Το εργάσιμο πενθήμερο εννοούσα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσους χρήστες από το πχωρουμ έχετε γνωρίσει από κοντά;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Πόσους χρήστες από το πχωρουμ έχετε γνωρίσει από κοντά;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΧουργιατςTarkovsky έγραψε: 04 Ιαν 2023, 13:18πάω να πω ένα γεια σε έναν συμπχορουμίτη και τυχαίνει να είναι με έναν άλλον, άγνωστο σε μένα
συστήνομαι πχορουμικώς και αμέσως τρομοκρατείται, κάναμε αμάν να τον πείσουμε ότι ήταν τελείως τυχαίο, εκείνος έβλεπε συνομωσίες ότι θέλουμε να του κάνουμε κακό
τελικώς δεν πείστηκε και χωρίς δεύτερη κουβέντα έκοψε λάσπη, ο δε γνωστός δεν μου είπε ποτέ για ποιο μέλος πρόκειται - κράτησε χαρακτήρα και μπράβο του
μιλάμε για κατάσταση άρρωστη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δύσκολα.GoBack έγραψε: 04 Ιαν 2023, 13:25ΧουργιατςTarkovsky έγραψε: 04 Ιαν 2023, 13:18πάω να πω ένα γεια σε έναν συμπχορουμίτη και τυχαίνει να είναι με έναν άλλον, άγνωστο σε μένα
συστήνομαι πχορουμικώς και αμέσως τρομοκρατείται, κάναμε αμάν να τον πείσουμε ότι ήταν τελείως τυχαίο, εκείνος έβλεπε συνομωσίες ότι θέλουμε να του κάνουμε κακό
τελικώς δεν πείστηκε και χωρίς δεύτερη κουβέντα έκοψε λάσπη, ο δε γνωστός δεν μου είπε ποτέ για ποιο μέλος πρόκειται - κράτησε χαρακτήρα και μπράβο του
μιλάμε για κατάσταση άρρωστη
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
δεν ξέρω, παιδιά, πάντως ήταν πολύ άσχημη φάση
πίστευα ότι με την εξαφάνιση του σχωρεμένου τέτοιες ιστορίες είχαν περάσει ανεπιστρεπτί
πίστευα ότι με την εξαφάνιση του σχωρεμένου τέτοιες ιστορίες είχαν περάσει ανεπιστρεπτί
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Φανταζομαι ερωτική πχορουμικη συναντηση και ξαφνικά να πετάγεται ο Tarkovsky από τη ντουλάπα και να εξηγεί πως δεν έχω να φοβάμαι τίποτα απλά τον έβγαλε ο δρόμος.seems legit
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Sid Vicious
"Σαββατον αναπαυσεως εις τον Κυριον· πας οστις καμη εν αυτη εργασιαν θελει θανατωθη" 'Εξοδος 35:2Ερμής έγραψε: 04 Ιαν 2023, 12:59 μας επηδηξε και αυτος ο σιντ που δεν ανοίγει μια φορά Σάββατο να κάνουμε καμια άνοδο.
Δεν το ρισκάρω
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Είναι στο phorum η θεία σου;Ερμής έγραψε: 03 Ιαν 2023, 20:26 Μιας και η θεία μου δε φτιάχνει το θέμα θα το κανει ο ανιψιός για αυτη![]()
Για πειτε; με πόσους χρήστες έχετε γνωριστεί irl, είτε από αυτό είτε από αυτό και το συγχωρεμένο μαζι;
Τυχαία,Φιλικά, επαγγελματικά, φλερτ, πηδοι, πάρκινγκ ΟΑΚΑ, all inclusive.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ειναι μια γατα αυτη...Juno έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:18Είναι στο phorum η θεία σου;Ερμής έγραψε: 03 Ιαν 2023, 20:26 Μιας και η θεία μου δε φτιάχνει το θέμα θα το κανει ο ανιψιός για αυτη![]()
Για πειτε; με πόσους χρήστες έχετε γνωριστεί irl, είτε από αυτό είτε από αυτό και το συγχωρεμένο μαζι;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
GoBack έγραψε: 04 Ιαν 2023, 13:46 Φανταζομαι ερωτική πχορουμικη συναντηση και ξαφνικά να πετάγεται ο Tarkovsky από τη ντουλάπα και να εξηγεί πως δεν έχω να φοβάμαι τίποτα απλά τον έβγαλε ο δρόμος.seems legit
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Συμβαίνουν αυτά;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Tι διαολο κανετε μετα τις μασαμπουκες;
Θεία μου, ονομάζω τη ΓΑΛΗJuno έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:18Είναι στο phorum η θεία σου;Ερμής έγραψε: 03 Ιαν 2023, 20:26 Μιας και η θεία μου δε φτιάχνει το θέμα θα το κανει ο ανιψιός για αυτη![]()
(*εξ αγχιστείας παντρεμένη με δευτερότριτο θείο πάντα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κουτσομπολιό.Ερμής έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:33Θεία μου, ονομάζω τη ΓΑΛΗJuno έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:18Είναι στο phorum η θεία σου;Ερμής έγραψε: 03 Ιαν 2023, 20:26 Μιας και η θεία μου δε φτιάχνει το θέμα θα το κανει ο ανιψιός για αυτη![]()
Τυχαία,Φιλικά, επαγγελματικά, φλερτ, πηδοι, πάρκινγκ ΟΑΚΑ, all inclusive.![]()
(*εξ αγχιστείας παντρεμένη με δευτερότριτο θείο πάντα)
Πόσα χρόνια ρίχνει του θείου σου;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Toν Εναόν μόνο, γαμώ τα παιδιά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
τσιγάρα και κοκακόλες
τα ωραία γίνονται στη διάρκεια
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 162 Προβολές