Νατάσα έγραψε: 14 Αύγ 2022, 16:28 Τελικα αρεσαν τα ποιηματα μου στον ποιητη!!! Μου ειπε ότι γραφω πολυ ωραια και μαλιστα του προκαλεσα και συγκινηση!!! Μου ειπε όμως οτι χρειαζονται τουλαχιστον 65 ποιηματα για να γίνει η εκδοση και γω εχω μονο γυρω στα σαραντα. Δεν πειραζει, θα συνεχίσω!!!...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζητείται εκδοτης
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Re: Ζητείται εκδοτης
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Εχει εκδοσει τοσες συλλογες, τι απορεις;ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 14 Αύγ 2022, 16:39Νατάσα έγραψε: 14 Αύγ 2022, 16:28 Τελικα αρεσαν τα ποιηματα μου στον ποιητη!!! Μου ειπε ότι γραφω πολυ ωραια και μαλιστα του προκαλεσα και συγκινηση!!! Μου ειπε όμως οτι χρειαζονται τουλαχιστον 65 ποιηματα για να γίνει η εκδοση και γω εχω μονο γυρω στα σαραντα. Δεν πειραζει, θα συνεχίσω!!!...![]()
"Άχρι καιρού..."
Ζήτα μερικά από τον hellegennes να σου δώσει, από τα εκατοντάδες που έχει γράψει.Νατάσα έγραψε: 14 Αύγ 2022, 16:28 Τελικα αρεσαν τα ποιηματα μου στον ποιητη!!! Μου ειπε ότι γραφω πολυ ωραια και μαλιστα του προκαλεσα και συγκινηση!!! Μου ειπε όμως οτι χρειαζονται τουλαχιστον 65 ποιηματα για να γίνει η εκδοση και γω εχω μονο γυρω στα σαραντα. Δεν πειραζει, θα συνεχίσω!!!...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Μάλλον σε ξαπόστειλε με ευγενικό τρόπο. Όταν φτάσεις στα 65 θα σου πει 100 και πάει λέγοντας. Δεν πειράζει, εσύ συνέχισεΝατάσα έγραψε: 14 Αύγ 2022, 16:28 Τελικα αρεσαν τα ποιηματα μου στον ποιητη!!! Μου ειπε ότι γραφω πολυ ωραια και μαλιστα του προκαλεσα και συγκινηση!!! Μου ειπε όμως οτι χρειαζονται τουλαχιστον 65 ποιηματα για να γίνει η εκδοση και γω εχω μονο γυρω στα σαραντα. Δεν πειραζει, θα συνεχίσω!!!...
Τι λες βρε ουρσουλα;;; Οτι να ναι!!!!!!!!xioni έγραψε: 14 Αύγ 2022, 17:03Μάλλον σε ξαπόστειλε με ευγενικό τρόπο. Όταν φτάσεις στα 65 θα σου πει 100 και πάει λέγοντας. Δεν πειράζει, εσύ συνέχισεΝατάσα έγραψε: 14 Αύγ 2022, 16:28 Τελικα αρεσαν τα ποιηματα μου στον ποιητη!!! Μου ειπε ότι γραφω πολυ ωραια και μαλιστα του προκαλεσα και συγκινηση!!! Μου ειπε όμως οτι χρειαζονται τουλαχιστον 65 ποιηματα για να γίνει η εκδοση και γω εχω μονο γυρω στα σαραντα. Δεν πειραζει, θα συνεχίσω!!!...![]()
![]()
![]()
"Άχρι καιρού..."
vagabondo έγραψε: 14 Αύγ 2022, 17:00Ζήτα μερικά από τον hellegennes να σου δώσει, από τα εκατοντάδες που έχει γράψει.Νατάσα έγραψε: 14 Αύγ 2022, 16:28 Τελικα αρεσαν τα ποιηματα μου στον ποιητη!!! Μου ειπε ότι γραφω πολυ ωραια και μαλιστα του προκαλεσα και συγκινηση!!! Μου ειπε όμως οτι χρειαζονται τουλαχιστον 65 ποιηματα για να γίνει η εκδοση και γω εχω μονο γυρω στα σαραντα. Δεν πειραζει, θα συνεχίσω!!!...![]()
"Άχρι καιρού..."
ο δημοσθένης δεν εκδίδει ποίηση?
περίεργο.του είχα στείλει μια συλλογή μου,την "απόκρυφη ποίηση των ελοχίμ" και ειχε δείξει ενδιαφέρον
Σου προτείνω αντί για ποιήματα να αρχίσεις να γράφεις παραμυθάκια, είσαι πολύ καλύτερη. Θα μας πεις το όνομα του εκδότη που του προκάλεσες συγκίνηση ή μπα;Νατάσα έγραψε: 14 Αύγ 2022, 17:05Τι λες βρε ουρσουλα;;; Οτι να ναι!!!!!!!!xioni έγραψε: 14 Αύγ 2022, 17:03Μάλλον σε ξαπόστειλε με ευγενικό τρόπο. Όταν φτάσεις στα 65 θα σου πει 100 και πάει λέγοντας. Δεν πειράζει, εσύ συνέχισεΝατάσα έγραψε: 14 Αύγ 2022, 16:28 Τελικα αρεσαν τα ποιηματα μου στον ποιητη!!! Μου ειπε ότι γραφω πολυ ωραια και μαλιστα του προκαλεσα και συγκινηση!!! Μου ειπε όμως οτι χρειαζονται τουλαχιστον 65 ποιηματα για να γίνει η εκδοση και γω εχω μονο γυρω στα σαραντα. Δεν πειραζει, θα συνεχίσω!!!...![]()
![]()
![]()
- Otto Weininger
Νατάσα έγραψε: 14 Αύγ 2022, 16:28 Τελικα αρεσαν τα ποιηματα μου στον ποιητη!!! Μου ειπε ότι γραφω πολυ ωραια και μαλιστα του προκαλεσα και συγκινηση!!! Μου ειπε όμως οτι χρειαζονται τουλαχιστον 65 ποιηματα για να γίνει η εκδοση και γω εχω μονο γυρω στα σαραντα. Δεν πειραζει, θα συνεχίσω!!!...
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δανεισου και μερικα απο τον ΧελιΝατάσα έγραψε: 14 Αύγ 2022, 16:28 Τελικα αρεσαν τα ποιηματα μου στον ποιητη!!! Μου ειπε ότι γραφω πολυ ωραια και μαλιστα του προκαλεσα και συγκινηση!!! Μου ειπε όμως οτι χρειαζονται τουλαχιστον 65 ποιηματα για να γίνει η εκδοση και γω εχω μονο γυρω στα σαραντα. Δεν πειραζει, θα συνεχίσω!!!...
Α ειδα με προλαβαν!!!!!! Αν αρνηθει ο μινιμαρκετας πες μας να πιεσουμε
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ο ποιητής-δημοσιογράφος, όπου έδειξες τα ποιήματα, είναι και εκδότης;Νατάσα έγραψε: 14 Αύγ 2022, 16:28 Τελικα αρεσαν τα ποιηματα μου στον ποιητη!!! Μου ειπε ότι γραφω πολυ ωραια και μαλιστα του προκαλεσα και συγκινηση!!! Μου ειπε όμως οτι χρειαζονται τουλαχιστον 65 ποιηματα για να γίνει η εκδοση και γω εχω μονο γυρω στα σαραντα. Δεν πειραζει, θα συνεχίσω!!!...
Και σου είπε όντως να φτάσεις τα 65 για να τα εκδώσει;;;
Συγγνώμη αλλά δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο, από το 1982 που συναναστρέφομαι με εκδότες
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τα Άπαντα πρέπει να εκδόσεις;Νατάσα έγραψε: 14 Αύγ 2022, 16:28 Τελικα αρεσαν τα ποιηματα μου στον ποιητη!!! Μου ειπε ότι γραφω πολυ ωραια και μαλιστα του προκαλεσα και συγκινηση!!! Μου ειπε όμως οτι χρειαζονται τουλαχιστον 65 ποιηματα για να γίνει η εκδοση και γω εχω μονο γυρω στα σαραντα. Δεν πειραζει, θα συνεχίσω!!!...
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μήπως δε σου είπε για 65 ,αλλά για 69;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 60 Απαντήσεις