Γιατί αν σηκώνεται τι θα κάνεις; θα το ρίξεις;Naida έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:43 Δεν έχει νόημα να γνωρίζουμε τα εκατοστά του πεσμένου πουλιού αν δεν έχουμε και την πληροφορία αν σας σηκώνεται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσα εκατοστά είναι το πεσμένο πουλί σας;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Πόσα εκατοστά είναι το πεσμένο πουλί σας;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Αναρωτιέμαι αν με μερικά σκρινσοτς και μια Ip έβρισκαν ποιος σκότωσε το καημένο το πουλάκι.
- hellegennes
Και τι μ' αυτό; Δεν υπάρχουν γυναίκες με πούτσο;Καρολίνα έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:38Έλα τώρα, είπαμε ότι είμαι γυναίκα. Πόσες ακόμα φορές να το πούμε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αναμενόμενο.
Ως άγνωστο αντικείμενο; let me think about it.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:47Γιατί αν σηκώνεται τι θα κάνεις; θα το ρίξεις;Naida έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:43 Δεν έχει νόημα να γνωρίζουμε τα εκατοστά του πεσμένου πουλιού αν δεν έχουμε και την πληροφορία αν σας σηκώνεται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
έχει παρέλθει το statute of limitations για το συγκεκριμένο αδίκημα.Καρολίνα έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:48Αναρωτιέμαι αν με μερικά σκρινσοτς και μια Ip έβρισκαν ποιος σκότωσε το καημένο το πουλάκι.![]()
οπότε θα μου κλασουν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Οκ γραψε λάθος απλα παρανοησα γιατί εγραφες οτι το πάτε για παντρεια.Καρολίνα έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:46Ναι ισχύει αυτό για το μπούτι, αλλά που έγραψα εγώ ότι είμαι αρραβωνιασμένη;plouf έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:41Χμμ τώρα που το καλοσκεφτομαι εσύ μας ελεγες οτι δεν νιώθεις κανενός είδουςΚαρολίνα έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:06 Δεν έχω πουλί για να μετρήσω, αλλά έτσι από περιέργεια, γιατί το έβαλες στα Εθνικά θέματα;
έλξη για τον αρραβωνιαστικό σου.
Οπότε σε συμφέρει καλυτερα να του είναι πεσμένο γιατί αν έχει καβλες και θέλει σεξ
θα λες ωχ κι αυτός τι θέλει τώρα δεν με αφήνει ήσυχη άλλωστε εσύ η ίδια ελεγες οτι
δεν νιώθεις τίποτα ακόμα κι αν σου αγγίζει το μπουτι.![]()
Αν έχεις δει εσύ τέτοιες, δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά κάτι πήγε πολύ λάθος.hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:49Και τι μ' αυτό; Δεν υπάρχουν γυναίκες με πούτσο;Καρολίνα έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:38Έλα τώρα, είπαμε ότι είμαι γυναίκα. Πόσες ακόμα φορές να το πούμε;
- hellegennes
Αυτό τώρα τι είναι; Πεοφοβία; Κάνεις διακρίσεις ανάλογα την κατάσταση του μορίου;Naida έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:43 Δεν έχει νόημα να γνωρίζουμε τα εκατοστά του πεσμένου πουλιού αν δεν έχουμε και την πληροφορία αν σας σηκώνεται.
Παρακαλώ να αποφεύγονται τα πεοφοβικά σχόλια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν έγινε κάτι, απλά δεν σημαίνει ότι όποιος μετά από πολλά χρόνια πάει προς τον γάμο, είναι και αρραβωνιασμένος.plouf έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:51Οκ γραψε λάθος απλα παρανοησα γιατί εγραφες οτι το πάτε για παντρεια.Καρολίνα έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:46Ναι ισχύει αυτό για το μπούτι, αλλά που έγραψα εγώ ότι είμαι αρραβωνιασμένη;plouf έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:41
Χμμ τώρα που το καλοσκεφτομαι εσύ μας ελεγες οτι δεν νιώθεις κανενός είδους
έλξη για τον αρραβωνιαστικό σου.
Οπότε σε συμφέρει καλυτερα να του είναι πεσμένο γιατί αν έχει καβλες και θέλει σεξ
θα λες ωχ κι αυτός τι θέλει τώρα δεν με αφήνει ήσυχη άλλωστε εσύ η ίδια ελεγες οτι
δεν νιώθεις τίποτα ακόμα κι αν σου αγγίζει το μπουτι.![]()
![]()
- hellegennes
Λάθος; Τι είναι αυτό τώρα; Τρανσφοβικό σχόλιο;Καρολίνα έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:51Αν έχεις δει εσύ τέτοιες, δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά κάτι πήγε πολύ λάθος.hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:49Και τι μ' αυτό; Δεν υπάρχουν γυναίκες με πούτσο;Καρολίνα έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:38
Έλα τώρα, είπαμε ότι είμαι γυναίκα. Πόσες ακόμα φορές να το πούμε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όχι καθόλου. Συνεχίστε την μέτρηση παιδιά.hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:52Λάθος; Τι είναι αυτό τώρα; Τρανσφοβικό σχόλιο;Καρολίνα έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:51Αν έχεις δει εσύ τέτοιες, δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά κάτι πήγε πολύ λάθος.
Δεν χρησιμεύει κάπου η πληροφορία του μήκους ενός πεσμένου πέους. Δηλαδή αντε λέει κάποιος 16. Δεν είναι στενάχωρο να μην ξέρεις την κατάσταση του;hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:51Αυτό τώρα τι είναι; Πεοφοβία; Κάνεις διακρίσεις ανάλογα την κατάσταση του μορίου;Naida έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:43 Δεν έχει νόημα να γνωρίζουμε τα εκατοστά του πεσμένου πουλιού αν δεν έχουμε και την πληροφορία αν σας σηκώνεται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεκτό πάντως καλό θα ηταν να μην κάνουμε τις επιλογες μας με κριτήριο τι λένε και τι σκέφτονται οι άλλοι αν με εννοεις.Καρολίνα έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:52Δεν έγινε κάτι, απλά δεν σημαίνει ότι όποιος μετά από πολλά χρόνια πάει προς τον γάμο, είναι και αρραβωνιασμένος.![]()
Δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι σε εννοώ, ειδικά σε ένα νήμα για πεσμένα πουλιά.plouf έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:57Δεκτό πάντως καλό θα ηταν να μην κάνουμε τις επιλογες μας με κριτήριο τι λένε και τι σκέφτονται οι άλλοι αν με εννοεις.![]()
- hellegennes
Γιατί είναι στενάχωρο, κυρία μου; Δηλαδή τα πεσμένα πέη δεν έχουν δικαιώματα;Naida έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:53Δεν χρησιμεύει κάπου η πληροφορία του μήκους ενός πεσμένου πέους. Δηλαδή αντε λέει κάποιος 16. Δεν είναι στενάχωρο να μην ξέρεις την κατάσταση του;hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:51Αυτό τώρα τι είναι; Πεοφοβία; Κάνεις διακρίσεις ανάλογα την κατάσταση του μορίου;Naida έγραψε: 13 Φεβ 2023, 00:43 Δεν έχει νόημα να γνωρίζουμε τα εκατοστά του πεσμένου πουλιού αν δεν έχουμε και την πληροφορία αν σας σηκώνεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 716 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 34 Απαντήσεις