Υγ: πάντως οφείλω να ομολογήσω το ένοχο πάθος μου, να παρακολουθώ εκπομπές του ραμολιμεντου. Είναι μεγάλο τρολ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του Θάνου Πλεύρη
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του Θάνου Πλεύρη
Καλά ολ αυτά, αλλά ο δικηγορικος σύλλογος δεν θα έπρεπε να έχει ήδη διαγράψει το ραμολί;
Υγ: πάντως οφείλω να ομολογήσω το ένοχο πάθος μου, να παρακολουθώ εκπομπές του ραμολιμεντου. Είναι μεγάλο τρολ
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
δικηγορισκικός σύλλογος
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ε συνηθίζεται στην ακροδεξιά η γελοιότητα. Δε χρειάζεται να έχεις τίποτα πολιτικές αρετές. Βοήθησε βέβαια το όνομα να γίνει μούρη στο λαός. Πλέον όμως είναι βαρίδι ο πατέρας. Όσο πιο γρήγορα τα τινάξει, τόσο το καλύτερο.Υδράργυρος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 19:11Το ζαβο του κυπατζη εγινε υπουργος ακριβως επειδη ηταν ο φιος του ναζι
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εγω δεν εχω καταλαβει για ποιον λογο επρεπε να παρει θεση για κατι που εκανε ο πατέρας του.
- Υδράργυρος
Εισαι σιγουρος οτι στη νδ ενοχλουνται απο ναζιστικους χαιρετισμους; οι μισοι ειναι γραμμενοι στο axis history forumΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 19:25Ε συνηθίζεται στην ακροδεξιά η γελοιότητα. Δε χρειάζεται να έχεις τίποτα πολιτικές αρετές. Βοήθησε βέβαια το όνομα να γίνει μούρη στο λαός. Πλέον όμως είναι βαρίδι ο πατέρας. Όσο πιο γρήγορα τα τινάξει, τόσο το καλύτερο.Υδράργυρος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 19:11Το ζαβο του κυπατζη εγινε υπουργος ακριβως επειδη ηταν ο φιος του ναζι
γιατι αν δεν ηταν ο πατερας του δεν θα την ήξερε ούτε η μανα του.panos291 έγραψε: 11 Οκτ 2022, 19:28 Εγω δεν εχω καταλαβει για ποιον λογο επρεπε να παρει θεση για κατι που εκανε ο πατέρας του.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Δημοσίως ενοχλούνται. Ιδιωτικως χεστηκανε.Υδράργυρος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 19:32Εισαι σιγουρος οτι στη νδ ενοχλουνται απο ναζιστικους χαιρετισμους; οι μισοι ειναι γραμμενοι στο axis history forumΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 19:25Ε συνηθίζεται στην ακροδεξιά η γελοιότητα. Δε χρειάζεται να έχεις τίποτα πολιτικές αρετές. Βοήθησε βέβαια το όνομα να γίνει μούρη στο λαός. Πλέον όμως είναι βαρίδι ο πατέρας. Όσο πιο γρήγορα τα τινάξει, τόσο το καλύτερο.Υδράργυρος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 19:11
Το ζαβο του κυπατζη εγινε υπουργος ακριβως επειδη ηταν ο φιος του ναζι
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αδύνατον να ανακάμψει η αξιοπιστία της περσόνας του γκόλντεν μετά από τέτοιας σοβαρότητος παράπτωμαBeria έγραψε: 11 Οκτ 2022, 17:15Δεν έχει ν ρε Γκόλντεν η ονομαστική, τοκερατομουGolden Age έγραψε: 11 Οκτ 2022, 16:57Αυτήν του έθεσε ζήτημα για το χαιρετισμό και αυτός τον έκανε απαντώντας. Δεν το έκανε σε κάτι που να έχει να κάνει με τη μνήμη του Παύλου Φύσσα.Αυτά τα υποστηρίζουν κάτι εμμονικοί αντιφάδες δικηγόροι, κανένας άλλος. Πήγε και υιοθέτησε τα πιο εμμονικά κατηγορώ εναντίον του πατέρα του, απο αυτούς που κάνουν την τρίχα τριχιά για να του ασκήσουν ποινική δίωξη.Πρετεντέρης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 16:49
Αν ο πατερας χαιρετουσε στο δρομο, τοτε ο γιος απλως θα το καταδικαζε. Τωρα που ο πατερας το εκανε προκλητικά μπροστά στη μανα του Φύσσα, καλως τα άκουσε απο το γιο.
Μη μου το κάνεις αυτό συνέχεια!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Σιγά μην ντράπηκε ο υπουργός που ακύρωσε αναδρομικά πρόστιμα.
- Golden Age
Επειδή εκφράστηκε ιδεολογικά;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Οκτ 2022, 19:23 Καλά ολ αυτά, αλλά ο δικηγορικος σύλλογος δεν θα έπρεπε να έχει ήδη διαγράψει το ραμολί;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Ίσως θέλει να βγάλει από πάνω του κάτι βίντεο που έλεγε πως πρέπει να πεθαίνουν μετανάστες και να γίνεται η ζωή τους κολαση. Κάποιοι κακοπροαίρετοι μπορεί να τον θεωρήσουν ακροδεξιό φασισταριο.panos291 έγραψε: 11 Οκτ 2022, 19:28 Εγω δεν εχω καταλαβει για ποιον λογο επρεπε να παρει θεση για κατι που εκανε ο πατέρας του.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Μα τι το ιδεολογικό έχει ένας δωρικός χαιρετισμός φίλε χρήστη ;Golden Age έγραψε: 11 Οκτ 2022, 19:48Επειδή εκφράστηκε ιδεολογικά;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Οκτ 2022, 19:23 Καλά ολ αυτά, αλλά ο δικηγορικος σύλλογος δεν θα έπρεπε να έχει ήδη διαγράψει το ραμολί;
- Golden Age
Κάθε ένας κάνει το χαιρετισμό για τους δικούς του λόγους.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Οκτ 2022, 19:49Μα τι το ιδεολογικό έχει ένας δωρικός χαιρετισμός φίλε χρήστη ;Golden Age έγραψε: 11 Οκτ 2022, 19:48Επειδή εκφράστηκε ιδεολογικά;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Οκτ 2022, 19:23 Καλά ολ αυτά, αλλά ο δικηγορικος σύλλογος δεν θα έπρεπε να έχει ήδη διαγράψει το ραμολί;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Καλά τα λέει ο Γολδεν.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Οκτ 2022, 19:38Αδύνατον να ανακάμψει η αξιοπιστία της περσόνας του γκόλντεν μετά από τέτοιας σοβαρότητος παράπτωμαBeria έγραψε: 11 Οκτ 2022, 17:15Δεν έχει ν ρε Γκόλντεν η ονομαστική, τοκερατομουGolden Age έγραψε: 11 Οκτ 2022, 16:57
Αυτήν του έθεσε ζήτημα για το χαιρετισμό και αυτός τον έκανε απαντώντας. Δεν το έκανε σε κάτι που να έχει να κάνει με τη μνήμη του Παύλου Φύσσα.Αυτά τα υποστηρίζουν κάτι εμμονικοί αντιφάδες δικηγόροι, κανένας άλλος. Πήγε και υιοθέτησε τα πιο εμμονικά κατηγορώ εναντίον του πατέρα του, απο αυτούς που κάνουν την τρίχα τριχιά για να του ασκήσουν ποινική δίωξη.
Μη μου το κάνεις αυτό συνέχεια!
Δείτε πως τα εξηγεί με το νι και με το σίγμα ο Άρχοντας...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 0 Απαντήσεις