και σε χειροποίητες από παλιά μαστόρια, τύπεdon't speak έγραψε: 07 Φεβ 2023, 17:58
Συρτάρια στη μπάζα είχα δει σε κάτι πανάκριβες ιταλικές, αν θυμάσαι εταιρεία μου λες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κουζίνα-help
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
Re: Κουζίνα-help
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
το 2019 που αλλαξαμε στο σπιτι παγκο και ντουλαπια κουζινας μονο τα υλικα πηγαν περιπου 600 ευρω χωρια οσα πρε ο μαραγκος
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Η δική μου χτιστή κουζίνα με τσιμεντοκονία που την κατασκεύασα μόνος μου φέτος.

Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
-
stergiosbik
Ευγε!!!
Παρα πολυ ωραία. Μπράβο. Γιατί η κουζίνα δίπλα από το ψυγείο όμως;seismic έγραψε: 20 Μάιος 2023, 06:56 Η δική μου χτιστή κουζίνα με τσιμεντοκονία που την κατασκεύασα μόνος μου φέτος.
![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Για να κάνει άμεσα απόψυξη την ώρα που ψήνει.
Μη χάνει χρόνο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άντρας για σπίτι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ε να μην τρολλαρω λίγο?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εννοείται
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πολύ ωραία κουζίνα σισμικ! Και έχει και μπόλικο χώρο στα ράφια. #Naida
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Για να στηρίξω τα ντουλάπια έβαλα το ψυγείο εκεί και για να έχω δεξιά μεγάλο πάγκο.
Η κουζίνα τοποθετήθηκε εκεί γιατί εκεί είχα τον παλιό εξαερισμό για τον απορροφητήρα.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Αν είναι το ράφι που φυλάνε τις σοκολάτες ευχαρίστως να κάτσω.Yochanan έγραψε: 20 Μάιος 2023, 10:14 Πολύ ωραία κουζίνα σισμικ! Και έχει και μπόλικο χώρο στα ράφια. #Naida
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Φανταστική η κουζίνα! Χίλια μπράβο. Το μοναδικό μειονέκτημα για μένα, ( σαν νοικοκυρά πάντα..),είναι πως ο νεροχύτης βρίσκεται μακρυά απ'την εστία. Οπότε πρέπει η σύζυγος να μεταφέρει στην κατσαρόλα ή στο φούρνο, τα πλυμμένα προϊόντα, τα ψιλοκομμένα, ό,τι τέλος πάντων έχει, με αποτέλεσμα να γίνει το ''σώσε'' στο πάτωμα από υπολείμματα. Συμπερασματικά, έχει να σφουγγαρίσει στο καπάκι.seismic έγραψε: 20 Μάιος 2023, 06:56 Η δική μου χτιστή κουζίνα με τσιμεντοκονία που την κατασκεύασα μόνος μου φέτος.
![]()
![]()
Αυτά όμως λύνονται και συγχαρητήρια και πάλι για την καλή δουλειά!
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κατάλαβα τι λες. Μου μοιάζει λίγο μη λειτουργικό αλλά ομορφο είναι πάντως. Μπράβο στα χέρια σου.seismic έγραψε: 20 Μάιος 2023, 12:43 Για να στηρίξω τα ντουλάπια έβαλα το ψυγείο εκεί και για να έχω δεξιά μεγάλο πάγκο.
Η κουζίνα τοποθετήθηκε εκεί γιατί εκεί είχα τον παλιό εξαερισμό για τον απορροφητήρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σε ευχαριστώ Αυτή είναι η δουλειά μου Κάνω ανακαινίσεις στην νήσο ΊοNaida έγραψε: 20 Μάιος 2023, 12:48Κατάλαβα τι λες. Μου μοιάζει λίγο μη λειτουργικό αλλά ομορφο είναι πάντως. Μπράβο στα χέρια σου.seismic έγραψε: 20 Μάιος 2023, 12:43 Για να στηρίξω τα ντουλάπια έβαλα το ψυγείο εκεί και για να έχω δεξιά μεγάλο πάγκο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 982 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
-
- 7 Απαντήσεις