ίσα ρε φίλε. Εγώ περιμένω πώς και τι μήπως φτάσω τα 70 να αρχίσω την κοκα. Με δουλεύεις;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
πανάκριβα, και κακά για την υγεία. θα προτιμούσα να το ρίξω στην κόκα 2 φορές τον μήνα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
nyxtovios έγραψε: 26 Μαρ 2023, 11:54
Για ποιό λόγο να ξεκινήσεις στα 40 μια κακή συνήθεια;
Αστειέυεσαι βέβαια. Ίσα ίσα ρε φίλε. Εγώ περιμένω πώς και τι μήπως φτάσω τα 70 να αρχίσω την κοκα. Με δουλεύεις;
η κόκα πειράζει στην καρδιά, μπορεί να είναι η πρώτη και η τελευταία. ξεκινά με mdma και lsd.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ερμής έγραψε: 26 Μαρ 2023, 11:58
Το θέμα είναι αν μπορούσα να αντικαταστήσω τα 3 4 τσιγάρα της μέρας με ένα πούρο πίπα την εβδομάδα, θα την έκανα αβλεπι τη μετάβαση.
Μια πίπα στην πολυθρόνα δίπλα στο τζάκι κάθε Κυριακή απόγευμα.
Το θέμα είναι αν μπορούσα να αντικαταστήσω τα 3 4 τσιγάρα της μέρας με ένα πούρο πίπα την εβδομάδα, θα την έκανα αβλεπι τη μετάβαση.
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Πάντως ουτε οι πίπες είναι φτηνό σπορ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Πάντως ουτε οι πίπες είναι φτηνό σπορ