!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.

Αγαπημένος Ραδιοφωνικός Παραγωγός.

Γιώργος Πολυχρονίου
1
4%
Νίκος Γκαραβέλας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντίνος Τζουμας
2
8%
Μιχάλης Τσαουσόπουλος
1
4%
Γιώργος Μουχταρίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αλέξανδρος Βραχωρίτης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γρηγόρης Ψαριανός
1
4%
Ρενος Χαραλαμπίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χρήστος Παπαδάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Παναγιώτης Μένεγος - Σταύρος Διοσκουρίδης (Laternative)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιάννης Νένες - Ματούλα Κουστένη
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αλέξαδρος Τσουβέλας
4
15%
Τζίμης Πανούσης
4
15%
Μαρία Παπιδάκη
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αφροδίτη Σημίτη
1
4%
Κλεοπάτρα Φυντανίδου
1
4%
Claudia Matola
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντινος Λαβιθης
1
4%
Γιώργος Τράγκας
1
4%
Γιώργος Γεωργίου
4
15%
Ηρακλής Αντύπας - Διονύσης Δεσύλλας - Κώστας Κετσετζόγλου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Άλλος, πείτε ποιος
5
19%

Σύνολο ψήφων: 26

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

vantono έγραψε: 20 Οκτ 2022, 17:50
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Οκτ 2022, 10:37 πλέον 107.2 ακούω, αν και οι κρετίνοι παίζουν από το πρωί Italo disco με την τσίμπλα στο μάτι. τους έχω πει να ξεκινάνε με ρετρό χαουζ, τεκνό, Ρέιβ, πιο ανεβαστικα, φωτεινά, τίποτα. κρετίνοι. τους βάζω στα βραδιά αν είμαι σε κάνα αυτοκίνητο, γιατί η ώρα ταιριάζει με τον μελαγχολικό ανεβαστικο ήχο της ιταλο. στο 98.1 βάζουν λίγο πιο 90ς, κάτι ψιλορειβ, κάτι γιουροντανς, αλλά επειδή έχουν φέρει πολλούς DJ από τον παλιό jeronimo groovy ,έχουν μια έφεση στη σαχλαμάρα. δυστυχώς είναι ο μοναδικός σταθμός που παίζει τέτοια πλέον, και όταν μοιράζω φυλλάδια τον βάζω, και περιμένω κάνα καλό σερί τραγουδιών. άλλοτε γίνεται, άλλοτε όχι.
παλιά άκουγα Ατλαντίς, αλλά τον πούλησαν για να κάνουν αυτό το σκουπιδαριο τον rebel, με τραγούδια ρουοκ δισεκατομμύριοπαιγμενα σε λιστα. όξω.
Και γαμώ ο Ατλάντις!
Το κακέκτυπό του ο ρεμπελ, παίζει οντως κατι κοινότυπα ροκάκια, ενίοτε δεν τα λες και καν ροκ, οπως πχ μια μαλακια που καποτε το ειχε η κοσμοτε ή η βονταφον (δε θυμαμαι) να ακουγεται στην αναμονη της οταν τους επαιρνες τηλ.
Το καλο με τον ρεμπελ ειναι οτι δεν πετάγονται διαφημίσεις συνεχώς, ουτε μαλακες να μιλάνε και να μας λενε "Παρασκευούλα 31 Φλεβάρη 9 η ώρα και βροχερές καλημερίτσες κουρκουμπίνια μου", και έχει και μια ωραία σχεδόν νον-στοπ ροή στη μουσική του, ανεξάρτητα του τι μουσική παίζει.
Και αυτό ειναι που εμένα μ'αρεσει στα ραδιόφωνα, και δυστυχώς το βλέπω σε πολυ λίγους σταθμους. Ενας εξ αυτων ειναι και ο ρεμπελ, γι'αυτο η κάποια εκτίμηση που του εχω.
το θέμα είναι αυτές οι λίστες κατέστρεψαν το ραδιόφωνο. το Ατλαντίς είχε έτσι ένα ημιερασιτεχνικο στυλ, με διάφορους παραγωγούς, που ήταν μια χαρά. επίσης και λίστα να έβαζαν, υπήρχε κάποιος που έβαζε τίποτα ψαγμενα. έφτιαξαν τώρα έναν άλλον ροκ φμ με τραγούδια που έχουν ακούσει κάνα δις φορές. επιτυχίες και μαλακιες. τις αποτυχίες θέλω να ακούσω εγώ , αυτές να μάθω.
επίσης τα ίδια χάλια και τα έντεχνα ραδιόφωνα, λίστες του θανάτου. έχουμε τόσο τεράστια μουσική παραγωγή ως λαός, τρομερά αδικημενη, και αυτοί βάζουν το ατελείωτο τσιγάρο μέχρι να βγάλουμε καρκίνο από τ αυτιά. μόνο το δεύτερο αξίζει να βάλεις να ακούσεις ελληνικη μουσική. και καθόλου τυχαίο πως είναι κρατικό. βέβαια έκαναν κι ένα κρατικό σταθμό με ξένη μουσικη, τον Ζέπελιν, και αντί να είναι τίποτα ψαγμενο, αδιάφορα πράγματα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ο Ζεπελιν μου ειχε φανεί ενδιαφέρων ενα καιρο, ηταν και απο τους πρώτους που περάσαμε στο σάιτ με το φιλο, αλλα στην πορεία μου εγινε απο μέτριος ως αδιάφορος.
Ο Ατλάντις επαιζε οντως κατι ωραιες ψαγμενιές κάποτε. Καταλαβαινες δηλαδή οτι αυτοί που τον διαχειρίζονταν ήξεραν απο μουσική, δεν ηταν τιποτα τυχαίοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 20 Οκτ 2022, 19:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αυτό της κοσμοτε εννοεις το fake των raining pleasure;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

vantono έγραψε: 20 Οκτ 2022, 18:54 Ο Ζεπελιν μου ειχε φανεί ενδιαφέρον ενα καιρο, ηταν και απο τους πρώτους που περάσαμε στο σάιτ με το φιλο, αλλα στην πορεία μου εγινε απο μέτριος ως αδιάφορος.
Ο Ατλάντις επαιζε οντως κατι ωραιες ψαγμενιές κάποτε. Καταλαβαινες δηλαδή οτι αυτοί που τον διαχειρίζονταν ήξεραν απο μουσική, δεν ηταν τιποτα τυχαίοι.
αυτός που τον είχε πρέπει να ήταν εθνικι, το σαββατο πρωί επί μνημονίων έκαναν εκπομπές κάτι φασισταρια, από τη νεολαία του λαός, κάτι άλλες ακροδεξιές ομάδες ένας παπαγεωργιου νομίζω; τωρα είναι στην ένωση Ελλήνων συντηρητικών, κάτι τέτοιο. έπεφτε κράξιμο πολύ πάντως, και μετά από κάποιον καιρό τους έβγαλαν.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Ο Χανδακας τον είχε. Πολιτευτής του Λάος στον Πειραιά
Άβαταρ μέλους
vantono

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Οκτ 2022, 19:02
vantono έγραψε: 20 Οκτ 2022, 18:54 Ο Ζεπελιν μου ειχε φανεί ενδιαφέρον ενα καιρο, ηταν και απο τους πρώτους που περάσαμε στο σάιτ με το φιλο, αλλα στην πορεία μου εγινε απο μέτριος ως αδιάφορος.
αυτός που τον είχε πρέπει να ήταν εθνικι, το σαββατο πρωί επί μνημονίων έκαναν εκπομπές κάτι φασισταρια, από τη νεολαία του λαός, κάτι άλλες ακροδεξιές ομάδες ένας παπαγεωργιου νομίζω; τωρα είναι στην ένωση Ελλήνων συντηρητικών, κάτι τέτοιο. έπεφτε κράξιμο πολύ πάντως, και μετά από κάποιον καιρό τους έβγαλαν.
Πάντως δεν εξέπεμπε τιποτα το εθνικιστικό την περιοδο που τον ακουγα συχνά εγώ. Τωρα το μαθαινω αυτο.
Άβαταρ μέλους
vantono

Ερμής έγραψε: 20 Οκτ 2022, 18:59 Αυτό της κοσμοτε εννοεις το fake των raining pleasure;
Οχι, αυτο που λες ειναι της κοσμοτε. Της βονταφον πρέπει να ηταν αυτο που λεω εγω.
Το φέικ ωραιο ηταν, εκεινο που λεω ειναι μια αδιαφορη παπαρια. Δεν θυμαμαι καν τον τιτλο. Θα το ψαξω.
Άβαταρ μέλους
vantono

Το θυμηθηκα. Μποέμιαν λάικ γιου. Ντάντυ γουόρχολς.
Ποτέ δεν το συμπάθησα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

vantono έγραψε: 20 Οκτ 2022, 19:09
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Οκτ 2022, 19:02
Πάντως δεν εξέπεμπε τιποτα το εθνικιστικό την περιοδο που τον ακουγα συχνά εγώ. Τωρα το μαθαινω αυτο.
Ε με την κρίση είπε να ξετσουτσουνισει. δεν κράτησε και πολύ το πείραμα. όταν έχεις και το αλφάδι ως σύμβολο σταθμού , είναι και λίγο βλακώδες, περίμενες τώρα να περάσει τέτοια ρητορική από έναν σταθμό νεολαιστικο.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

παντως μια χαρά το δεχόταν να δουλεύει για έναν σιστα ο Δημητράκας των Panx Romana.
Άβαταρ μέλους
Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης »

Ρε Ερμή, μπορείς να ακούσεις Εν Λευκώ αφότου έβαλαν playlist και έχουν και συγκεκριμένο ποσοστό χρόνου που μπορούν να μιλήσουν;

Εγώ ήμουν τακτικός Λατερνατιβ, ειδικά όταν ήμουν εξωτερικό, αλλά δεν την παλεύω με το νέο regime.

Όλα αυτά διαδικτυακά, για επίγεια FM βόρεια Ελλάδα τώρα, δυστυχώς μόνο κρατική/δημοτική. Κρίμα επειδή είχε τρομερή άνθηση η ραδιοφωνική σκηνή της Θεσσαλονίκης στα 90ς-00ς.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

στο Ξυλόκαστρο είχα πετύχει έναν "σταθμό των εργαζομενων", με ένα τύπο που έβαζε κάτι gothic/death/black και έλεγε απο πάνω κάτι δικους του κριντζι ετζι στίχους. φάση είχε. γενικά ότι ραδιο εμεινε, πέρα από τα αθλητικά ,έχει δημοτικη/κρατικη/diy δομή. η ιδιωτική πρωτοβουλία τα έκανε σκατα ακόμα μια φορά. εγώ θυμάμαι όταν πήγαινα χωριό στην αρτα είχε πολλούς ερασιτεχνικούς σταθμούς να παίζουν να παίζουν ροκ και ανάλογα. τώρα όλο σκυλεντεχνα, με χιπ χοπ και ποπ σαβούρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 21 Οκτ 2022, 10:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
neon imposter
Phorum.gr user: neon imposter

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neon imposter »

Επικοινωνία στα FM τρομερός δημοτικός, είχε Ανεστόπουλο που καλούσε ακροατές και έβαζαν τα δικά τους, από ΧΑ μέχρι ΑΑ, και Σκιαδά, το Dreamshow, που έβαζε gothic/electro κλπ. Από εκεί μάθαμε κάτι C93, Mesh, De/vision κλπ.

Ο Πανούτσος πράγματι με διαφορά ο πιο χιουμορίστας από τους σπορ-ΡΠ, γαμώ τα χιούμορ.

Υπήρχε ένας που έβαζε rave/trance κλπ ο NRG, τότε τέλη 90.

Dandy Warhols θυμάμαι έφαγαν ΤΟ κράξιμο στο σόκγουέηβ του Λώρη το 2002, όλοι περιμέναμε τους Cure, το βρήκα ψιλοκαφρίλα αλλά οκ πολύ ξενέρωτοι, το κοινό ήταν κυρίως κιουράδες.

Ροκ εφεμ σταθμός για μοντέλα που έπαιζαν μουσική, νομίζω έπαιζε η Σουλιώτη και ένας τύπος που έπαιζε σε διαφήμιση για ποτό. Καμιά φορά έβαζαν από κανένα καλό, αλλά οκ γενικά έπρεπε να περιμένεις πολύ διότι είχαν συγκεκριμένα που έπρεπε να προωθήσουν.

Σπορ εφεμ όταν ήταν στη Μέρλιν πηγαίναμε με ένα φίλο στην εκπομπή του Χόρχε, μέγας οπαδός του αυτός, εμείς με τον Ιωσηφίδη καθόμαστε απόξω και μιλούσαμε για μουσική
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: 21 Οκτ 2022, 10:30 Ρε Ερμή, μπορείς να ακούσεις Εν Λευκώ αφότου έβαλαν playlist και έχουν και συγκεκριμένο ποσοστό χρόνου που μπορούν να μιλήσουν;

Εγώ ήμουν τακτικός Λατερνατιβ, ειδικά όταν ήμουν εξωτερικό, αλλά δεν την παλεύω με το νέο regime.

Όλα αυτά διαδικτυακά, για επίγεια FM βόρεια Ελλάδα τώρα, δυστυχώς μόνο κρατική/δημοτική. Κρίμα επειδή είχε τρομερή άνθηση η ραδιοφωνική σκηνή της Θεσσαλονίκης στα 90ς-00ς.
δεν εχουν καθορισμένη playlist, προσφατα μάλιστα ζητησα κομμάτι γιατί ήθελα να το ακουσω στο δρόμο και το έβαλαν.
vantono έγραψε: 20 Οκτ 2022, 19:11
Ερμής έγραψε: 20 Οκτ 2022, 18:59 Αυτό της κοσμοτε εννοεις το fake των raining pleasure;
Οχι, αυτο που λες ειναι της κοσμοτε. Της βονταφον πρέπει να ηταν αυτο που λεω εγω.
Το φέικ ωραιο ηταν, εκεινο που λεω ειναι μια αδιαφορη παπαρια. Δεν θυμαμαι καν τον τιτλο. Θα το ψαξω.
πάλι καλά γιατί το γιαουρτι σου ερχότανε.
btw οι Raining pleasure ειναι ο λόγος για τον οποίο θάφτηκε μια ωρα αρχίτερα το ελληνοφωνο ροκ όπως μου τα είχε εξηγήσει ένας μανατζερ μεγάλης δισκογραφικής.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

ο επικοινωνία έπαιζε και τζανγκλ, τρανς. Γαμω τους νεολαιστικους σταθμους. ένας τέτοιος λείπει σήμερα. και θα κάνει επιτυχία, γιατί θα προσφέρει κάτι διαφορετικό, πέρα απο τις γνωστές λίστες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”