Έλα ρε Τζώρτζι, σε λίγο θα μας πεις ότι παρακολουθείς και Πανεπιστημιάδα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στιβος
Re: Στιβος
Παγκόσμια πανεπιστημιάδα.....μμμμμ.....οχι και τόσο....όλα τα κράτη τα λιμά στέλνουν
Τα NCAA όμως δεν τα χάνω....σκέτη κόλαση
και ας έχουν την κλασικά άθλια αμερικάνικη περιγραφή
Εδώ η πρώτη μέρα φέτος...έχει και τις άλλες 3 το κανάλι τους...πήραμε και οι Έλληνες μετάλλια
και εδώ ένα ιστορικό για την Ελληνική παρουσία στους τελικούς τους

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Τον θυμάμαι το Μουτσανά, πολύ ελπιδοφόρος στα νιάτα του. Είχε την κακή συνήθεια να πετάγεται στη στροφή για φίνις, με αποτέλεσμα να μένει στα τελευταία 30 μέτρα από καύσιμα και οι άλλοι τον περνούσαν σαν σταματημένο 
georgebi πού βλέπουμε το παγκόσμιο U20
Σε youtube ή υπάρχει κάτι καλύτερο;
Εκεί που βλέπαμε και το U18 .....το χει στο πρόγραμμα του το https://eurovisionsport.com/explore/spo ... -Athleticssharp έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 11:57 georgebi πού βλέπουμε το παγκόσμιο U20![]()

Λογικά θα το χουν και στο κανάλι του https://worldathletics.org/videos απ όπου μπορώ και να κατεβάζω τα βίντεο....να τα βλεπω και εκτός σύνδεσης...ενώ με το eurovisionsport...δεν

Απλά το worldathletics για άγνωστο λόγο πολλές διοργανώσεις δεν τις παίζει Ελλαδα....και δεν λέω για αυτές που προβάλει η ΕΡΤ.... οποτε αναγκάστηκα και έγινα Ρουμάνος
E ρε μαλάκες στιβικοι..... δεν βρεθηκαν 2-3 να φτιάξουν έναν τορρεντ τρακερ να έχουμε όλους τους αγώνες στο πιάτο χωρίς αγωνία και ψαξίματα
Οι ποδηλατικοί μας έβαλαν τα γυαλιά

http://www.cyclingtorrents.nl/browse.ph ... language=0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 23 Ιούλ 2024, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ε αφου θυμάσαι τον Μουτσανά (κάπως ετσι τον θυμάμαι και γωsharp έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 11:51 Τον θυμάμαι το Μουτσανά, πολύ ελπιδοφόρος στα νιάτα του. Είχε την κακή συνήθεια να πετάγεται στη στροφή για φίνις, με αποτέλεσμα να μένει στα τελευταία 30 μέτρα από καύσιμα και οι άλλοι τον περνούσαν σαν σταματημένο![]()
Πολύ καλός πάντως ο Μουτσανάς....θυμάμαι με ειχε προβληματίσει αν θα διαλέξω αυτόν, τον Δεπαστα ή τον Στρουμπακο ως τον Ελληνα GOAT των 800μ
Αν σε ενδιαφέρει η απάντηση μπορείς να αγοράσεις την τρίτομη έκδοση του magnum opus μου
με τίτλο
Οι GOAT του Ελληνικού κλασικού αθλητισμού σε κάθε αγώνισμα ξεχωριστά και σε κάθε ηλικιακή κατηγορία (U18 U20 U23 senior)
Πωλείται σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία...είναι εύκολο να το βρεις....στο εξώφυλλο του έχει αυτή τη φωτο

Spoiler
Μακρινό παρελθόν!
georgebi στο 2:25 πες μου πως είναι ο Κούρελος. Επί κοντώ δεκάθλου δείχνει
Τον πρόλαβες, τον θυμάσαι;
georgebi στο 2:25 πες μου πως είναι ο Κούρελος. Επί κοντώ δεκάθλου δείχνει
Αχ βαχ κλαψ λυμ.... τα νιάτα μουsharp έγραψε: 23 Αύγ 2024, 00:13 Μακρινό παρελθόν!
georgebi στο 2:25 πες μου πως είναι ο Κούρελος. Επί κοντώ δεκάθλου δείχνειSpoiler
![]()
Ναι ...για τον κ.Ζήση τον κόβω.... ειδικά όταν είδα και το 3.90 .... κάπου τόσο πηδούσε...4 -4μιση μετρα
Κατά τα άλλα
και τέλος ο πλέον αδικημένος... ο Φωταρας ο Κουρτης (με το λευκό δίπλα στο 309)

το πολυεργαλείο της εθνικής... πάντα δεύτερος πίσω από Μουτσαναδες στα 800, Χρήστους Παπαχρηστους στα 1500, Μαριους Κασσιανιδηδες στις αντοχές, Αρσενηδες Τσιμινους και Φιλιππες Φιλιππους στα στηπλ
αλλά πάντα παρών σε όλες τις αποστολές ...είτε βαλκανικοί ήταν... είτε στο τότε μπρουνο ζαολι... εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα σε όποιο αγώνισμα τον χρειαζόμασταν
Και φυσικά με α.ρ. απο 1.49.0 και 3.40.0 εως 13.50.0/29.00.0 και 8.40.0 στα στηπλ που σήμερα, μισό αιώνα μετά, αν βρούμε ένα αγώνισμα με τον κορυφαίο μας σ αυτές τις επιδόσεις ανοίγουμε σαμπάνιες
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ

Spoiler
Μάλλον ο "φτερωτός γιατρός"... αν και τότε δεν είχε μούσι. Μπορεί να χεις δίκιο, τον είχα για λίγο πιο χοντρό.
Τότε με 6η θέση σε ΟΑ (Τζωρτζής) πανηγύριζε όλη η χώρα. Η Πατουλίδου τα χάλασε όλα και γίναμε άπληστοι
Το μεταφέρω σ αυτό το νημα, καθώς το άλλο έκανε τον κύκλο του και ήδη αποχαιρέτησα
)
συνεχώς μου παραπονιόντουσαν πως κάποιος πειραγμένος μπαίνει 24\7 προσπαθώντας να κατεβάσει (χρησιμοποιώντας διάφορα προγράμματα) το σύνολο των δεδομένων τους
με αποτέλεσμα να τους ζορίζει όσο δεν πάει τον σερβερ
Έχεις εσύ κάποια σχέση με αυτόν;
***χωρίς πλάκα... μπαίνω στο trackfield.brinkster ίσως και 20 χρονια τώρα
Θέλω να πιστεύω πως ειναι κάτι παροδικό
γιατι αν δεν ειναι....

Απ τη μέρα που σου γνωστοποίησα την ύπαρξη τους (ανάθεμα την ώρα
συνεχώς μου παραπονιόντουσαν πως κάποιος πειραγμένος μπαίνει 24\7 προσπαθώντας να κατεβάσει (χρησιμοποιώντας διάφορα προγράμματα) το σύνολο των δεδομένων τους
με αποτέλεσμα να τους ζορίζει όσο δεν πάει τον σερβερ
Έχεις εσύ κάποια σχέση με αυτόν;
***χωρίς πλάκα... μπαίνω στο trackfield.brinkster ίσως και 20 χρονια τώρα
Θέλω να πιστεύω πως ειναι κάτι παροδικό
γιατι αν δεν ειναι....

Spoiler
Spoiler
Πέρασε τα 6 μέτρα ο Καραλής