Εγώ ξέρω ότι το πηδημα σε ανεβάζει στα ουρανια όχι σε υποβιβαζει πνευματικάΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 09 Απρ 2018, 23:07Ο Ιησούς ήρθε στη Γη, ως Θεάνθρωπος, προκειμένου να βρεθεί πιο κοντά στον άνθρωπο και να μπορέσει αυτός να τον προσεγγίσει.Συριζαίος έγραψε: 09 Απρ 2018, 23:04Τελικά δε γαμαγε επειδή δεν είχε ορμές ή επειδή το επιδίωκε;ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 09 Απρ 2018, 23:02 Διδάσκεται η προσπάθεια για απελευθέρωση από τα πάθη, τουλάχιστον αυτά τα οποία και να μην ικανοποιήσεις, επιβιώνεις.
Δεν καταλαβαίνω πού μπερδεύεσαι τόσο πολύ αγαπητέ Συριζαίε .
Έτσι, ο ίδιος καλύπτει μεν τις ανάγκες που έχει ένας άνθρωπος για να επιβιώσει, αλλά ΔΕΝ υποκύπτει στα πάθη που δεν στέκονται απαραίτητα στην επιβίωση του θνητού, και ουσιαστικά απλώς τον υποβιβάζουν πνευματικά και υπαρξιακά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Ιησούς είχε σεξουαλικες ορμές;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
-
Συριζαίος
Re: Ο Ιησούς είχε σεξουαλικες ορμές;
Δεν βρίσκουν ρε. Κι εγώ μια απ' τα ίδια με τους ΘεούςΣυριζαίος έγραψε: 09 Απρ 2018, 23:00Δηλαδη οι Θεοί κλανουν χεζουν αλλά δε γαμανεΟΥΤΙΣ έγραψε: 09 Απρ 2018, 22:58Αναμένω να μας αναλύσεις επιστημονικά τις φοβερές συνέπειες της σεξουαλικής αποχής.
Μέχρι στιγμής δεν μας έχεις πει τίποτε.
Εγώ όχι δεν νιώθω καλά. Αλλά, εγώ είμαι ένας απλός θνητός. Κάτι άλλο;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
οκ, αρα ο Χριστός δεν υπήρχε, γιατί αν υπήρχε θα φοβόταν μην πάθει πρόωρο καρκίνο του προστάτη. Τι καλά που υπάρχει και η λογική.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Η απάντηση μου έχει σχέση με την αγαμία και όχι τον Ιησού!enaon έγραψε: 09 Απρ 2018, 23:12οκ, αρα ο Χριστός δεν υπήρχε, γιατί αν υπήρχε θα φοβόταν μην πάθει πρόωρο καρκίνο του προστάτη. Τι καλά που υπάρχει και η λογική.
Τα ονόματα Ιησούς, Ιωσήφ και Μαριάμ ήταν συνήθη στην περιοχή εκείνη την εποχή. όπως σήμερα το Γιώργος Παπαδόπουλος.
Σίγουρα θα υπήρχαν πολλοί που κάλυπταν τις προδιαγραφές, αλλά δεν υπάρχει ιστορική αναφορά - πλην Ευαγγελίων και πλαστογραφιών - για το εν θέματι πρόσωπο και τις πράξεις του.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Συριζαίος
Oυτε οι Ρωμαίοι αναφέρουν κάτιNandros έγραψε: 09 Απρ 2018, 23:38Τα ονόματα Ιησούς, Ιωσήφ και Μαριάμ ήταν συνήθη στην περιοχή εκείνη την εποχή. όπως σήμερα το Γιώργος Παπαδόπουλος.enaon έγραψε: 09 Απρ 2018, 23:12οκ, αρα ο Χριστός δεν υπήρχε, γιατί αν υπήρχε θα φοβόταν μην πάθει πρόωρο καρκίνο του προστάτη. Τι καλά που υπάρχει και η λογική.
Σίγουρα θα υπήρχαν πολλοί που κάλυπταν τις προδιαγραφές, αλλά δεν υπάρχει ιστορική αναφορά - πλην Ευαγγελίων και πλαστογραφιών - για το εν θέματι πρόσωπο και τις πράξεις του.
.
ε οκ, ας πούμε αυτό, τα άλλα τα κουλά γιατί τα λέμε δεν μπορώ να καταλάβω.
Λοιπόν ο Χριστός δεν υπήρχε γιατί δεν το γράφουν οι Ρωμαίοι, αυτό ειναι;
-
Συριζαίος
Κυρίαρχοι της περιοχής ήταν, λεπτομερείς αναφορές για τα πάντα είχαν αλλά για τον Χριστό τίποτα.enaon έγραψε: 09 Απρ 2018, 23:42 ε οκ, ας πούμε αυτό, τα άλλα τα κουλά γιατί τα λέμε δεν μπορώ να καταλάβω.
.......................
ΟΚ
ΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 10 Απρ 2018, 10:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οκ ναι, αλλα τελικά δεν έτυχε και έκανε θαύματα κλπ. Οι πιο πολλοί θεάνθρωποι δεν τα καταφέρνουν, μία στις τοσες συμβαίνει.
Τροποποιημένο ποστ.
Σβήνω αυτό, που είχα γράψει μετά από προειδοποίηση (σύσταση περισσότερο) από την διαχείριση σχετικά με προσβολή κατά της θρησκείας. ΟΚ.
Αλλά καλό είναι να ανέχονται και οι χριστιανοί διάφορα όπως ανεχόμαστε κι εμείς οι άθεοι διάφορα που μας προσβάλουν.
Επίσης η αμφισβήτηση της θεϊκής υπόστασης του Χριστού θα πρέπει να είναι σεβαστή. Δεν φταίμε εμείς όταν βλέπουμε μία ιστορία γραμμένη από ανθρώπους, η οποία έχει τόσα κενά. Οι βιολογικές λειτουργίες που αναφέρουμε θα πρέπει
να τις είχε και ο Χριστός αφού είχε σάρκα και οστά.
Υ.Γ. Μου αρέσει η προσέγγιση του Σπύρου (admin) στους χρήστες που παραβαίνουν κάποιον κανόνα. Μπράβο ρε μάγκα
Σβήνω αυτό, που είχα γράψει μετά από προειδοποίηση (σύσταση περισσότερο) από την διαχείριση σχετικά με προσβολή κατά της θρησκείας. ΟΚ.
Αλλά καλό είναι να ανέχονται και οι χριστιανοί διάφορα όπως ανεχόμαστε κι εμείς οι άθεοι διάφορα που μας προσβάλουν.
Επίσης η αμφισβήτηση της θεϊκής υπόστασης του Χριστού θα πρέπει να είναι σεβαστή. Δεν φταίμε εμείς όταν βλέπουμε μία ιστορία γραμμένη από ανθρώπους, η οποία έχει τόσα κενά. Οι βιολογικές λειτουργίες που αναφέρουμε θα πρέπει
να τις είχε και ο Χριστός αφού είχε σάρκα και οστά.
Υ.Γ. Μου αρέσει η προσέγγιση του Σπύρου (admin) στους χρήστες που παραβαίνουν κάποιον κανόνα. Μπράβο ρε μάγκα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 10 Απρ 2018, 10:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το θέμα είναι ήδη εξαντλημένο από το παλιό πχόρουμ. O George_V, χριστιανός μεν αλλά όχι φανατίλα τα είχε περιγράψει. Όποιος ενδιαφέρεται τα βρίσκει στο νετΣυριζαίος έγραψε: 09 Απρ 2018, 23:40Oυτε οι Ρωμαίοι αναφέρουν κάτιNandros έγραψε: 09 Απρ 2018, 23:38Τα ονόματα Ιησούς, Ιωσήφ και Μαριάμ ήταν συνήθη στην περιοχή εκείνη την εποχή. όπως σήμερα το Γιώργος Παπαδόπουλος.enaon έγραψε: 09 Απρ 2018, 23:12οκ, αρα ο Χριστός δεν υπήρχε, γιατί αν υπήρχε θα φοβόταν μην πάθει πρόωρο καρκίνο του προστάτη. Τι καλά που υπάρχει και η λογική.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
Συριζαίος
Εγώ πάντως προτιμώ τον Δία που γαμουσε κι εδερνε παρά το θεό της αγάπηςenaon έγραψε: 09 Απρ 2018, 23:49 οκ ναι, αλλα τελικά δεν έτυχε και έκανε θαύματα κλπ. Οι πιο πολλοί θεάνθρωποι δεν τα καταφέρνουν, μία στις τοσες συμβαίνει.
Ποιος;
Ώπα! Οφ σάιντ. ( 0 - 0 Πάρτα ... μου.
)
Ώπα! Οφ σάιντ. ( 0 - 0 Πάρτα ... μου.
- Otto Weininger
Έχετε υποτροπιάσει με τις βλασφημίες αυτές τις μέρες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Otto Weininger έγραψε: 09 Απρ 2018, 23:56 Έχετε υποτροπιάσει με τις βλασφημίες τον κομπλεξισμό αυτές τις μέρες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 276 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
-
- 1 Απαντήσεις