Τι, όντως ήταν τόσο δύσκολο; Ο εν λόγω χρήστης επιχειρεί κατά καιρούς να χαρακτηρίσει τα ΜΜΜ ως βρωμερά.
Εικάζω ότι αναλαμβάνει μέρος της ευθύνης και δεν κατηγορεί απλά κάποιους άλλους από το χωριό που δεν τους ξέρω.
Εγώ βέβαια, αναφερόμουν στην βρώμα και στην δυσωδία εντός των λεωφορείων. Όχι ότι είναι τίποτα οικολογικά κτήνη τα αστικά λεωφορεία, αλλά δεν έκανα αναφορά για αυτήν την πτυχή του θέματος. Ήθελα να επισημάνω ότι ο κόσμος δεν παίρνει λεωφορείο, γιατί δεν θα μετακινηθεί ούτε γρήγορα, ούτε άνετα κι ευχάριστα. Αυτά είναι βασισμένα από τις δικές μου εμπειρίες με τον ΟΑΣΘ.
Και το να πηγαίνω με τα πόδια οπουδήποτε, ίσως είναι ακόμα πιο οικολογικό, αλλά δεν είναι η βέλτιστη λύση.
Feindflug έγραψε: 12 Μαρ 2023, 17:15Εγώ βέβαια, αναφερόμουν στην βρώμα και στην δυσωδία εντός των λεωφορείων. Όχι ότι είναι τίποτα οικολογικά κτήνη τα αστικά λεωφορεία, αλλά δεν έκανα αναφορά για αυτήν την πτυχή του θέματος. Ήθελα να επισημάνω ότι ο κόσμος δεν παίρνει λεωφορείο, γιατί δεν θα μετακινηθεί ούτε γρήγορα, ούτε άνετα κι ευχάριστα. Αυτά είναι βασισμένα από τις δικές μου εμπειρίες με τον ΟΑΣΘ.
Και το να πηγαίνω με τα πόδια οπουδήποτε, ίσως είναι ακόμα πιο οικολογικό, αλλά δεν είναι η βέλτιστη λύση.
Και ειναι ορθώς βασισμένα, πράγματι. Μόνο που στην Αθηνα παίζει να ειναι λιγο καλύτερα η φάση των λεωφορείων, σε συγκριση με την αντιστοιχη στη Θεσ/νικη. Διότι μεχρι προσφατα ηταν το μοναδικό ΜΜΜ σας εκεί πανω, με αποτέλεσμα την τραγική συμφόρηση.
Τώρα που σας ανοιγουν και το μετρό, λογικά θα φτιάξει το πράγμα, και η διαφορά θα ειναι πολυ αισθητή.
Feindflug έγραψε: 12 Μαρ 2023, 17:15Εγώ βέβαια, αναφερόμουν στην βρώμα και στην δυσωδία εντός των λεωφορείων. Όχι ότι είναι τίποτα οικολογικά κτήνη τα αστικά λεωφορεία, αλλά δεν έκανα αναφορά για αυτήν την πτυχή του θέματος. Ήθελα να επισημάνω ότι ο κόσμος δεν παίρνει λεωφορείο, γιατί δεν θα μετακινηθεί ούτε γρήγορα, ούτε άνετα κι ευχάριστα. Αυτά είναι βασισμένα από τις δικές μου εμπειρίες με τον ΟΑΣΘ.
Και ειναι ορθώς βασισμένα, πράγματι. Μόνο που στην Αθηνα παίζει να ειναι λιγο καλύτερα η φάση των λεωφορείων, σε συγκριση με την αντιστοιχη στη Θεσ/νικη. Διότι μεχρι προσφατα ηταν το μοναδικό ΜΜΜ σας εκεί πανω, με αποτέλεσμα την τραγική συμφόρηση.
Τώρα που σας ανοιγουν και το μετρό, λογικά θα φτιάξει το πράγμα, και η διαφορά θα ειναι πολυ αισθητή.
Τωρα που μιλάμε για μμμ και βρωμιά.
Βρίσκομαι Ρώμη, δεν έχω ξανάρθει, ρε σεις αυτό το μετρό της τι ουγκανοειδες πράγμα είναι;
Ο σταθμός Βικτωρία μπροστά στον καλύτερο ρωμαϊκό σταθμό είναι σαν παλάτι. What the fucking fuck;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Feindflug έγραψε: 12 Μαρ 2023, 17:15
Εγώ βέβαια, αναφερόμουν στην βρώμα και στην δυσωδία εντός των λεωφορείων.
Εισαι μέρος της δυσωδίας μπαίνοντας στα λεωφορεία.
Αγοράζεις ένα πατίνι, το ξεκλειδώνεις για να πιάνει 60 χιλιόμετρα/ώρα και είσαι έτοιμος για το μετάλλιο
Και ειναι ορθώς βασισμένα, πράγματι. Μόνο που στην Αθηνα παίζει να ειναι λιγο καλύτερα η φάση των λεωφορείων, σε συγκριση με την αντιστοιχη στη Θεσ/νικη. Διότι μεχρι προσφατα ηταν το μοναδικό ΜΜΜ σας εκεί πανω, με αποτέλεσμα την τραγική συμφόρηση. Τώρα που σας ανοιγουν και το μετρό, λογικά θα φτιάξει το πράγμα, και η διαφορά θα ειναι πολυ αισθητή.
Feindflug έγραψε: 12 Μαρ 2023, 17:15
Εγώ βέβαια, αναφερόμουν στην βρώμα και στην δυσωδία εντός των λεωφορείων.
Εισαι μέρος της δυσωδίας μπαίνοντας στα λεωφορεία.
Αγοράζεις ένα πατίνι, το ξεκλειδώνεις για να πιάνει 60 χιλιόμετρα/ώρα και είσαι έτοιμος για το μετάλλιο
Αν αγοράσεις πατίνι, τύπε, γίνεσαι μέρος του υπερκαταναλωτισμού και της σπατάλης ηλεκτρικής ενέργειας.
Ειμαι υπερ του πατινιου κσι αμα παει με πανω απο 20 (πανω απο 6 σε πεζοδρομιο) πρεπει να αμοιβεται η θανατωση του αναβατη. Μ' ενα σμπαρο δυο βελτιωσεις της κοινωνιας.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2023, 13:15
Το θέμα της ασφάλειας με προβληματίζει και μένα.
Μακάρι σύντομα να απαγορευτούν τα αυτοκίνητα στον αστικό ιστό, πέραν κάποιων αρτηριών, ώστε να γίνουν ασφαλή τα υπόλοιπα μέσα.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2023, 13:15
Το θέμα της ασφάλειας με προβληματίζει και μένα.
Μακάρι σύντομα να απαγορευτούν τα αυτοκίνητα στον αστικό ιστό, πέραν κάποιων αρτηριών, ώστε να γίνουν ασφαλή τα υπόλοιπα μέσα.
καλημέρα κύριε σοσιαλμπαχαλάκη, τι ωραίο καπέλο σας πάει πολύ
Κανένα πρόβλημα. Φοράω κράνος βέβαια αλλά δεν έχω βρεθεί ως τώρα σε καμία στιγμή που να πω ότι κινδύνεψα. Βέβαια θέλει στοιχειώδη λογική, δεν αγνοούμε τα φανάρια, προσέχουμε αν χωράμε, δεν κάνουμε διήθηση κλπ. Αν έχει ποδηλατόδρομο κοντά αξίζει η παράκαμψη.
Μην ξεχνάς ότι δεν ακούγεσαι και αρκετές φορές δεν φαίνεσαι κιόλας.